Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 RoKo
Proga suha, vreme malenkost manj sončno kot lani, ob progi tudi manj zvončkov. Pustna nedelja je precej tekačev zvabila drugam, tako da je bilo nekaj manj udeležencev kot leta 2008. Nekaj je bilo tudi našemljenih, vsaj malo, tako da jih ni motilo pri teku. Otroci so na štartu imeli celo klovna, ki mu štarti nikakor niso uspevali. :lol:
Ob zaključku je harmonikar pričaral malo pustnega vzdušja, nekaj domačih viž so prisluškovali tudi italijanski gostje v Lipici.

Rezultati so že objavljeni na http://www.filipides.com/files/Rezultat ... a_2009.pdf
(dekleta)

in http://www.filipides.com/files/Rezultat ... i_2009.pdf (fantje)

Skupno točkovanje bo objavljneo v naslednjih dneh.

Laufer je bi med navijači, tako kot je obljubil. Špela pa je odtekla svojo razdaljo-brez maske..
 spela*
RoKo napisal/-a: Špela pa je odtekla svojo razdaljo-brez maske..

Glede na rezultat bi bilo bolje, če bi imela masko. :lol:
Saj sva hotela z obivankenobijem zamenjati kartončka, pa je ugotovil, da bi v tem primeru taeta preveč zaskrbelo zaradi njegovega rezultata. No, pa tudi svetlobnega meča menda ni imel s sabo. :lol:
Uporabniški avatar
 tae
Sem gledal rezultate in opazil, da se je naš Obivankenobi, ki je sicer javno malo poniknil, spet vrnil v tekaško sceno. Boris, upam da boš to prebral in napisal kakšen komentar.

Skratka, super si tole odtekel, očitno si imel prave zimske priprave. Če se ne motim, je to že tudi tvoj nov rekord na 5-ki za mojo lestvico. Na krajših razdaljah se očitno še ne morem kosati s tabo. Vseeno pa bo "bitka" s tabo zame dodatna motivacija, tako kot v dobrih starih časih :D

Špela, važno da se vračaš.

Dobrodošel bi bil tudi kakšen komentar od Aktivean-a.
 spela*
tae napisal/-a:Sem gledal rezultate in opazil, da se je naš Obivankenobi, ki je sicer javno malo poniknil, spet vrnil v tekaško sceno. Če se ne motim, je to že tudi tvoj nov rekord na 5-ki za mojo lestvico.

(...)

Špela, važno da se vračaš.

Garmin je nameril 5,7 km. Ne vem, kaj to pomeni za uvrstitev Obivankenobija na lestvici. Zame pomeni, da je bil moj rezultat še slabši, kot se zdi na prvi pogled. Pavza se pač pozna. :roll:
A se raje ukvarjam z izboljšanjem tempa kot z bolečinami v kolenu. Teh tokrat ni bilo. Če bo v Gorici enako, bom zelo zadovoljna in se bom lahko zares posvetila svoji stavi ... :D
Uporabniški avatar
 Arabo
Tudi meni je Garmin naštel 5,7 km. Na tekac.net sem pač vpisal 6 in si umetno malo popravil čas. Za spodbudo a se zavedam, da sem sebi lažem. No Garmini so vsaj tako dobri, da če se motijo, se motijo vsi enako.

Bo pa res potrebno pred približajočimi novimi podvigi malo delati na povečanju hitrosti.

Ne vem, ampak med zimskim bolj počivaškim delom sezone oz.leta pa pogrešam malo več takih kratkih tekov tam okoli 5 do 7 km. Mislim, da bi lahko organizator lahko dodal še kakšen podoben tek (kros).
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Evo mene iz zimskega spanja, da malo opišem moj prvi nastop v letu 2009 :lol:
Ja, s tekom sem zelo zadovoljen oziroma takšnega rezultata nisem ravno pričakoval še posebej ker mi ta tekma ni bila v nekem letnem planu in pa krosov nisem ravno vajen, so pa zanimivi, saj zaradi razgibanega terena ni enoličnosti, pa tudi paziti moraš kam postavljaš noge (v tretjem krogu, sem si zaradi pomanjkanja pozornosti skoraj zvil gleženj :roll:), je pa res, da mi je razdalja pisana na kožo, še posebej, ker zimske priprave niso bile nič posebnega (zopet treniral po občutku in brez repa in glave), kar mi pa očitno ustreza.. :lol:.
Kot sta pa že omenila že Špela in Arabo se tudi meni zdi, da je bilo malo manj kot 6km, sicer malo bolj zahtevno kot po običajnem terenu, vendar se mi vseeno ne zdi, da bi bil rezultat verodostojen za nov rekord, tako, da Tae mislim, da moram še malo počakati še na kakšno tekmo, kjer bodo razdalje ta prave in potem popraviti rezultat na tvoji lestvici...
Sicer pa zadeva za moje pojme organizirana brezhibno, že med samimi teki podelitev nagrad najboljšim, tako, da smo s Špelo in Laufarjem kmalu zavili v hotel na okrepčilno kosilo in na ana-lizo 8), tam sem srečal tudi Kunca, ki je na 8km zasedel drugo mesto, tako da je res razturil:clap: :cast1:
Drugače sem pa preživel zanimiv dan v prijetni družbi, tako, da se bom sigurno naslednje leto udeležil še kakšnega krosa...ja, nč, sedaj pa priprave za Panovec :lol:

Lp! :wink:

p.s.: Tae, hvala za pohvale za moj tek...sedaj pa tudi mene zanima če bom letos tudi hitrejši od tebe na krajših razdaljah :shock: :roll:, ker sem si uspel prebrati tvoje natančne priprave iz katerih se vidi veliki entuzijazem, disciplino in pa še kaj mislim, da ne bom imel lahkega dela... :lol:
No upam, da ti bo v nedeljo v Gorici uspelo priteči nov rekord...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA