Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Tina1 napisal/-a:Lenči, mislim da bom šla v Sežani kar na 8-ko, bi bila 21 malo prehuda zdej zame, ko skor ne tečem. Ja, sem se kr odločila, 8 km, važno je, da grem v Sežano, ker mi je všeč tam. A se za 8 km da tudi prijaviti preko TF?

http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... 462#170462
Tukaj je prijava :lol: , razdaljo sama poveš. Ni več veliko časa :lol:
Lepo, da se vidimo :wink:
 spela*
Prekinitev tekaških treningov se mi, očitno, pozna bolj, kot sem mislila. Današnja tekma je bila z vidika tempa zelo slaba.
A vsaj koleno me ni nič matralo. Tako da se bom potrudila igrati obljubljeno vlogo v Gorici, čeprav se malo bojim, da se nisem mogoče celo precenila. :shock:
Uporabniški avatar
 lenči
spela* napisal/-a:Prekinitev tekaških treningov se mi, očitno, pozna bolj, kot sem mislila. Današnja tekma je bila z vidika tempa zelo slaba.
A vsaj koleno me ni nič matralo. Tako da se bom potrudila igrati obljubljeno vlogo v Gorici, čeprav se malo bojim, da se nisem mogoče celo precenila. :shock:

Super, koleno je torej OK, če drugega ne, bova pa skupaj nazaj držali Metkomarjetko, da ne pobegne :wink: . Jaz upam, da bo mišica OK. Tvoj tempo je pa itak zelo hiter, tako da 6.00 je zate mala malica :lol:
 spela*
lenči napisal/-a: Tvoj tempo je pa itak zelo hiter, tako da 6.00 je zate mala malica :lol:

Hvala za zaupanje, a to je bil moj današnji tempo na 6-kilometrski tekmi. :shock:
Se pa tolažim s tem, da lahko v tem tednu ta tempo vendarle malo izboljšam, glede na to, da sem še Medejo tekla hitreje, pa sem šla namenoma relativno počasi na progo, ker sem tekmo vzela za trening. A takrat sem še mislila, da bo v Gorici drugače. :roll:

(Ah, kaj, do jesenske stave imam še čas. :lol: )
Uporabniški avatar
 lenči
spela* napisal/-a:(Ah, kaj, do jesenske stave imam še čas. :lol: )

Točno tako, takrat bo šlo kot raketa :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
lenči napisal/-a:Super, koleno je torej OK, če drugega ne, bova pa skupaj nazaj držali Metkomarjetko, da ne pobegne :wink: . Jaz upam, da bo mišica OK. Tvoj tempo je pa itak zelo hiter, tako da 6.00 je zate mala malica :lol:

jao - se ni za bati, da bi me mogle prav nazaj držat :D ...... saj se vidi moj "novi" tempo. včeraj sva s kolegico naredili slabih 10k in sva šli tkoooooooo lepo na izi (beri: še malo več kot eno urico :oops: ). ampak naklepetali sva se pa :D

se vidimo!
Uporabniški avatar
 Loni
metkamarjetka, strokovni naziv za tak tempo je smejalni tempo, jaz se ga držim, če se le da.
Uporabniški avatar
 niki
Prijavljena na Sežano :D , na 8 km.. se nisem dala prepričat za 21ko :wink:

Komaj čakam, da vas spet malo vidim!
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Loni napisal/-a:metkamarjetka, strokovni naziv za tak tempo je smejalni tempo, jaz se ga držim, če se le da.

se mi zdi, da si ti prav iz te stroke :wink: ...... ena zbavna, dobrovoljna dečva :D . tko je prav!
Uporabniški avatar
 Tina1
Tudi jaz sem prijavljena za Sežano, na 8.
Uporabniški avatar
 lenči
Sežano bomo okupirali nasmejani in dobrovoljni Polžki :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Uh, a veste, da imam malo treme pred nedeljo :?: :oops: Tale Goriza me kar malo skrbi, ok, za tempo sem se že sprijaznila, da bo kriza, ampak vseeno, same hitre okoli sebe, nobenega Polžka :cry: .
Bo pa zato v Sežani toliko lepše :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 niki
Lenči, sej bo šlo. Imaš uro, si boš naštimala tempo in lepo tekla, neobremenjeno in uživala!

Pri meni je pa prišlo do spremembe.. v Sežano ne bom mogla, grem na usposabljanje v tujino za 14 dni (sploh si ne predstavljam brez otrok 14 dni :shock: ).. Mi je kar žal, da bom zamudila Sežano..
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
lenči napisal/-a:Uh, a veste, da imam malo treme pred nedeljo :?: :oops: Tale Goriza me kar malo skrbi, ok, za tempo sem se že sprijaznila, da bo kriza, ampak vseeno, same hitre okoli sebe, nobenega Polžka :cry: .

daj nehaj, jaz se prostovoljno javim za "polža" :wink: :D . ti samo bodi glasna nekje okrog prijavnega prostora, da te najdem :D

boš videla, da bo ravno tko lepo in fino - mogoče še lepše kot v Sežani :D
Uporabniški avatar
 lenči
metkamarjetka napisal/-a:
lenči napisal/-a:Uh, a veste, da imam malo treme pred nedeljo :?: :oops: Tale Goriza me kar malo skrbi, ok, za tempo sem se že sprijaznila, da bo kriza, ampak vseeno, same hitre okoli sebe, nobenega Polžka :cry: .

daj nehaj, jaz se prostovoljno javim za "polža" :wink: :D . ti samo bodi glasna nekje okrog prijavnega prostora, da te najdem :D

boš videla, da bo ravno tko lepo in fino - mogoče še lepše kot v Sežani :D

Hja, saj tega se bojim Slika tak "polžek" je zame Slika. Ne saj se hecam :wink: :lol: , če ti bom sledila, bom zelo zadovoljna, se pa bojim, da bom jaz več spodbude rabila za željeni tempo kot ti za celotno traso :oops: .
Bom glasna, saj drugače itak ne znam biti Slika. Bo pa res to zame resen preizkus tempa, zato bom hvaležna za spodbudo. V dobri družbi je pa itak vedno lepo in fino.
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA