Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Loni
Lenči, zakaj pa pišeš Gorica z Z? Moji primorski duši to nikakor ne sede.
Uporabniški avatar
 lenči
niki napisal/-a:Lenči, sej bo šlo. Imaš uro, si boš naštimala tempo in lepo tekla, neobremenjeno in uživala!

Pri meni je pa prišlo do spremembe.. v Sežano ne bom mogla, grem na usposabljanje v tujino za 14 dni (sploh si ne predstavljam brez otrok 14 dni :shock: ).. Mi je kar žal, da bom zamudila Sežano..

Niki, vseeno uživaj maksimalno, izkoristi priložnost, otroke boš pocrkljala ko prideš nazaj, mi se pa še vidimo (kRožnik prihajam :wink: ).
Uporabniški avatar
 Loni
Aja, pozabila sem omeniti, da je moj povprečni tempo ta mesec tam okoli 6:30, ti me pa iz polžev mečeš. Ti, ti, ti....
Uporabniški avatar
 lenči
Loni napisal/-a:Lenči, zakaj pa pišeš Gorica z Z? Moji primorski duši to nikakor ne sede.

Juh, tole je pa zaradi prevelike uporabe nemščine vsak dan in mi je c že kar z domač. Imaš pa prav, gremo v GORICO, na domač teren sadit krompirček.
Uporabniški avatar
 Loni
in to dezirejčka, katerega smo mi včasih švercali čez mejo glih iz Gorice.
Uporabniški avatar
 lenči
Loni napisal/-a:Aja, pozabila sem omeniti, da je moj povprečni tempo ta mesec tam okoli 6:30, ti me pa iz polžev mečeš. Ti, ti, ti....

Ja, če pa tako skrbno čuvaš svoj tempo :lol: :wink: . Super, potem me pa ni strah :wink: :lol: , da ne bi videla kakšnega znanega obraza blizu spredaj za spodbudo :wink: :lol: . In to prešerno nasmejanega, kot vedno :D
Uporabniški avatar
 UršaR
Polžkice, dober lauf vam želim v Gorici. Pa naj bo s krompirjem ali brez!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:
niki napisal/-a:Lenči, sej bo šlo. Imaš uro, si boš naštimala tempo in lepo tekla, neobremenjeno in uživala!

Pri meni je pa prišlo do spremembe.. v Sežano ne bom mogla, grem na usposabljanje v tujino za 14 dni (sploh si ne predstavljam brez otrok 14 dni :shock: ).. Mi je kar žal, da bom zamudila Sežano..

Niki, vseeno uživaj maksimalno, izkoristi priložnost, otroke boš pocrkljala ko prideš nazaj, mi se pa še vidimo (kRožnik prihajam :wink: ).

En dan sem šla ravninski Krožnik in je bilo tudi fajn, tako da ga lahko kdaj skupaj preiskusimo.

Lepo se imejte v Gorici, predvsem pa maksimalno uživajte, saj zaradi tega tečemo, a ne :wink:
Uporabniški avatar
 IRA
Daaaaaaaaaaaaan ....

Evo me, evo me ...
Tuki sem!!!

Vsem goriškim mačkam VSE NAJ NAJ!!!
Matkamarjetka .... se že veselim tvojega uspeha ...

Lenči ... dej no ... to je pa ja mala malca zate ... itak ni pbremenjevanja, itak je trening ... takrat ponavadi presenetimo še sami sebe :wink:

Nikica ... škoda za Sežano ... bomo pa prinesli notri, ZAGOTOVO!! 8)

kRožnik ... kdaj začnemo ... ??

Lp
Uporabniški avatar
 IRA
Lenči ...

Ti si enkrat dajala gor neke linke o soli ...
Tista tazdrava sol ...

Kje je že to? :wink:
Bi rabila :)

Maš kje pri roki link?

Lp
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
IRA napisal/-a:Matkamarjetka .... se že veselim tvojega uspeha ...

oooooo, dan! te dni sem premišljevala :roll: o tebi kam si poniknila .
lepo da si spet z nami!

glej da boš stiskala fige za nas v nedeljo :!:

upam, da moj uspeh res ne izustane!!!!! upam, da grem po tvojih stopinjah :wink:

lepo bodi!
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:Lenči ...
Tista tazdrava sol ...
Maš kje pri roki link?
Lp

http://www.biodieta.si/ salesalute
Za tole boš pa tekla z mano najmanj enkrat kRožnik :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 pajo

Ne pozabi na superge in primerno opremo Je le 14 dni pa da si brez teka? :nono:
LP
Uporabniški avatar
 IRA
lenči napisal/-a:
IRA napisal/-a:Lenči ...
Tista tazdrava sol ...
Maš kje pri roki link?
Lp

http://www.biodieta.si/ salesalute
Za tole boš pa tekla z mano najmanj enkrat kRožnik :lol: :wink:

Z veseljem ... lahko tudi večkrat :D
Uporabniški avatar
 Bjkulinka
Oj!

A gre slučajno kakšna polžka tečt na Povežimo soline?! Bi rabla eno za zajčka :oops:

:--
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA