prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 RoKo
Trenutno je vse suho, brez blata, temperature okol 0, malo burje, bil je sončen vikend, oz. cel suh teden, tako da sem naredil 97 tedenskih km, pretežno hrib.
Kar se tiče teka, po pustu, oz. po 8. marcu, če ne bo kakšnega teka. Lahko pa med tednom, dnevi so dolgi.
Nazadnje spremenil RoKo, dne 16 Feb 2009, 00:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Arabo
Se spoznava in dogovoriva v Panovcu 8.3.. Pridem.
 bostjankljun
dve besedi - (bilo je) zelo lepo!

že moja neljuba prilagojensot na nedeljski avtobusni vozni red, je dala na preizkušnjo receptorja v hotelu piran. brez večjih komplikacij, mi je odstopil svoj "net" in telefon, da sem lahko sporočil zamudo. da se mu nisem smel zahvaliti niti s kavo, pa me navdaja še vedno z ljubo mislijo iz '80, da smo turizem ljudje. res, pohvalno.

včerajšnji tek, pa je poleg velike mere zadovoljstva, ponudil še enkrat utemeljitev pomena ekipe. enkrat je vlekel @lonely, drugič je kot orientir služil @arabo, prvi del poti je umirjenejši tempo narekovala @riba. organizacija vrhunska in zato se že veselim naslednje priložnosti in če je možno v še večjem številu.
Uporabniški avatar
 riba
Jutri se ne morem udeležit tekaških vaj na Bonifiki, pa mi je kar malo žal, ker se mi zdi, da bi bilo zame zelo koristno.

Imam pa namen teči v četrtek okrog 17 ure. Pride še kdo???
Uporabniški avatar
 lonely
riba napisal/-a:Jutri se ne morem udeležit tekaških vaj na Bonifiki, pa mi je kar malo žal, ker se mi zdi, da bi bilo zame zelo koristno.

Imam pa namen teči v četrtek okrog 17 ure. Pride še kdo???

Jaz pridem,mogoče tudi @bostjankljun.

Naredil bom enako kot zadnjič---10+10.
 bostjankljun
jaz skoraj sigurno pridem!

v luciji sem, pa naj ostane med nami, sem malo krajšal. da ne bo potrebno solidarnost kameradov ponovno dajati na preizkušnjo, ne gre drugače kot nabirati kilometre! hahaha

se vidimo!
Uporabniški avatar
 riba
A še vedno velja za jutri ob 17 za tžnico kot zadnjič (kp-izola-kp).
Vreme bo lepo (sonček in 8 stopinj).

Boštjankljun je pa menda do nadaljnega na bolniški :(

Upam, da se vsaj ta zdravi vidimo, ostali pa čimprej 8)
Uporabniški avatar
 lonely
Jaz pridem.
Uporabniški avatar
 Arabo
Pridem. Samo, da nas ne bo odpihalo. V avtu bom imel še uteži za vsak slučaj.
Uporabniški avatar
 riba
Arabo: vzami še špago, ker se bojim, da bo nekatere preveč naprej odpihalo :wink:
Uporabniški avatar
 Arabo
OK. Špage, uteži, potopljaška obleka zaradi valov in soli, .... samo še maska. Bom kot PALOMBAR. Aja, plavutke....

Upam, da se bo nam pridružil še kdo. Poslal sem nekaj SMS-jev. Res škoda za Boštjana.

Danes pred tekom sem nameraval v prestolnico v trgovino na Čopovi. Je toliko govora o teh copatih, kao Brooks. Bi šel pogledat, mogoče tudi kaj kupim.

Je še kak kandidat?
Uporabniški avatar
 Arabo
No, pa smo se spet lepo imeli. Pogovorni tempo je bil ta pravi za debato o tekaškem treningu (tehnika teka, vrste teka, ....).

Sicer z takim "starim mačkom" kot je Lonely je težko povedati kaj novega oz. pametnega, a je istočasno izredno dober poslušalec in še boljši svetovalec. Hvala, Lonely.

Po poti nam je zatrobil še Zebra, ki (kot sem malo prej videl na tekac.net) je odtekel svoje na Bonifiki.

Lonely je kot pripravo na nedeljski maraton odtekel 2x progo, za naju z Ribo pa je bilo dovolj kakih 9km.

Riba je bila polna energije in je nas celo spodbujala k hitrejšemu tempu. Tako naprej pa nas boš "šišala", da bo veselje.

Kot sem že v prejšnjem odgovoru povedal, upam, da nas bo s časom vedno več.
Uporabniški avatar
 riba
Spet krasen tek....niti špage, uteži in potapljaške obleke nismo rabli.....je bila bolj švoh burjica 8)
Še take fajn inštruktorje sem imela, ki te ful vspodbujajo...tko da sem že skoraj krila dobila :lol:

A samo 9 km sem pretekla :cry: .... jaz sem bla pa že ponosna, da sem jih 10 naredila.... naslednjič nadoknadim, magari okrog avta :wink:

Se že veselim naslednjega tedna :)
 bostjankljun
ja, ni kaj, sem zelo vesel, ko prebiram vaše vtise, seveda pa ne morem, da ne rečem, joj kako bi poželeo, da sam tam...

poslušam nasvete vsakega izmed vas, počivam, berem izkušnje drugih tekačev, popoldan pa še skočim do sosednje lekarne po lasonil. če bom priden, se vam drugi teden pridružim!

lonely, čeprav si stari maček, ti želim, da na maratonu ta konec tedna doživiš kaj novega, kolegu in kolegici pa kak prijeten trening.

maškare? jaz sem hotu bit gebre silasi, ma je zmanjkalo črne barve, zato ne bo neč. vi? se škaramadiste? nedeljski tek v maskah? :-D
Uporabniški avatar
 Arabo
Če boš namaškaran, poglej temo in vabilo na tek v maskah jutri.

Tudi jaz želim Loneyju veliko užitkov na teku čez weekend v zamejstvu.

Drugače pa sva z Ribo, kot sem razumel, nekako dogovorjena, da v nedeljo obiščeva in odtečeva lipiški kros. No ja, jaz 100%, Riba se še odloča.

Prideš mogoče tudi ti? Imam še eno kandidatko za nedeljo, a ni potrjeno.

Nisem še odtekel (krosa namreč), a kot sem iz pogovorov izvedel, ni preveč zahteven, teren je dokaj položen in "samo" od 4 km do 8km (odvisno od kategorije). Če si to vzameš brez kakih posebnih ciljev, kot zabavo, pa mislim, da ne more škoditi. Upam, da nam bo tudi vreme naklonjeno. Ker bom na Krasu bom zagotovo po opravljenem teku obiskal kako dobro gostilno in preizkusil zadeve pred sežanskim maratonom.

Ajd, pozdravi se. Z Željkom in Ribo pa smo tako dogovorjeni v četrtek ob 16,30 v avtokampu v Izoli in odtečemo spet obalno magistralo (verjetno dva bota gor in dol).

Sam bom tekel tudi v torek, a se še nisem odločil, kje, kaj, kako,...

Če imaš ti željo, zamisel ali kdorkoli drug, naj se javi.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 37

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA