Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 lojzeP
Zopet se nas je zbralo kar lepo število tekaških navdušencev. :D

Čeprav je v okolici bolj slabo kazalo, so nam Trontelj, Pečenko in Velkavrh "zrihtali" pravo tekaško vreme - brez vročine in "opranim" ozračjem. 8)
Zbrala se je že znana zasedba ( z nekaterimi pogrešenimi ) in pa nekateri "novinci" na tekin na Brdu. Mojcej77 in Alja sta lepo razbili monotonost moške družbe ( pohvala Mojci za come back- za katerega verjamem, da bo uspešen ), če omenim njene piškotke, ki si jih naj bi nekdo celo prislužil, je slika skoraj popolna. " Staroselci" Tini ( organizator), Marathon, Dule, in Jčerni, so ob, ne boste verjele punce - Boru, tvorili glavnino udeležencev prijetnega druženja. Tudi Bor je napovedal, da se še ni odrekel prijetnim momentom med tekači. :clap:

Zopet se je nadaljevala tradicija razvajanja moške družbe s strani TF tekačic, in tudi tokrat smo se zadovoljno muzali ob zelo okusnih kokosovih piškotkih z rozinami in mandelji. :wink:

Analiza standardno uspešna - novinci se morajo pač še malo privaditi na ustaljeni tempo "iztekanja" :oops:

Bilo je prijetno, ponovimo pa, če ne prej čez en teden :juhuhu:

2x LP
Uporabniški avatar
 Barb
lojzeP napisal/-a:Mojcej77 in Alja sta lepo razbili monotonost moške družbe
2x LP

Lepo slišat, da TF dekleta še vedno lepo skrbijo za va sGorenjce.

LojzeP napisal/-a: ne boste verjele punce - Boru,
Tudi Bor je napovedal, da se še ni odrekel prijetnim momentom med tekači. :clap:

Nekateri smo ga celo usmerili danes gor :wink:

Tud mi se bomo še vrnil.
A se še spomnete, ko smo ta prvič tekl, ko sva z Borom prisopihala zadnja :P ,zdej pa,.....poglejte kolk vas je že vsakokrat :TF)

lojzeP napisal/-a:Analiza standardno uspešna - novinci se morajo pač še malo privaditi na ustaljeni tempo "iztekanja" :oops:

Sam pazte,da vas ne bodo preveč posnemal.

Joj,kako bi tud jst tekla na Brdu :-((
Uporabniški avatar
 mojcej77
Mmmmmm....sej tuš vedno paše, ampak danšnji je pa še posebej...
Hecn občutek, kot te zvabijo iz mišje luknje...pa itak veš, da zmoreš, da želiš in hočeš...samo - ne še danes, no...kondicija je na nuli, ejga!!!
Pa sva šli vseeno...si rekli, fora je, da sva zraven, da štartava in prideva na cilj...se objeli, pofočkali, pogledali v nebo, prosili telo, da naj nama dobro služi (drage moje nogice, najlepša hvala!!!)...in začeli.
Ugotoviš, da zmoreš spet globlje dihati...čutiš na novo nabrani špehec in njegovo točno lokacijo...in tečeš...
Poslušaš LojzetaP in ne veš...bi se mu smejal (še posebej, ker se ves čas opravičuje, ker toliko govori), ga resno poslušal ali pa res zvezal in pustil v grmovju... :wink:
Samo naprej in naprej...saj - ves štos je le v tem, da se ne ustaviš...včasih je bil tempo tak, da bi še hodili hitreje, vse po potrebi in zmožnostih...
Nekje, kjer se nama je z Aljo zdelo že daleč, pove, da tečemo že 15minut....uuaaauuuu!!! :shock: ...in potem še malo dalje, da smo že na tretjem km...hmm...sej je fajn, ampak še skoraj 7 jih je pred nami...ojoj...
Samo naprej in naprej...
In se navadiš....
In kar tečeš...
Premikaš otrdele ude, na mesta, kjer je prej zastala, spet huškne energija...
In mimo grejo drevesa...(in fantje, ki nas prehitijo...hmm...lep pogled, ni kaj :wink: )...in travniki...in polja...
Vmes postane težko...ampak samo toliko, da je nov izziv...spet steči...samo ne ustavi se, punca, samo to!!! H koncu gre...in niti ne veš...želiš končati, ali bi kar še malo...
Srce narekuje telesu, naj še malo zdrži, da je v bistvu vse zelo enostavno...
Pogledam te...na obrazu ti piše, da je to del tebe - in isto vidiš ti v meni...samo telo se mora še malo navaditi na nov stil.
Občudujem te. In po eni strani ne morem verjeti, da tečeva skupaj, po drugi pa se mi zdi to nekaj čisto normalnega in logičnega...
Vesela sem...in mirna. Neskončno mirna.
LojzeP, po mojem še v življenju nisi tekel tako počasi in tudi to zahteva določeno mero poguma. Hvala v imenu naju obeh!
Še par sto metrov...na cilju nas že čakajo.
In ni nobenih fanfar v glavi ali kaj takega...samo neskončen mir, veselje...in dolg objem...saj - samo naprej je treba. V tem je ves štos.

m

pies: glede kondicije pri "izteku" pa...dragi LojzeP...vaja dela mojstra!...je pa res, da sva po temle osebnem rekordu videle pred sabo samo še tuš in masažo. Spočiti se je treba...za jutri... :wink:
Zdaj si ti na vrsti za piškote.
In Tini, hvala za prijetno vožnjo domov. In najlepša hvala vsem ostalim, ker ste naju rešili tistih zastrupljenih piškotkov (učinke sva vam pa že razložili...res so grozni - konc je z vami!!! :twisted: ).
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Kakor je LojzP že napisal je bil danes prav poseben dan saj smo dobili nekaj novih obrazov na Gorenjski konec tako je bil še večji gušt tečti okoli protokolarnega objekta na Brdu.Ja eni švicamo v okolici eni pa v notranjosti ob krožnikih šniclov in podobno.Neverjetno kakšno energijo sta prinesli MOJCEJJ IN NJENA KOLEGICA.Tekli smo v vsak svojem ritmu, kakor je pač telesu pasalo in odgovarjalo.Čudovito vreme, ki nas je spremljalo ves del poti rahel vetrič, ki nas je potiskal naprej tako je bilo lažje tečti in hitreje.Nekateri smo standardno tekli že en krog prej, ko smo se pridružili v drug krog tega kronometra, ki nas je ves prevzel.
Vedno bolj odmeven postaja ta protokolarni tek okoli Brda, ki navdušuje vedno znova nove tekače, ki pridejo na Tekaški forum in si ogledujejo, kaj se dogaja na Gorenjskem koncu.Skratka, bilo je noro vsakič bolj .Brunarica je bila zaprta, tako, da smo Lizo Ano prestavili v galerijo Dežman, kjer smo pa prav tako imeli vzdušje na vrhuncu.Čas je pa zopet tako hitro minil, kot bi mignil.Čeprav piškotov nisem probal, pa bi lahko samo pritrdil tem besedam, ki jih je izrekel LojzP, da so bili fantastični, resnično, sicer jih nisem probal, ampak dijo mijo dišali so pa kot najboljše francosko-italijanske dobrote.Narejene so morale bit s prav posebno ljubeznijo do tega in druženja z nami.Vložila je vso energijo, ki jo je premorala, da bi se na nek način oddolžila za prijetno druženje in spodbudo, da nikar naj ne odneha, čeprav je zašla v trenuten bed položaj.
Želim tebi in obema, da bi uživali v gibanju, karkoli in kjerkoli kaj počneta
lepo se je bilo družiti danes ops. pardon včeraj zvečer pa čeprav samo nekaj teh kilometrov.Važno je da sta zbrali voljo za ponovno gibanje in neskončno pozitivno miselnost s kančkom humorja, ki ne sme manjkati.
Tini se je popolnoma vživel v vlogo organizatorja.Dobro sicer je manjkal naš nepoboljšljivo dober FOTO-DPOP ( STA - SLO ).Potem bi lahko to vse ovekovečil in postavil v večni arhiv za fotografije.No ja, ampak to bo še vse prišlo na vrsto, saj je zasedba vse bolj iz vseh slovenskih koncev od morja od vrh gora skoraj.
Drugič vabljeni tudi vsi ostali, če boste seveda imeli prosti trenutek.Resnično je dobro, ko se ti slučajno malce ne da.Pač iz določenih razlogov te potegne nepoboljšlivo dobra družba iz tistega fotelja doma.
Sedaj ko poslušam dober štiklec od ŠANK ROCK - Zdaj vem . Je noro dober občutek, ko pravi da je živeti lepo, in življenje je vedno lepo, znamo ljubiti ostale ljudi.
Pravijo kje je meja mojega sveta-(meje si postavljamo sami, sami odgovarjamo za svoje napake, na njih pa se učimo, delimo dobro z drugimi če smo seveda z dušo pri vseh stvareh.In ne gledamo preveč egoistično.)
Znamo, kar znamo, ljubiti druge ljudi (tak je napev komada-bi rekel da znamo prisluhniti tudi drugim, drugačnim od nas, ki niso v taki formi kot bi si želeli)
Kam odhajamo še sami ne vemo, življenje je tako lepo, da še sami ne moremo dojeti teh mej.Enostavno nas ne sme biti strah, če tečemo kdaj sami.Ja kaj bo pa sedaj ali bom sploh tekel tako hitro in tako naprej.Prepustimo se trenutnemu vzdušju, ki nas potem popelje v bolj prijetne momente, ko pretečemo par kilometrov in se nam glava zbistri od vseh skrbi, ki nam rojijo po glavi in v srcu.
JA ŽIVLJENJE IMA VEDNO PRAV,
ZDAJ SPOZNAVAMO,
DA IMA ŽIVLJENJE
ŠE DRUGE VREDNOTE,
KI NAS DRUŽIJO.

LEPO SE IMEJTE, UŽIVAJTE BODITE V CVETJU, ZMERAJ NASMEJANI ČE SE LE DA.
RAZUMETI DRUGEGA ČLOVEKA, KI JE DRUGAČEN, TO JE VELIKA MODROST DANAŠNJEGA ČASA, KI TAKO HITI NAPREJ.
SPUSTITI SE NA REALNA TLA, KAR SE TIČE ŽIVLJENJA REZULTATOV TUDI MARATONA.IN UŽIVATI V LEPEM VREMENU, SE NASMEJATI LEPEMU SONČNEMU DNEVU IN TAKO NAPREJ.
Uporabniški avatar
 jcerni
Dežja ni bilo, čeprav ni manjkalo veliko. Na štartu Tini, Dule, Marathon, Bor in moja malenkost. Vlak je štartal, »mlel« kilometre, srečeval tekačice in tekače, ki so tekeli v nasprotni smeri, LojzeP, Mojcej77 in Alja so bili ujeti, srečal sem tudi svojega atletskega prijatelja iz mladostnih dni Darkota Marjanovića in tako naprej do cilja, kjer je Marathon oprizoril svoj finiš v stilu profesionalnega tekača.

Na analizi v gostilni Dežman ni bilo več tako vroče kot pri prihodu na cilj teka. Tudi pijača je prijala in pogled na lepo škatlo s piškoti, a kaj ko ima človek čez noč 1 kg več.
Uporabniški avatar
 alja
:lol:

...kaj naj vam napišem,povem???!!!

Bilo je neverjetno!!!
Seveda,zasluga lojzetu ob vsej njegovi vztrajnosti...

...začetek je bil...mmmmmm...

...neverjeten :? ...

...strah;10 km!!!Prvič,brez izkušenj,brez treningov,samo želja po teku.
:wink:
Razmišljaš če je želja dovolj za uspeh,ampak za uspeh da lahko tečeš je potrebna...

Začeli smo;jaz,mojcej in lojze.Proga je neverjetna.Pred teboj se razprostirajo drevesa,njive,makadam,pot,ki sploh ne veš kam pelje,ampak ji slediš.
Tečem,tečem,počasi me začnejo izdajat noge,ampak vseeno jima sledim...oba sta z menoj...

Ob vsakem koraku,ki je pojemal sem brez skrbi poiskala njun pogled,ki mi je povedal da zmorem;vsake toliko časa je pogled padel na njune noge...
Odločila sem se,da ju spremljam...do konca...

...seveda,brez skrbi mi je uspelo;z mojcej,ki mi je predstavila forum in lojzetom,ki mi je pokazal-naučil,kaj je TEK...
:P

...analiza je bila enkratna,čeprav mi je zmanjkalo moči do konca...in v sebi sem jih prosila,da gremo domov... :(

Saj sem žžžžeeee iiiinnnn,tako da bodo zraven teka še analize uspešne!!!
Brez skrbi....lojze... :lol:

...tek je v meni,brez njega nikamor več;hvala Bogu...

...itak se vidimo,kolikor se bomo lahko...

...aja,pa hvala seveda fantom,ki so tekli za mano,pred mano,bili z menoj in seveda spoznavanje na analizi je bilo fuuuuuuullllllllll gggggggggggoooooooddddddddddd!!!

...prinesli ste tek v MENE!!!

alja :twisted:
 Nataša
joj, berem vse to in vidm, da moram tud enkrat pridet u ta brda, kjerkol že to je. a rabm planšarsko obleko?! :roll:

ampak sem ugotovila, da sploh nimam nikogar z mojim tempom.
ga ni, na TF, junaka.... :cry:
Uporabniški avatar
 Filipid
Nataša napisal/-a:joj, berem vse to in vidm, da moram tud enkrat pridet u ta brda, kjerkol že to je. a rabm planšarsko obleko?! :roll:

Ta Brda so na Gorenjskem, upam da ti bodo pomagale Matjaževe slikce :D . Upam da imajo še tam startno mesto. Drugač pa rabš planšarsko obleko in to tisto, kot jo majo planšarji na Velk Planin :wink: . Kar se pa tiče tempo teka ti bodo pa hitr kakšnega zrihtal :hehe:.

Slika
Uporabniški avatar
 lojzeP
Poslušaj Nataška ! :shock:

Ti se samo oglasi ( in ne kot jaz, ki sem "zatajil" v tvojem rajonu ), pa se bomo že nekako zmenili.
Nič ni nemogočega ... :oops:

2x LP
Uporabniški avatar
 Dule
Nataša napisal/-a:joj, berem vse to in vidm, da moram tud enkrat pridet u ta brda, kjerkol že to je. a rabm planšarsko obleko?! :roll:

Evo Nataška, javlja se junak, ki bo tekel tvoj tempo. Lahko mi zaupaš, progo poznam (sem bil že dvakrat) tako da se ne bova zgubila v kakšni koruzi, pa še poročen sem zato nč bat :lol: :lol: .

Torej na tebi je da se odločiš za ponudbo, drugače bom moral pa zopet sam teči tam okoli Brda :cry:
Uporabniški avatar
 Dule
A kdo ve kje je Nataša :?:

Upam, da se ni ustrašila moje ponudbe in pobegnila v Tadžikistan :roll: :?

Že vidim, da bom moral danes sam teči okoli Brda :cry: ..
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
HOJLA!
Ja Nataška vidim iz te šolje, da boš ti mogoče danes prišla mogoče pa ne he, he.A vidim, da boš ti enkrat tekla okoli protokolarnega objekta.Mogoče že danes, mogoče.BOmo videli iz te šolje pol ko boš popila kavico v totem lokalu.
A mislim, da oziroma vidim iz tega zoca, da nekaj bo ratalo.Vidim, da boš prelila malce znoja in se tudi nasmejala.
No šalo na stran!
Mislim, da Nataška baška češkoslovaška pripravlja en orenk poduk vsem nam tekačem, ki se udeležujemo teh prvenstvenih treningov 8) :oops: okoli predsedniške rezidence.
No, ja skratka bilo bi v redu, da nas malce razvedriš s svojo udeležbo.
Če te pa ne bo dijo mio bomo pa CIO poklical, ali pa INTERPOL pol pa ni hudič, da te ne dobimo.
Razen če ni šla v Indijokoromandijo 8) 8) :oops:
Se vidjamo tam kot ponavadi potem pa na Analizo v Galerijo DEžma.
:laola :laola aloha.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA