področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

dpop
Barb napisal/-a:Zdej pa vsi držat pesti zame,da ne bo zdravnica res rekla, da mi kakšni prašniki rastejo tam dol :? :nono:

Pa tudi če ti.... zdej si Barbara Klemen.... potem boš pa Klemen Barbara :lol:

Še osebne ne bo treba zamenjat :lol:

LP Darko

P.S. (Ga) Že stiskam (v) pest(i) ! :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
No pa sem.
Nisem ravno najboljše volje,ampak tako kot mi je nekdo zdajle rekel:
"Hudi časi minejo, trdi ljudje ostanejo!"
in tega se bom držala.

Imam tako-tisti slavni-Adduktorni fendinitis sindrom na levem stegnu, kot tudi išias-vendar, ta k sreči še ni tako hud.

Terapija:ledene masaže in pa magnetna terapija z laserjem 10 dni.
Konec drugega tedna pa na pregled.

Lahko kolesarim-samo kaj ko nimam bicikla :cry: ,pa tudi raztezujem se še vedno lahko :wink: .Drugač pa nekaj dni še ne smem tečt.

Pravi pa da je to tipična šprinterska poškodba.Predolg korak.

Pa še nasvet:Opusti misli na maraton letos :cry: :--( :-((

Sklepna misel:Barb, lepo boš doma in pekla slaščice za člane Tekaškega foruma. :wink: Tud to je nekaj :?
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

Barb napisal/-a:Sklepna misel:Barb, lepo boš doma in pekla slaščice za člane Tekaškega foruma. :wink: Tud to je nekaj :?

8) O madona, ce pa tole uresnicis sa tale forum mirno lahko preimenuje iz tekaskega v trebusastega. :twisted:

lp, oranzni slon

p.s.: Ne nic se tolazit, da tek pomaga kurit cukr. Tale groznja je mocnejsa od teka. :twisted:
Nazadnje spremenil oranzni_slon, dne 03 Avg 2004, 15:58, skupaj popravljeno 1 krat.
 dpop
Barb napisal/-a:No pa sem.
Nisem ravno najboljše volje,ampak tako kot mi je nekdo zdajle rekel:
"Hudi časi minejo, trdi ljudje ostanejo!"
in tega se bom držala.

Jez bom samo dopolnil tistole zgornjo misel...
"Hudi časi minejo, ampak če jih pozabiš, pridejo še hujši"

Da pa te malo potolažim... maratonov v življenju bo še kar nekaj
... če ne drugega je eden celo v Podbrezju (Tomaž Z. PRESS) :lol: :lol:

LP Darko

P.S. Po svoje si pa lahko ponosna... imaš šprintersko poškodbo...
to samo pove kako "hitra" si :lol:
Uporabniški avatar
 Barb
dpop napisal/-a:to samo pove kako "hitra" si :lol:

hitra v gobezdanju,si vrjetno še hotu dodat :P
dej,dpop,sej vem, da ne moreš iz svoje kože :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
DIJO MIJO DPOP!
Si pa car 8) 8) 8) , ko si tako močno ven dal na plano da je še veliko maratonov na svetu in v življenju.In ravno mene si se spomnil ha, ha, ha.Stvarno si faca, ja zelo dober predlog si ji dal za ta MARATHON HA, HA. :wink: :wink: :lol: :lol: Samo ne vem koliko časa bi zdržala na tem MARATHON-u :oops: :oops: :wink: .

Ker vzdržljivost je moja vrlina,
ki je prav mila dobrina,
ki ne teče v potokih,
ampak v znoju
in izobilju
Vztrajnosti :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
JA TO JE EDEN NAJBLIŽJIH IN NAJBOLJ CENOVNO UGODNIH marathonov.Saj je na Gorenjske koncu doma, tako da ji ni treba v tujino.Je vse na dohvat roke :o :o
Masaža kakršno je ne bi bila deležna v tujini venomer energijsko nabita.Podirala bi vse rekorde pred seboj.
:lauf: :lauf: :lauf: :lauf: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: .Mi pa ji bi samo :cast1: :cast1: :cast1: :cast1: :cast1: :cast1: :clap: :clap: :clap: :clap:
 Lučko
Barb napisal/-a:Ej Tjaša&Lučko, sem pravkar nekaj tolarčkov rezervirala za Center za razvoj turizma Litija. Upam, da bodo pametno porabil. Kakšna kolesarska steza, a :idea: :?:

O hvala Barb, ampak v Litij še povsod pločnikov ni :shock: , kaj šele kakšne kolesarske steze :cry: , da ne govorim o tekaški progi. :shock: :cry:

Barb napisal/-a:Opusti misli na maraton letos

Bravo Barb :cast:

Barb napisal/-a:Barb, lepo boš doma in pekla slaščice za člane Tekaškega foruma. Tud to je nekaj

Še enkrat, bravoooooooooooooooooooo Barb :juhuhu:
 Lučko
dpop napisal/-a:Da pa te malo potolažim... maratonov v življenju bo še kar nekaj
... če ne drugega je eden celo v Podbrezju (Tomaž Z. PRESS)

marathon napisal/-a:JA TO JE EDEN NAJBLIŽJIH IN NAJBOLJ CENOVNO UGODNIH marathonov.Saj je na Gorenjske koncu doma, tako da ji ni treba v tujino.Je vse na dohvat roke

Barb, kva pravš, a bi midva čez leto, dve ali tri pretekla tega :roll: :?: Jz bi bil skor za :wink:
Je domaaaačeee :rol:
Uporabniški avatar
 tmp
Lučko, po moje ti ne boš tako zelo dobrodošel,
za tek na tem Marathonu, al se mogoče motim :lol:
 dpop
Barb napisal/-a:dej,dpop,sej vem, da ne moreš iz svoje kože :wink:

To se pa zelo motiš... jaz zelo hitro grem iz svoje kože...
in se zavlečem DRUGIM pod kožo....
in jih potem počasi a vztrajno... ugonabljam?! (ne vem
če sem se prav izrazil... besede niso moja vrlina)

Kar pa se tiče marat(h)ona... jaz pravim... SPREJMI IZZIV :wink:

LP Darko

P.S. Barb... prej ko se zaveš svojih omejitev in pomankljivosti
prej najdeš način da jih obideš ali premegaš... to da pa ta
postopek boli... hja... NO PAIN NO GAIN!
 Lučko
tmp napisal/-a:Lučko, po moje ti ne boš tako zelo dobrodošel,
za tek na tem Marathonu, al se mogoče motim :lol:

:rol: ... verjetno res :wink:

PS
Sm šele dons zašteku. :shock:
Včasih mal stvari površno prebereš, pa... :oops: :wink:
PSS
A me že EMŠO, kej zajebava :roll:
Uporabniški avatar
 Barb
Lučko napisal/-a:
dpop napisal/-a:Da pa te malo potolažim... maratonov v življenju bo še kar nekaj
... če ne drugega je eden celo v Podbrezju (Tomaž Z. PRESS)

marathon napisal/-a:JA TO JE EDEN NAJBLIŽJIH IN NAJBOLJ CENOVNO UGODNIH marathonov.Saj je na Gorenjske koncu doma, tako da ji ni treba v tujino.Je vse na dohvat roke

Barb, kva pravš, a bi midva čez leto, dve ali tri pretekla tega :roll: :?: Jz bi bil skor za :wink:
Je domaaaačeee :rol:

tmp napisal/-a:Lučko, po moje ti ne boš tako zelo dobrodošel,
za tek na tem Marathonu, al se mogoče motim

No veste kaj.Vsem je obče znano, da je Lučko moj zajček in jst pač ne morem naskakovat nobenga Marat(h)ona brez zajčka, ker kot veste je pri tej zadevi zelo pomemben tempo, ki ti ga takšna oseba drži.Da človeka ne zanese preveč od viška energije in užitka ki pri Marat(h)onu nastane. :wink: :P
Tko da,....
...aja,Marat(h)on :arrow: veš, da sva oba bika(folk še eden) in preveč bi se iskral,...... :P ....mislm, ko bi trčle najine trme :P :shock:

Lučko napisal/-a:A me že EMŠO, kej zajebava

A še nisi slišu, da so vse dobre stvari z leti boljše-vino,sir,sex,...... :wink: :ignore: (spet bo mama Tjaša huda :argue: :twisted: )

Al bo pa kej pametnega povedla o temi s.. :ignore:

dpop napisal/-a:P.S. Barb... prej ko se zaveš svojih omejitev in pomankljivosti prej najdeš način da jih obideš ali premegaš... to da pa ta
postopek boli... hja... NO PAIN NO GAIN!

No hvala!
Se pa že nekaj časa sprašujem zakaj se to dogaja ravno meni.
"TO JE KRIVICA!",je reku .......KALIMERO
Uporabniški avatar
 Barb
2.7.2004 Tini napisal/-a:Misljeno je bilo v stilu, da ne pokrijemo running daya z tortica-sladoled dayem

No pa da povem, da je pa včeraj le prišel tortica&sladoled day. Pa še z running day-om se ni pokrival, a ne Tini.

Hvala Tiniju za izpolnjeno družbo, ter Staši &Simonu za krajšanje že tako težkih dnevov.

Upam, da ste tudi na naslednji postojanki uspešno dokončal in polizal. :wink: :P
Uporabniški avatar
 Barb
Tmp napisal/-a:Tiramisu je imel veliko pri tem, da sem se spravila na tek,
saj veš kile pa to.

Torej še ena dobra lastnost tiramisuja. Spodbuja željo po teku.
Le kaj sem jaz dala vanjga :P :wink: :roll:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja stvar je taka, BARB da bi se iskirlo tam kjer bi se moralo če poteka vse normalno :lol: :lol: :oops: .Čeprav sva obo bika po znamenju pa ni rečeno, da ne bi ti zdržala na tem MARATHON-u.Tukaj sedaj ni vprašanje vzdržati ali ne vzdržati, ampak enostavno bi zdržala :wink: :lol:

No kar se tiče iskrenja, ki pa spada v temoPOLNOČNI KLUB ( ISKRENJE NAD IN POD :oops: :P ) pa bi moral o tem stvari doreči na štiri oči ju end mi hi,hi.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 24

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA