Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
Upam, da boste poškodbe sanirale in se kmalu vrnile v našo družbo :wink: .
Kako pa kaj kaže za nedeljo? Saj vem, vreme kaže bolj slabo, če bo družba ob 10.00 grem zraven, drugače pa bom malo intervale trenirala, ker sem jih ta teden po programu prešpricala :wink: .
Včerajšnji tek je bil čisti užitek, sem v Laškem srečala celo enega tekača :lol: . Čez teden je sedaj malo težko zame, ker ne vem, kdaj uspem pobegnit Ljubljančanom :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
GODBENIK napisal/-a:Živjo!

Mogoče bi bilo res najbolje, če te seveda zanima, da najprej prelistaš oz. se seznaniš z postopki in principi zdravljenja v knjigi g. Ogorevca. Pomembno je da se zavemo oz. se zavedamo zakaj je do teh težav pravzaprav prišlo. Večina ljudi rešuje težave simptomatsko.......ne sooči se pa z vzroki zaradi katerih je do teh težav prišlo. Ti se skrivajo globoko v nas......včasih jim celo ne upamo pogledati " v oči", v večji meri celo ne vemo kako priti do spoznanj.
Vsaka situacija, v tem primeru poškodba, je lekcija življenja, ki nam kaže neko pot.....nas v določenem trenutku ustavi. Poraja se večni ZAKAJ.... Potrebno je samo globoko zazrtje v samega sebe in zavedanje, da smo tukaj in sedaj z namenom.
Če bomo lekcijo osvojili in se je zavedali globje, kot pa samo odpravili zunanji znak(poškodbo) , potem se tudi v bodoče ne bomo srečevali z takšnimi ali drugačnimi težavami.

Če padeš in si zlomiš kost ali natrgaš vezi ti nobena alternativa ne pomaga! A je tako? :wink: Takšno je moje mnenje in s tem ne mislim nič slabega.

@Lenči a bi v nedeljo tekla intervale ali samo tekla?

@ nini32 in Katrca Pa hitro okrevanje s takšno ali drugačno medicino

:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:@Lenči a bi v nedeljo tekla intervale ali samo tekla?

Odvisno od družbe :wink: .
Če nas bo več, bo verjetno samo tek, razen če se dogovorimo za intervale (no, zate je potem itak tek :wink: )
Bi pa morala malo intervale tečt, spodbuda pri tem pa je zelo dobrodošla :D
 katrca
poročilo :
imam zgleda samo nategnejno kolensko stransko vez ( medialni kolateralni ligament ), včeraj sem bila na kontroli in me je poslal domov brez vsega, še brez izvida - ta pride naknadno. Sledi fizioterapija in to je to. KO sem omenila, da koleno ni stabilno in me je strah, da se ne bi sesedala, mi je rekel " ja, boste pa ja pazili kako stopite ". Bom več povprašala na fizioterapiji kako dalje, ker moja zdravnica mi tudi ni kaj več povedala, glede na to, da nisem imela izvida.
Lepo se imejte, srečneži s celimi nogami in tudi nesrečneži s poškodbami.
Aja, se je pa iz vseh ordinacij slišalo narekovanje zdravnikov : kri
na vez čvrtsa, blablabla, meniskus poškodovan blabla.... zgleda, da so trenutno in poškodba kolen od smučanj, zdaj pa baje pridejo na vrsto motoristi ( vsak tako so rekli ). Tako, da Lenči in G 5.00, pazita se..enako velja za mojega moža.
Uporabniški avatar
 lenči
Katrca, hitro okrevanje ti želim. Uh, ne me strašit, sem se v nedeljo zgrozila ob pogledu na motorista, ki se je vozil naokoli :shock: . Bomo pazljivi.
Uporabniški avatar
 Jančika
Katrca, upam, da se boš hitro poštimala.

Jaz sem danes tekla od doma do novega doma in sicer ob Savinji ob pol petih popoldan. Majko milo, kakšnen dren, hehehe! Čisto me je vrglo iz tira, srečala sem toliko enega folka, s katerimi je bilo treba še kako besedo rečt, da sem čisto padla iz ritma. No, od visečega mostu dalje ni bilo več nikogar, pa tako blato, da sem komaj komaj tekla, prav pošteno sem se namatrala, orenk trening za noge je bil.
Uporabniški avatar
 lenči
Glede na odziv, kaže, da bom sama tekala okoli :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Glede na odziv, kaže, da bom sama tekala okoli :wink: :lol:

Jaz sem zraven!!!!! :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:
lenči napisal/-a:Glede na odziv, kaže, da bom sama tekala okoli :wink: :lol:

Jaz sem zraven!!!!! :lol: :lol:

Jupiii, ob 10.00 bom na parkirišču, potem pa gasa :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 Jančika
Meni bi jutri pasal daljši počasen tek, ampak glede na tempo na bajti ga bom morala verjetno opraviti zvečer, če sploh. No, mogoče se zgodi kakšen čudež, tako kot prejšnji teden. Če me ob desetih ni in ne pokličem, da zamujam ( :oops: ), potem me ne čakajte.
Uporabniški avatar
 spiridon
tud jaz verjetno pridem! :) danes sem imel totalno sportni dan,sem moral izkoristit dan brez otrok.zjutraj tekel,potem na smučanje v maribor,proti večeru pa še en tek.skratka popoln dan-vsaj zame.
se vidimo jutri! :wink:
Uporabniški avatar
 Jančika
Fajn, da smo se videli, čeprav na hitro. Jaz sem zdajle že pojedla obrok po teku in downloadam podatke z Garmina, vi pa še pridno švicate :) .
Uporabniški avatar
 lenči
Ja, Jančika je do našega štarta že pridno odtekla svoje, no tudi nas je bilo 5 na štartu. Seveda so ta hitri pobegnili :lol: :wink: , Nataša pa mi je delala družbo pri mojem krogu. Za kaj več, danes noga ni bila pripravljena. Hvala Nataša za prijetno družbo, tudi tempo je bil boljši kot kadarkoli doslej, pa čeprav sva kar lepo klepetali. Še rahlo sneženje ni bilo moteče.
Prihodnjo nedeljo pa midva manjkava, ker bova tekala po Gorizi.
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Ja, Jančika je do našega štarta že pridno odtekla svoje, no tudi nas je bilo 5 na štartu. Seveda so ta hitri pobegnili :lol: :wink: , Nataša pa mi je delala družbo pri mojem krogu. Za kaj več, danes noga ni bila pripravljena. Hvala Nataša za prijetno družbo, tudi tempo je bil boljši kot kadarkoli doslej, pa čeprav sva kar lepo klepetali. Še rahlo sneženje ni bilo moteče.
Prihodnjo nedeljo pa midva manjkava, ker bova tekala po Gorizi.

Po vikendu, ki sem ga imela, mi je današnji tempo pasal. Lenči super družba. Škoda, ker se mi nisi mogla pridružiti še drugi krog. Pa drugič :wink: .

Uporabniški avatar
 Jančika
No, še dobro, da sem zjutraj izkoristila priliko in odtekla, ker potem ne bi šlo več. Naš Batman (tamali) je ujel nek bruhalni virus in pokozlal vse na dosegu, seveda tudi mamo. Upajmo, da se Spiderman ni nalezel, ker drugače nam bo crknil pralni stroj.
  • 1
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA