Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 MojcaZ
A vsi raje sami tečete kot pa v družbi :?:
Meni osebno je družba zelo dobrodošla.

LP, Mojca :wink:
 spela*
MojcaZ napisal/-a:Zdravo!

Mene pa zanima, če se najde kakšen kandidat za jutrišnji tek po PSTju. Imam v planu odteči 18-25km dolgi tek, tempo od 5.30-6.30 (oz. se prilagajam počasnejšemu).

Če ne bi ravno imela za sabo ene viroze, po kateri še nisem začela teči, bi šla z veseljem s tabo. Imam rada takšno družbo, ki me malo preganja. :D
Uporabniški avatar
 MojcaZ
spela* napisal/-a:
MojcaZ napisal/-a:Zdravo!

Mene pa zanima, če se najde kakšen kandidat za jutrišnji tek po PSTju. Imam v planu odteči 18-25km dolgi tek, tempo od 5.30-6.30 (oz. se prilagajam počasnejšemu).

Če ne bi ravno imela za sabo ene viroze, po kateri še nisem začela teči, bi šla z veseljem s tabo. Imam rada takšno družbo, ki me malo preganja. :D

Škoda! Začeti moraš postopoma.

Še vedno nisem dobila nobenega kandidata. Kot zgleda bom morala jutri sama tekat. :(

Uporabniški avatar
 pajo
Sem vesel družbe samo sem prepočasen za tebe vsaj za sedaj. Tetiva se še privaja na tek brez bolečin. Bom na PST-ju od Kosez do Agrotenhike med 9h in 10h. (upam)
Uporabniški avatar
 vencelj
Danes sva z Urošem štartala ob 11 uri na Viču in v lagodnem tempu okrog 5 min/km odtekla celotno PST. :juhuhu:
Hvala, Uroš, sam niti pod razno ne bi imel dovolj volje, da bi solo odtekel progo! :clap: Pa še kdaj!
Svojo februarsko kilometražo sem tako povečal za več kot 100% :lauf: .

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 MojcaZ
vencelj napisal/-a:Danes sva z Urošem štartala ob 11 uri na Viču in v lagodnem tempu okrog 5 min/km odtekla celotno PST. :juhuhu:
Hvala, Uroš, sam niti pod razno ne bi imel dovolj volje, da bi solo odtekel progo! :clap: Pa še kdaj!
Svojo februarsko kilometražo sem tako povečal za več kot 100% :lauf: .

LP, vencelj

Zdravo!

A sta bla potem vidva tista, ki smo se srečali pri gostilna Livada :?: Eden je imel sončne očala in kamelo (ruzak s pijačo :lol:) , drugi je bil pa zelo visok in v modri vetrovki. Jaz sem se tam že vračala proti Golovcu.

Tut jaz sem danes odtekla (skoraj) 2/3 PST-ja. Super je blo. Enkrat bi šla celotnega, sam tempo bi diktirala jaz. :wink:

Srečala sem tudi Tinija in dano. Prav prijetno je bilo z njima malo počvekat.

Nič, zdej pa še malo sprehoda pa bo dan popoln. Res je bilo prijetno vreme.

Pajo, pa kdaj drugič. Pozdravi si nogo.

Lp, Mojca
Uporabniški avatar
 vencelj
MojcaZ napisal/-a:
A sta bla potem vidva tista, ki smo se srečali pri gostilna Livada :?: Eden je imel sončne očala in kamelo (ruzak s pijačo :lol:) , drugi je bil pa zelo visok in v modri vetrovki. Jaz sem se tam že vračala proti Golovcu.

Lp, Mojca

Ja, Mojca, to sva bila midva! Naju boš morala drugič pocukati za rokav...

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Tako kot je že Vencelj napisal, izjemen dan, prelepo vreme (no malo hladno je le bilo) zelo prijetna družba, prava kombinacija za nedeljsko nabiranje kilometrov. :juhuhu:

Vencelj hvala tudi tebi :rol: pa tako kot si napisal tudi sam upam da še kdaj!

Mojca ja to sva bila midva :lol: ne morš zgrešit :lol:

Lp

Uroš
Uporabniški avatar
 MojcaZ
vencelj napisal/-a:
MojcaZ napisal/-a:

Lp, Mojca

Ja, Mojca, to sva bila midva! Naju boš morala drugič pocukati za rokav...

LP, vencelj

Pa sej sem še enkrat nazaj pogledala, pa beseda Uroš mi je bila že na jeziku sam sta bila prehitra. No ja, pa drugič. :wink:
Jaz sem bila tista z oranžno vetrovko.

Lp, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
MojcaZ napisal/-a:Pa sej sem še enkrat nazaj pogledala, pa beseda Uroš mi je bila že na jeziku sam sta bila prehitra. No ja, pa drugič. :wink:

Lp, Mojca :wink:

Pa takrat nama je že na knap hodlo :lol: naju je Golovec fajn zdelo :? :wink:
komot skoraj vsak dan sem na relaciji vič-rudnik...
 GODBENIK
Živjo!

Tudi jaz sem danes pretekel (prvič) PST, in sicer štartal na Trnovem. Srečal kar veliko "lauferjev", vendar moji zelenkosti tukaj na forumu, ne poznam preveč ljudi, da bi koga pocukal za rokav. Če bo kdo zainteresiran za kak skupen tek, bom zelo vesel!
 luzr
Najverjetneje bodo Njegova mastnost bajsi razpisali kak tek po Poti spominov in tovarištva. ;)

Takrat se bomo lahko cukali za rokave in ogovarjali...
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Evo zadnje informacije s proge :)
Danes sem tekel relacijo Vič-Rudnik-Vič-Koseški bajer-Vič.
Proga je že večinoma suha le na nekaterih odsekih je rahlo razmočena (Murgle, Rožna dolina na začetku iz smeri Vič ter pred samim bajerjem kjer je še nekoliko snega)
Drugače pa danes lep dan za tek nekoliko me je motil edino veter, ki je bil na momente prav močan :roll:

Lp

Uroš
Uporabniški avatar
 bobr
Tisti zbit sneg pri bajerju je bil posut s peskom, no zdaj je mlakuža in se za silo da preživet. Ja res je pihala burja danes mi je skoraj kapo odpihnilo parkrat :).
Uporabniški avatar
 veter v laseh
PST je po večini kopen, so pa posamezni odseki z nekimi drsalnimi in plavalnimi vložki.

:lol:

Kar se pa tiče današnjega vetra pa je itak bil.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA