Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 vencelj
lonely napisal/-a:
vencelj napisal/-a:
RoKo napisal/-a:
lonely napisal/-a: Ja, sezona se je začela.........(upam da me recesija ne "požre")
Za 100-ti--najbrž štartna številka 100 in majica z napisom:Pravkar tečem.....

Kje pa bo 100-ti? Morda se že kje naznanil, pa sem spregledal?

Če sem v lonely-evem koledarju prav preštel in če se le- ta ne bo spreminjal, bo to 23. maja- Jesolo :roll: . Nočni :shock: :?:

LP, vencelj

Na koncu odštejem Ultre ,tako da bo čista 100-tka klasičnih maratonov 42.195m v TF-družbi na LM

Jaz sem štel tiste, kjer imaš oznako 42,2...:

Februar:

-08.02.- Marathon Verona 42.2km +
-15.02.- Halfmaraton Ferrara 21.1km
-22.02.- Verdi marathon 42.2km

Marec.

-01.03.- Halfmaraton Gorizia 21.1km
-08.03.- Marathon Ferrara 42.2km
-14.03.- Jesenice 10km
-15.03.- Marathon Brescia 42.2km
-22.03.- Halfmaraton Sežana 21.1km
-29.03.- Marathon Treviso 42.2km

April:

-Ultramaraton 123.8km (Trst-Koper-Buje-Poreč)
-19.04.- Vienna marathon 42.2km (ali Rijeka 21.1km ali Senožeče)
-26.04.- Marathon Padova 42.2km

Maj:

-01.05.- Pula (rt Kamenjak) 11km
-03.05.- Marathon Trst 42.2km
-09.05.- Tek trojk 28km
-10.05.- Halfmarathon Umag 21.1km
-16.05.- Marathon Radenci 42.2km
-23.05.- Jesolo Nightmarathon 42.2km
-30.05.- Marathon Plitvice 42.2km
 dragons
Rezultati

:arrow: MARATONA

:arrow: POLMARATONA

Rezultati so bolj prijetni za oko.

Lep pozdrav!

:clap: vsem nastopajočim
 nana
Loni napisal/-a: Krompir z nano še šparava.

Ja drži. Za Gorico. Se ve... :D
Uporabniški avatar
 Loni
U, še na nekaj sem pozabila, glede na bolj cvetočo vegetacijo tam doli veselo nucam robec za robcem, otvoritev sezone alergij in fiksanje se je zame že začelo. Veselica...

Ja, ja, patate in trnje čakajo na Gorico.
Uporabniški avatar
 lonely
Loni napisal/-a:U, še na nekaj sem pozabila, glede na bolj cvetočo vegetacijo tam doli veselo nucam robec za robcem, otvoritev sezone alergij in fiksanje se je zame že začelo. Veselica...

Ja, ja, patate in trnje čakajo na Gorico.

Črna makina pa je bila tudi v Veroni (sicer v drugačnem kontekstu)

Za nas,alergične pa obvezno pred tekom-ClaritineS-
Uporabniški avatar
 Loni
lonely napisal/-a:Črna makina pa je bila tudi v Veroni (sicer v drugačnem kontekstu)

Pa mi niso noter pustili, ker so bile mizunke preveč čiste, smrk, smrk, šofer sploh ni bil slab, sva ga z maco kasneje opazili.

lonely napisal/-a:Za nas,alergične pa obvezno pred tekom-ClaritineS- )

plus še kaj več, če bi bilo samo pred teki, bi bilo super, ma bo trajalo tam nekje do Palmanove to fiksanje.
Uporabniški avatar
 RoKo
Loni napisal/-a:RoKo, obnašali smo se čisto kulturno.

Sploh ne dvomim. :wink:
Uporabniški avatar
 Štefan
Čestitke vsem, ki ste pospravili pod streho prvi maraton v letu 2009 :laola

Na porazih se učimo, ni vsaka zmaga enako sladka.
 V&I
Moj prvi letošnji maraton je mimo. Na nek način mi je šlo vse skupaj skoraj preveč na hitro, pa ne mislim sam tek, ki sem ga malo bolj zavlekla, kot prejšnjega vendar vse vzdušje pred in po maratonu mi je prehitro minilo. Vsekakor pa gre vzporedno s tem, da kadar sem med ljudmi, ki jih imam rada nekako minute in ure kar odletijo.
Veronezi so se maksimalno potrudili z oskrbo. Bili smo prav pocartani (manjkala mi je le kakšna masaža).
:D
Najbolj me je impresioniral tek skozi staro mestno jedro, kjer so se veličastna pročelja hiš klanjala v naš pozdrav. In tam nekje pri sedemnajstem, ko sta se poti ločili sem bila ponosna sama nase, da sem zavila na levo...z glavo pokonci in peruti na hrbtu sem odzdravila z nasmeškom vsem, ki so mi zaploskali, še posebno pa ženskam, ki vedno znajo ganiti z svojim rekom :Viva le donne!
Uporabniški avatar
 lonely
Bravo -V&I-

Lepo mi je bilo v tvoji družbi preteči nekaj kilometrov.
Si pa že prava maratonka:Gardamarathon,Logarska 75,Verona......

Čestitke
Uporabniški avatar
 maca
In tule so slike iz Verone,
http://picasaweb.google.com/7.pomlad/Verona822009#

ma je malo trajalo, ko sem domov priplezala z vsemi kufri, vrečkami in...., sem našla doma čredico mojih mačk lepo na broju: ta mala je imela ful dela v moji odsotnosti in je presajala roče, čitala, specialno slovarje (seveda, saj sem bila v tujini), pa posebej si ej vzela čas za Dnevnik tekasča (normalno, saj sem šla tečt). In pol sem pospravljala nered, sesala, razpakirala, prala, jedla, telefonarila, vmes sem snela slike s fotke, torej ...

Nimam več kaj dodati k vsem kar je bilo do sedaj napisano.
Čudovit podaljšan vikend, sama dobra družba (dve bejbi sami na poti, da se ti zrola). Še v kiklcah sva en sam strup. Loni je komaj za sproti odmetavala s sebe vso tisto slino....

Proga je bila prekrasna, romantična, mesto, ki si ga anjprej ogledaš čisto malo, v dežju, sodri in v lučkah, zgleda v soncu in pri tempu 5:30 čisto drugače, lepo, zapeljivo, romantično. Krasni so bili pogledi na "reko"so-tekačev" pred menoj, posebej zanimivo je bilo, ko te (samo tebe, jasno) snemajo s helikopterja, ko so prav tebe čakali, no mene, Lauferja in njegovo malenkost Baldinija.

Postrežba je bila super, še posebej, če ti jo prnesejo prijazni sotekači (hvala Laufer in Lonely), klepetala sem celo progo, da se čudim, da je vreme zdržalo brez dežja. No ja, je moralo, so bli dečki zraven, ki so klepetali z mano.

Drugo leto še pridem.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA