Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 natasa
Začenja se nov tekaški teden :juhuhu: ! Včeraj sem lepo lenarila in se odpočila, saj sem prejšnji teden nabrala 97,5 km 8) !
Zunaj sije sonček jaz pa čepim v službi namesto, da bi pridno :lauf:.
Glede na to, da je možek v službi popoldan, bom prišla na svoj račun šele ob cca 20:15 -20.20!! Imam namen odlaufat cca 15 km . Če bom sama se bom spet preganjala po razsvetlljenih ulicah, če se pa kdo pridruži bi jo mahnila do Kasaz po kontra strani (asfalt). Žal po temi ne upam sama skozi gozd :oops: , se bojim :( :evil: . A gre še kdo ?

:wink:
Uporabniški avatar
 nini32
[quote="lenči"] 32km je pod streho :lol: :wink: . [quote]

BRAVO lenči, tulk kot si ti včeraj pretekla nisem jst v celem tednu (27 km). danes pa se španciraš v petkah. :wink: frajerka. za jutri se ne sekirat bom sama odtekla nekaj in nekje. ti kr uživaj na masaži.

ostalim lep pozdrav!

nini
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:
lenči napisal/-a: 32km je pod streho :lol: :wink: .
BRAVO lenči, tulk kot si ti včeraj pretekla nisem jst v celem tednu (27 km). danes pa se španciraš v petkah. :wink: frajerka. za jutri se ne sekirat bom sama odtekla nekaj in nekje. ti kr uživaj na masaži.
ostalim lep pozdrav!
nini

Ha, ha, kaj bomo pa potem z Natašo, ki je pretekla prejšnji teden več kot jaz januarja? :lol: :wink: :shock:
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Ha, ha, kaj bomo pa potem z Natašo, ki je pretekla prejšnji teden več kot jaz januarja? :lol: :wink: :shock:

Hja, saj veste kako pravijo, če je glava bolana celo telo trpi.
:? :lol:
Sploh ni take panike, je na forumu še veliko večjih frikov :lol: !!
Če želim v Biel bo treba delat še več.
Sicer sta pa moja otročka tako živa, da je zvečer, ko gresta spat pravi balzam it na zrak in si prečistit glavo pa čeprav sem včasih čist sesuta.Kako se pa počutiš, ko se vrneš s teka pa itak veste.

Uporabniški avatar
 nini32
Včeraj sem odtekla 8 km. Danes imam rahlo oteklino na desnem gležnju.:@ me tudi boli. ta teden tek odpade. :'(
Zakaj?
Šmrk šmrk!!
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:Včeraj sem odtekla 8 km. Danes imam rahlo oteklino na desnem gležnju.:@ me tudi boli. ta teden tek odpade. :'(
Zakaj?
Šmrk šmrk!!

Ojoj :( , le pozdravi gleženj, ker je to najbolje, boš potem tekala. Saj vem, da je hudo, ampak smo tudi drugi morali potrpeti, da lahko sedaj spet trpimo :bum: :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
No, takole, po 11 urah službe, 2 urah vožnje, sem šla tečt :bum: . Je bil Indy zeloooo vesel, sva šla čisto počasi. Se počutim kot petelin na gnoju, ki bi zjutraj najraje zbudil vso vas, da bi oznanil svojo prisotnost, tako se mi lepo zdi, da sem s čisto malo musklfibra preživela včerajšnjo dolgo turco. In povrhu vsega danes še tekla 7 km. Samozavest raste, gremo naprej po programu. Jutri masažica, v sredo intervali (čistilna vabi), v petek pa 10 km malo bolj hitro :oops: . V nedeljo pa spet malo daljšo.
Imejte se lepo, malo sem se morala skokodakati Slika
Uporabniški avatar
 Jančika
Lenči, očitno ti gre super tale lauf. Lepo! Nini, sranje :( , ampak res počivaj, drugače se ti zna vlečt.

Danes sva se srečali z Natašo, jaz že na poti domov, ona se je pa ravno fajn ogrela in se je kar kadilo za njo :lol: .

Me je pa tako kot včeraj cel čas svinjsko tiščalo lulat in sem cel čas samo na to lahko mislila. Pa čist nikjer se ne da počepnit, madona, če tečeš po mestu. Sploh ne vem, kaj je zdaj to. Prav trpela sem. Pa danes sem šla še celo nazaj gor še enkrat lulat, ker sem tak dolgo čakala na Garmin, da najde signal :roll: . Pa me je po enem kilometru spet tiščalo. S tem, da sploh nisem nič kaj pila, v bistvu prej premalo kot preveč.
Uporabniški avatar
 Ksenija
nini32 napisal/-a:Včeraj sem odtekla 8 km. Danes imam rahlo oteklino na desnem gležnju.:@ me tudi boli. ta teden tek odpade. :'(
Zakaj?
Šmrk šmrk!!

mogoče bi poskusila z glino ;) Ane Lenči?
Uporabniški avatar
 nini32
bom počivala. druge itak ni! :(
ksenija z glino danes začnem. upam, da je s tamalo tako, kot si želite, da bi se izšlo!

hvala za skrb.
nini
Uporabniški avatar
 natasa
Oj,

danes je sreda in smo kar pozabili na skupen tek :twisted: !

Koliko je še bolanih, poškodovanih, lenih :twisted: :twisted: ???

Bliža se pomlad, dan se daljša in mislim, da je čas, da se ponovno organiziramo in tečemo na skupnih tekih 1 x tedensko. Kaj pravite ?
Dan in uro lahko prilagodimo večini. V primeru, da nas je več z lučkami lahko tečemo tudi klasični poletni krog, blata zaenkrat ni več, sem preverila danes :lol: .

Gremo Celjani tisti, ki pridno treniramo in tisti, ki ste malo manj pridni:? Na novega leta dan je bilo slišati ogromno načrtov za tekaško leto, da jih bomo lahko izpolnili pa moramo pridno teč.

Uporabniški avatar
 MojcaZ
natasa napisal/-a:Oj,

danes je sreda in smo kar pozabili na skupen tek :twisted: !

Koliko je še bolanih, poškodovanih, lenih :twisted: :twisted: ???

Bliža se pomlad, dan se daljša in mislim, da je čas, da se ponovno organiziramo in tečemo na skupnih tekih 1 x tedensko. Kaj pravite ?
Dan in uro lahko prilagodimo večini. V primeru, da nas je več z lučkami lahko tečemo tudi klasični poletni krog, blata zaenkrat ni več, sem preverila danes :lol: .

Gremo Celjani tisti, ki pridno treniramo in tisti, ki ste malo manj pridni:? Na novega leta dan je bilo slišati ogromno načrtov za tekaško leto, da jih bomo lahko izpolnili pa moramo pridno teč. :wink:

Nekateri smo pridni in redno tečemo. :wink: Tudi jaz že pogrešam skupne teke. Dostikrat se z Gospodom 5:00 spomniva na to, vendar ni nobenega, ki bi se nama pridružil. :( Upam, da nam pomlad prinese več časa in tekačev. :lol:
Do takrat pa pridno trenirajte!

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Nataša, upam, da se res spet počasi spravimo skupaj :lol: :wink: . Saj vem, pridno treniraš tudi ti. Jaz imam načeloma ob sredah rezervirano za skupen tek, tako da če bo ura prava, pridem. Priznam, da imam trenutno gužvo v službi, vendar en dan med tednom pa lahko prišibam do 18.00 na zborno mesto. Gospod 5.00 in turbo Roman sta tudi tekla danes,tako da sreda je še vedno nekje v glavi zapisana.
Danes mi je MojcaZ razkazala stadion Kodeljevo :lol: . No, dobesedno me je morala pripeljati tja, ker djevojka sa sela se je okoli vozila, pa ni v mraku našla dovoza :oops: :evil: . Vendar sva pridno oddelali intervale na stadionu. Jaz moje 800m tokrat, Mojca malo daljše. Družbe tekačev je bilo tudi nekaj, še bolj pa so bili glasni gledalci in nogometaši na sosednjem igrišču :wink: .
Tempo na interval med 5.30 in 5.40, zelo sem zadovoljna :juhuhu: . En interval sem sicer "odlulala" :oops: , ampak tako pač je. Nogice se pridno oglašajo, pa saj je Nataša rekla, da brez matrarije ni napredka :lol: :oops: .)
Naslednjo sredo se moram vnaprej opravičiti, sem službeno v Grazu in sploh ne bom tekla.
Tečem pa v petek cca 10 km, če je kdo za ob 18.00, bi šla proti čistilni, pa tam 6.20-6.30 :oops: , pač po polžje (razen če me kdo uspe zvleči hitreje :rol:)
Uporabniški avatar
 Jančika
Jaz sem danes šla solo, sem pa mislila na vas, ker sem imela nekako svinčene noge in bi mi zelo pasalo malo počvekati vmes. Enostavno je pri nas trenutno taka situacija, da je nemogoče planirati za nekaj ur vnaprej in si ne upam dogovarjati, ker je velika verjetost, da zatajim :( . Lenči, če bo slučajno zneslo v petek, pravočasno javim. A te lahko še enkrat prosim za telefonsko na ZS, namreč crknil mi je telefon in zdaj počasi ugotavljam, katere cifre mi še falijo.

A je kdo od vas na Facebooku? Da vidim, če lahko dodam še kakega tekaškega kompanjona :) .
Uporabniški avatar
 lenči
Za petek bom vesela družbe, samo javite tam do 16.45 ure, ker drugače grem kar po Laškem :wink:
  • 1
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA