Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 ZigaS
Lep pozdrav,

Mi lahko kdo pove ali morda servis za Polar v Novem Mestu ne obstaja veè, ali pa še vedno, le da mora katera koli zadeva najprej èez LJ (kavèièeva). Sam sem se po mailu zanimal za naslov v NM, pa so odgovorili da je servis v LJ in ne NM.

Vem da je pred èasom že bilo govora o tem, ne vem pa da bi prišlo do drastiènih sprememb (da v NM servisa ni veè)

Lp, ZigaS :D :D :D
Uporabniški avatar
 daks
A nisi s KR kot pise v avantarju? V KR mas v AGP servis.
Uporabniški avatar
 bigk
Uradni servis je v Ljubljani. Mislim, da je spodnji naslov pravi:

IntAct d.o.o.
Kavčičeva ul. 4
1000 Ljubljana
Uporabniški avatar
 platfus
Sjerbus!

Konec meseca decembra 2008 sem kontaktiral s servisom v Novem mestu, možakar mi je rekel, da je uradni serviser za Polar že dolga leta in da še zmeraj je!

040/898 111

Polar servis
p.p. 372
8101 Novo mesto

LP,

crniracek
 luzr
daks napisal/-a:A nisi s KR kot pise v avantarju? V KR mas v AGP servis.

AGP pošlje zadevo v Ljubljano.
V Kranju morda zamenjajo baterije ali kaj podobnega. Verjetno nimajo naprave za preizkus vodotesnosti ur.

Eden od članov foruma ni bil zadovoljen s storitvami ljubljanskega servisa, o novomeškem servisu pa je že bilo mogoče brati pohvale.
Zato se verjetno ZigaS zanima za servis v Novem mestu.
 ZigaS
Res je, rad bi da ura pride v Novo Mesto, ker sem od tam slišal same pohvale in ne želim da gre preko Kavèièeve-sploh!. Glede tistega "servisa" so moji obèutki mešani oz. bolje reèeno negativni. Drugaèe pa kot sem zasledil, marsi kdo navaja Novo mesto kot bivšega serviserja za Polar, klical sem tja in rekli so da "je servis še", tako da edina stvar, ki se je bojim da ne bi bil poseg sedaj "nepooblašèen" ker je jasno da se medsebojno nekako ne morejo iz LJ in NM, to sklepam iz tega ker sem na Intact-ov naslov poslal mail, s prošnjo po naslovu servisa v NM, dobil pa odgovor:

"Pozdravljeni,
Servis ni v Novem mestu, temveè v Ljubljani.
Naslov: Intact d.o.o., Kavèièeva 4, 1000 Ljubljana

Lep pozdrav,
Polar servis "

Lep pozdrav, ZigaS :D :D :D
Uporabniški avatar
 bobr
Očitno so zamenjal logiko. Včasih je v Ljubljani za večja popravila bil samo sprejemni center in so pošiljali v NM na popravilo.

Nazadnje ko sem bil na Kavčičevi sem imel dobro izkušnjo so mi naredili fajn uslugo.
Menjavo baterij pa opravljam raje kar sam. Hitreje in ceneje.
Uporabniški avatar
 T1
Na servisu v Novem mestu sem bil do sedaj že trikrat. Bolj natančno, pred servisom. Kar nekaj časa sem se vozil po okolici in iskal tablo za servis, ki pa je ni bilo. Na tem naslovu stoji povsem običajna hiša in človek niti ne sluti, da je v njej servis.

Ko sem pozvonil, iz hiše pride možakar, nato mu razložim problem. Zatem izgine v garažo, sam pa zunaj čakam kot dudek kakšnih 15 do 20 minut.

Nato pride s popravljeno uro, mu plačam in nasvidenje. Čudno se mi je zdelo, da me ne povabi noter, kot da bi kaj skrival. Enostavno te pusti na dvorišču. No, moram reči, da je uro popravil korektno, vendar občutek pa ni bil ravno dober.

Sem pa jo pustil tudi že v AGP v Kranju, pa sem bil s popravilom tudi zadovoljen.

LPT1
 zupi
Meni je menjal samo baterijo. Vse ok.
Se pa edino ne bi strinjal s tabo, da je glih običajna hiša. Še pravega vhoda nima, pa tudi okolica je bolj tkotko :roll: .
 zappa
ZigaS napisal/-a:Lep pozdrav,

Mi lahko kdo pove ali morda servis za Polar v Novem Mestu ne obstaja več, ali pa še vedno, le da mora katera koli zadeva najprej čez LJ (kavčičeva). Sam sem se po mailu zanimal za naslov v NM, pa so odgovorili da je servis v LJ in ne NM.

Vem da je pred časom že bilo govora o tem, ne vem pa da bi prišlo do drastičnih sprememb (da v NM servisa ni več)

Lp, ZigaS :D :D :D

Tule je bilo govora o tem servisu v NM, ki naj bi ne bil več uradni Intactov (in s tem Polarjev?) serviser:

http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... ht=#156597

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA