prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
 AinE
S tole Šentiljsko potjo me že dolgo izzivate :evil:. Če ne bi bila čisto na drugem koncu :Fslo , bi jo že obdelala.
Mogoče zberem korajžo in se vam pridružim na polovički :?:
Po katerem delu poti pa bi fičoti naredili obljubljenih 33 km ?
Lp E.
Uporabniški avatar
 Vreme
AinE napisal/-a:S tole Šentiljsko potjo me že dolgo izzivate :evil:. Če ne bi bila čisto na drugem koncu :Fslo , bi jo že obdelala.
Mogoče zberem korajžo in se vam pridružim na polovički :?:
Po katerem delu poti pa bi fičoti naredili obljubljenih 33 km ?
Lp E.

Zahodni del bomo obdelali s to razliko da bomo pričeli v Šentilju!

http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=132419
Uporabniški avatar
 lenči
Da ne bi slučajno profila kazal, ker potem se bo en fičo čisto prestrašu :oops: :? :wink:
 AinE
Vreme, hvala. Torej je trasa krožna. To mi je všeč :) .
Štartno mesto je tudi zelo priročno.

Lp E.
Uporabniški avatar
 natasa
Koliko jih je za celo turo? Če se slučajno odločim potem sem za celo. Mhm, koliko km je 60+?
Torej....

:wink:
Uporabniški avatar
 vencelj
INOT napisal/-a:Čisto na kratko. Pot smo na koncu malo skrajšali (približno 2 km) ker nas je zadnji del poti (malo manj kot 2 uri) pošteno pralo. Pot je kondicijsko in tudi orientacijsko dokaj zahtevna. Neto čas je bil približno 7h 25 min. Zaenkrat prilagam profil proge. Preprosto rečeno gor- dol nonstop :D Po grobem izračunu mi je naneslo +1965 višinskih metrov. Se pravi podobno SAM-u.

http://static.album.email.si/1/8/468118 ... FukRVQ.jpg

Po temle podatku blizu 55 km. Inot je tole objavil lani februarja...Zadeva skupaj s poročili ostalih udeležencev je na 7 strani te teme.

LP; vencelj
Uporabniški avatar
 natasa
Ja, to sem prebrala, ampak se mi zdi, da sem v temi ujela nekaj čez 60. Mislim, da je Zdravko nekaj pisal. Ampak se mi ne da cele teme brat. :oops:
Je bolj enostavno vpreašat :roll: !
Uporabniški avatar
 natasa
Bo držalo 55 km, sem našla letošnje Semjulovo poročilo 8) :
A ima kdo tole v planu 14.03.?
:wink:
 marjan
Golf se je danes v avtopralnici prelevil v mercedesa :wink: , grem na ta dolgo 14.03. :D

Družba bo prava, če zgrešimo bo pa še več kilometrov :juhuhu:

Imejte se,
Marjan
 Alek
marjan napisal/-a:Golf se je danes v avtopralnici prelevil v mercedesa :wink: , grem na ta dolgo 14.03. :D

Družba bo prava, če zgrešimo bo pa še več kilometrov :juhuhu:

Imejte se,
Marjan

Ti si mercedes že kar nekaj časa, ne ti o golfih. Je pa skromnost lepa čednost. Glavno da si na sceni.
Uporabniški avatar
 bernarda
Alek :cry: toti nama bojo pobegnili z marcedesi 14.3., bova morala za svoj vozni park :driver: aktivirat drugi datum :!: :?:
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA