Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Loni
Preverjen še del PSTja v smeri od Šmartinke proti Šiški, tisti ta nič zanimiv, ampak kopen je pa le. :lol:
Uporabniški avatar
 grb
Ojla

V soboto imam v planu cel PST krog, in bi bil zelo vesel kake druzbe.

Plan je sledec:

start zjutraj ob 8. al pa malo cez, tako da potem se ostane dan za pustne obveznosti :)

Najraje bi startal pri Fuzinskem gradu, da najprej prediham hribovje, :) Lahko pa startamo tudi kje drugje, samo Golovca ne bi imel za konec :)

Tempo recimo okoli 5:10, se z veseljem prilagodim komu pocasnejsemu, hitrejsemu pa malo tezje :)

Bi bil kdo za?

G.
Uporabniški avatar
 zajc
grb napisal/-a:Bi bil kdo za?

Prvi kandidat se javlja - jaz :twisted:
Uporabniški avatar
 grb
zajc napisal/-a:
grb napisal/-a:Bi bil kdo za?

Prvi kandidat se javlja - jaz :twisted:

Kul. Start prestavljen za Bezigrad.
 GODBENIK
Živjo Grb!

Sem bil prejšno nedeljo po PST-ju, prvič v svojem življenju sem pretekel tako razdaljo. In sem štartal pri Trnovem.......potem pa na koncu Golovc :roll: , je bla kar akcija :D Mogoče bi pa res šel, če ne drugače vsaj del poti...ampak ne vem če bom dovolj hiter za tebe.
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Hm dečki mogoče mogoče... vsekakor pa v nedeljo ;)
Tako kot prejšnjo z Venceljem tempo nekje do 5:00 :twisted: ... start pa pri ničli. :)

Lp

Uroš
Uporabniški avatar
 grb
GODBENIK napisal/-a:Živjo Grb!

Sem bil prejšno nedeljo po PST-ju, prvič v svojem življenju sem pretekel tako razdaljo. In sem štartal pri Trnovem.......potem pa na koncu Golovc :roll: , je bla kar akcija :D Mogoče bi pa res šel, če ne drugače vsaj del poti...ampak ne vem če bom dovolj hiter za tebe.

Hitrost bomo prilagodili to ni problem. Sva pa se z Zajcem menila da startava ob 6:00. Oba sva mal cudaka pa sva rajs doma se preden zene vstanejo :-)

Vencelj men so kri puscali pred tremi tedni :-) Skoda da te ne bo zraven. Smo bli jeseni kar dober trio :)

G.
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Evo tekočih novic.
Ista proga kot v torek, ponekod je sneg že skopnel, je pa ponekod nevarnost zdrsa tako da pazljivo prosim, predlagam pa tudi da nosite sončna očala ko sije sonce ker se tako ledene ploskve dosti lažje in hitreje opazijo.
Pa lep tek vam želim!

Lp

Uroš
 MKC
Uroš Sobočan napisal/-a:Evo tekočih novic.
Ista proga kot v torek, ponekod je sneg že skopnel, je pa ponekod nevarnost zdrsa tako da pazljivo prosim, predlagam pa tudi da nosite sončna očala ko sije sonce ker se tako ledene ploskve dosti lažje in hitreje opazijo.
Pa lep tek vam želim!

Lp

Uroš

ker del je to?
zanima me predvsem murgle-koseze
Lp
Uporabniški avatar
 grb
Uros hvala za tekoce informacije.

Trenutno smo za jutri zjutraj trije. Z Zajcem se nama bo pridruzil se GODBENIK.
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
grb malenkost, zato pa smo tu...

MKC napisal/-a:ker del je to?
zanima me predvsem murgle-koseze
Lp

To je od Viča do Rudnika pa obrat do Koseškega barja ter nazaj na Vič.
Konkretno od Murgel do Kosez je proga kar v redu ni toliko ledenih plošč kot proti Rudniku, ko prideš v Rožno je celo en del čisto skopnel tako da je fajn za pospešit malo. Vendar pa vseeno previdnost ni nikoli odveč.

Lp

Uroš
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA