Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Hojca
Larchi80 napisal/-a:
Upam, da mi uspeva 8) .
Lenči če misliš tečt tempo 6min/km pol ne bo trio adijo, ampak bo samo duo adijo, ker jst verjetno ne bom imela takega tempa- oz ne verjetno, ampak 100% ne. Pol bom mogla zahaklat kakšno res počasnelo, da bova skupaj tekli. pha sej sem vedla, da ste vse nekam divje :P

6min/km :shock: bi bilo tud zame na 21ki prehuda, ampak a ni Lenči za Sežano 7.00+- najavla :?:
Uporabniški avatar
 lenči
.
Larchi80 napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:
Larchi80 napisal/-a:
lenči napisal/-a:Ja, pa da malo spet pričnemo migat :lol: .
Prijavljena na polmaraton v Gorizi 1.3.2009.
Pa v Sežano bi šla tudi, a rabi kdo družbo počasne tekačice na 21ki? Tempo tam 7.00 +-
No, da vidim, a bo kje družba the best TF Polžje sekcije :lol: :wink:

Sicer sem zdejle bolj malo dolge proge tekla, ampak mislim, da mi bo ratalo do 22.3. tako, da bom zelo vesela počasne tekačice ob strani :wink: . Če bo šla pa še Ksenija, bom pa še tok bolj vesela 8)

si se zadala da me spraviš nazaj v tekaške copate a ;)
itak da ti bo ratalo!!!

Upam, da mi uspeva 8) .
Lenči če misliš tečt tempo 6min/km pol ne bo trio adijo, ampak bo samo duo adijo, ker jst verjetno ne bom imela takega tempa- oz ne verjetno, ampak 100% ne. Pol bom mogla zahaklat kakšno res počasnelo, da bova skupaj tekli. pha sej sem vedla, da ste vse nekam divje :P

Ha, ha, ne se bat, sem rekla da grem 7.00 in da vas bom spodbujala in tekla z vami :lol: :wink: . Mi na kraj pameti ne pade, da se teden dni pred maratonom skurim in potem omagam :? .
Tako da kar računajte name in na trio adijo :lol: :wink:

Tempo 6.00 je za Gorizo, če mi ga seveda uspe spravit skupaj.
Divje pa smo vse divje, kar priznaj :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
lenči napisal/-a:
metkamarjetka napisal/-a:
lenči napisal/-a:
metkamarjetka napisal/-a:Lenči, saj kar ne morem verjet :shock:
komaj čakam, da ti v Gorici stisnem roko - za vse tvoje podvige za naprej in nazaj ! :wink:

Jaz pa tebi za tvoj tempo :lol: :wink: , dohajati te itak ne morem :lol:.

ja, tale moj tempo me bo verjetno pokopal v Gorici :cry:
ampak saj vidiš moje številke - se vidi da govorim možgančkom, da moram bolj počasi.... počasi :D :D :D

nič te ne bo pokopal, 6.00 greva pa bo :lol: :wink: . Vsaka nekaj časa dajeva spodbudo :lol: :wink:

ZMEJNENU :wink: :!:

nekak bomo že, a ne !!!!!!!!! Slika
Uporabniški avatar
 Ksenija
Larchi80 napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:
Larchi80 napisal/-a:
Pa v Sežano bi šla tudi, a rabi kdo družbo počasne tekačice na 21ki? Tempo tam 7.00 +-

Sicer sem zdejle bolj malo dolge proge tekla, ampak mislim, da mi bo ratalo do 22.3. tako, da bom zelo vesela počasne tekačice ob strani :wink: . Če bo šla pa še Ksenija, bom pa še tok bolj vesela 8)

itak da ti bo ratalo!!!

Upam, da mi uspeva 8) .

ratalo se ti bo pripraviti do 22.3 :!: jst še vedno nisem od najinega zadnjega skupnega teka obula tekaških copat... pa jih verjetno nekaj časa tud ne bom...
 Larchi80
Ksenija zdej sem pa čist žalostna :--( :--( :--(
deeeeeej plizzzzz rabm te no :--( brez tebe ne bo šlo,...
Uporabniški avatar
 Ksenija
dej dej itak ti bo uspelo! jst sem še vedno bolna pa upam, močno upam, da bo danes tami prišla domov... mogoče bom pa potem celo kakšno uro časa imela. Ti pa lepo v superge in gremo. sej poti pa tko poznaš!
Uporabniški avatar
 Tina1
Ojla,
vidim, da vas gre kar nekaj v Sežano. Jaz bi tudi šla. Zdej sem spet začela malo tekat, bomo vidli, kako bo do takrat.
lp
Uporabniški avatar
 niki
Sežana tudi mene mika.. ampak ta krajša varianta.

A gre katera na Dunaj? Mene tudi to full mika.. samo še ne vem na katero dolžino bi šla :roll:
Uporabniški avatar
 IRA
:oops:
Nazadnje spremenil IRA, dne 19 Feb 2009, 19:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 IRA
Ksenija napisal/-a:
Larchi80 napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:
Larchi80 napisal/-a:

itak da ti bo ratalo!!!

Upam, da mi uspeva 8) .

ratalo se ti bo pripraviti do 22.3 :!: jst še vedno nisem od najinega zadnjega skupnega teka obula tekaških copat... pa jih verjetno nekaj časa tud ne bom...

Jest grem tut na počasno Sežano :twisted:
Uporabniški avatar
 lenči
IRA, pa ne da mi boš tam zadaj skušala konkurenco delat :?: :lol: :--
Uporabniški avatar
 Tina1
Sežana je kar huda trasa, sploh na koncu se nekaj vzpenja...
Koliko nameravate teči na 21-ki?
Uporabniški avatar
 Loni
niki napisal/-a:Sežana tudi mene mika.. ampak ta krajša varianta.

A gre katera na Dunaj? Mene tudi to full mika.. samo še ne vem na katero dolžino bi šla :roll:

Niki, v Sežani gre na krajšo varianto skoraj gotovo moja sestra (ni še prijavljena), če boš rabila družbo.
Za Dunaj pa tudi imam že vse plačano.
 mp3
niki napisal/-a:Sežana tudi mene mika.. ampak ta krajša varianta.

jest grem tud v sežano na kratko, ampak jest sem res počasna :oops:
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA