prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
lonely napisal/-a:Jaz pa čakam na tole:

http://www.brooksrunning.co.uk/products ... -st-3.html

Sem jih že imel v roki in so hmmm :lol: :wink: čudovite, čudovite tako za tek kot za bogsigavedi zakaj :lol: !
Ko bodo prišle vas takoj obvestim in se bo kaj ugodnega našlo za vse potencialne kandidate!
Redno spremljajte to rubriko, pa bo!
Tudi kdor se bo udeležil 4.Teka po ulicah Krope 05.07.2009 pripravljamo pri BROOKS-u zelo zanimivo ugodnost, ki jo nikar ne spreglejte.Veljala pa bo seveda samo na dan prireditve! :wink: :lol:
Lahkoten korak Vam želi ekipa BROOKS-a!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
love to run napisal/-a:
tomaz.zupancic napisal/-a:
love to run napisal/-a:hehe:) :lol: kera huda reklama, ful dobra!! 8)
sam a so Brooks primerni tud recimo za (trenutno!) mal težje pronatorke (75kg,1,74m)? :)

Seveda so primerne tudi "za težje tekače" nobeden ni toliko težak da ne bi mogel dobiti kaj zase, to je naše vodilo pri BROOKS-u!
Primeren pristop in rešitev je na dlani!
Kateri copati so primerni pa odgovor sledi kmalu tako na hitrico sem se oglasil, da vidim kaj se dogaja.Pridem v roku ene ure do dveh nazaj pa ti podam popoln odgovor.
Lahkoten tek ti želim!
ČAO!

Torej, kakšen copat bi bil primeren zame? (Kot že rečeno: pronatorka, 75kg, 174cm) Mogoče Adrenaline GTS8? :)

Seveda so tudi te primerne za pronatorje:
"Specializirana revija Runner's World je modelu Adrenaline™ GTS 8 v letu 2008 namenila prvo nagrado "Best Buy" za njegovo stabilnost. Čevelj je med tekači priljubljen, ker nudi odlično prileganje stopala. Poleg MoGo in HydroFlow tehnologije ima čevelj v/na podplatu tudi PDRB®, ki uravnava vzdolžno torzijsko gibanje."
Torej je odgovor na dlani, :lol: :wink: .Tudi ostali modele lahko obuješ ker pronatorji nimajo takih problemov pri iskanju športnih copat, kot supinatorji.
Skratka lahkoten koraki ti želim, tako kot ostalim!
Lep dan še naprej vam želi ekipa BROOKS-a!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Loni
Loni napisal/-a:
lenči napisal/-a:Kiklc ni bilo :cry: , copate pa, copate in jaz grem in kupim ta nartabolj nagravžno grde :wink: :lol: . Hvala Tomaž.

Seveda jih ni bilo, te bodo spomladi. Vsaj dobro obveščeni krogi pravijo tako (beri Tomaž).

In kateri gravž si pol vzela? Ok, že vem, prebrala v CE sekciji.
Čestitam k nabavi fedrcov. :wink:

Lenči, mam nooooooooooveeeeeeeeeee fedrce in še lepe povrh :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Loni, pa to ni res, kdo te bo pa sedaj dohajal :lol: :wink: . Katere pa?
Uporabniški avatar
 Loni
lenči napisal/-a:Loni, pa to ni res, kdo te bo pa sedaj dohajal :lol: :wink: . Katere pa?

nobenih racerjev, da ne bi slučajno ratala prehitra, glicerinke v rdečebeli kombinaciji.

Sem že peglala v njih
Nazadnje spremenil Loni, dne 20 Feb 2009, 21:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lenči
Loni napisal/-a:
lenči napisal/-a:Loni, pa to ni res, kdo te bo pa sedaj dohajal :lol: :wink: . Katere pa?

nobenih racerjev, da ne bi slučajno ratala prehitra, glicerinke v rdečebeli kombinaciji.

Saj se mi je zdelo, sem šla vmes kar preverit. Se mi kar sline cedijo :wink: :lol: . Ma, moram malo ponucat te, ki jih imam, potem pa feeeedrceeeeeee :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 pajo
Slika smo tudi pri nas novi ke v podplate. Slika nismo zaradi tega nič hitrejši kot prej smo pa malo Slika manj slabe volje ob takem vremenu in bolečinah.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
To so ta nove RACER ST4, ki so na poti v Slovenijo!
Tudi ostali modeli bodo polega.Vse te copate bo možno po vsaj meni dostopnih podatkih si kupiti tudi v TOMAS SPORT, SUPERGE.SI, BUBA SPORT in še kje po novem!
Lahkoten korak vam želi BROOKS!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Loni
Danes jih Zebra imel na nogah, ste mogli videt tiste fensišmensi vezalke, zlata se tako sveti, da sem skoraj oslepela. No, lepi pa so. Naj ti fajn služijo.
Uporabniški avatar
 ZEBRA
Ma ja,
te vezalke so sicer tako - malo "buh pomagi" - no, kakor za koga
drugače pa (da naredim še malo reklame za brooks glede na to da nova kolekcija prihaja tudi v naše trgovine)
RACER ST4 - zelo dober občutek vseh 21km v Gorici, predvsem v fazi odriva, ko je občutek postavitve stopala na asfalt zelo prijeten in zanesljiv. Moja peta se je sicer hotela malo pritoževati, da kje sem pozabil amortizerje, ampak na koncu je bila tudi peta zadovoljna - je samo malo razvajena od udobnih počasnih tekov preko zime.
RACER ST4 bo prav gotovo moja superga za vse letošnje polovičke in tudi za vse letošnje maratone (si pa mislim da en par ne bo dovolj... :lol: )
Za daljše razdalje in trening teke pa ostajam na GLYCERIN-kah...
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA