prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 Vreme
bernarda napisal/-a::arrow: pred Sladkimi, najprej Šentiljska :lauf:

Hahah ideja dobra, ponoči okrog Šentiljske potem pa kar podaljšek na Sladkih6 :D, ampak to je komaj jeseni, sedaj pa bo kmalu spomlad :wink: Za zmagovalki pa bo ja to sedaj mala malica 8)
Uporabniški avatar
 lenči
Še en fičko vas spremlja :oops: :wink: , samo 14.3. je preblizu Trevisu :( .
Uporabniški avatar
 Vreme
lenči napisal/-a:Še en fičko vas spremlja :oops: :wink: , samo 14.3. je preblizu Trevisu :( .

14 dni prej je odličen čas za preizkus moči fičeka :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
Vreme napisal/-a:....sedaj pa bo kmalu spomlad :wink: Za zmagovalki pa bo ja to sedaj mala malica 8)

Zame je to trenutno odličen dolgi trening, ampak problem je čas. Rabim cel dan :? .

:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Vreme napisal/-a:
lenči napisal/-a:Še en fičko vas spremlja :oops: :wink: , samo 14.3. je preblizu Trevisu :( .

14 dni prej je odličen čas za preizkus moči fičeka :wink:

Se bojim vseeno, da je moj fičko tempo na 33km navaden fičko, vi imate pa že malo predelane 850ke :wink: :lol: . Hm, tole je pa sedaj težka. Pa še v Sežano :?:
Uporabniški avatar
 Vreme
Lenči nič bat, vedno tečemo v tempu najšibkejšega, tako da nič bat, me ne boste zgubili :), pa tudi mene Sežana čaka teden prej, dan pred skupnim tekom pa tudi še prva polovička, tako da...
 Alek
Sem zelo zagret, ampak mi ne paše datum 14.3.09, imam obveznosti v šoli (predavanja) in jih ne bi rad zamudil (ne smem jih pišurija). Bom pa zraven drugi del.
Uporabniški avatar
 lenči
Vreme napisal/-a:Lenči nič bat, vedno tečemo v tempu najšibkejšega, tako da nič bat, me ne boste zgubili :), pa tudi mene Sežana čaka teden prej, dan pred skupnim tekom pa tudi še prva polovička, tako da...

Res je, da je dolgi trening lažje naredit v družbi, hitro mine. Hm, potem prestaviti dolgi trening iz 8.3. na 14.3 :?: . OK, tale fičko najprej v nedeljo preživi Gorizo :oops: :lol: , potem pa si bo naprej plane popravljal. Se še javim :D .
Uporabniški avatar
 lenči
Vreme, Sežana je teden dni po teku :lol: :wink: , tam se sigurno vidimo :wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
Alek kar se drugega dela tiče zame več do jeseni ne bo (oziroma bo v petek pred,ali v nedeljo po skupni polovički), bo na vrsti še samo celotna pot.

Lenči, glede na to kako si pripravljena sploh ne dvomim, da se ne bi več oglasila :D
 Alek
Vreme napisal/-a:Alek kar se drugega dela tiče zame več do jeseni ne bo (oziroma bo v petek pred,ali v nedeljo po skupni polovički), bo na vrsti še samo celotna pot.

Lenči, glede na to kako si pripravljena sploh ne dvomim, da se ne bi več oglasila :D

In zakaj ne bi bile obe polovičke skupne?
Povej ko boš šel na obe, mogoče bi še komu pasal kak drug termin.
Bomo videli...
Uporabniški avatar
 Vreme
Saj sem povedal prvo polovičko bom naredil dan pred skupno (če dobim dopust seveda), drugače jo pa bom opravil v nedeljo, dan po skupni polovički! (samo takrat je zaključek zimske lige) :cry:
Nazadnje spremenil Vreme, dne 25 Feb 2009, 21:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 bernarda
Meni bi tudi pasal drugi datum, 14.03.2009 je državno v krosih :roll: , se vam bom pa pridružila v drugem datumu.

ALEK prosim :hack: javi, če spregledam drugi datum :shock:
Uporabniški avatar
 Tatjana
Vreme napisal/-a:Saj sem povedal prvo polovičko bom naredil dan pred skupno (če dobim dopust seveda), drugače jo pa bom opravil v nedeljo, dan po skupni polovički! (samo takrat je zaključek zimske lige) :cry:

Zaključek je ob 17h. Če se štarta zjutraj, se do takrat že pride nazaj ;)
 Alek
bernarda napisal/-a: ALEK prosim :hack: javi, če spregledam drugi datum :shock:

Velja Bernarda, ne skrbi, ti javim, da ne spregledaš slučajno.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA