prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
 Alek
bernarda napisal/-a:Alek :cry: toti nama bojo pobegnili z marcedesi 14.3., bova morala za svoj vozni park :driver: aktivirat drugi datum :!: :?:

Glej glej kdo se oglaša, pa ti si ja ferari, ne samo mercedes. Mislim da so toti zate glih pravšnji. Meni 14.3. ne paše, ne glede na vozni park, ki bo na šentiljski potki. Za kak drugi datum pa sem zelo zagret, tako da Bernarda, če si za eno izi varianto (en iztekec za tebe) ni problema. Za polovičko, valjda
Uporabniški avatar
 bernarda
Velja polovička, izi varijanta, .Datum 14.3. mi ne odgovarja, imam obveznosti do kluba.V aprilu ko nimam toliko tekem, lahko tudi med tednom, če boš kdaj imel čas, pa se dogovoriva. Marec imam natrpan. :lauf:
 Alek
bernarda napisal/-a:Velja polovička, izi varijanta, .Datum 14.3. mi ne odgovarja, imam obveznosti do kluba.V aprilu ko nimam toliko tekem, lahko tudi med tednom, če boš kdaj imel čas, pa se dogovoriva. Marec imam natrpan. :lauf:

Zmejeno.
Uporabniški avatar
 bernarda
Imaš NATAŠO :arrow: FERARI Marcedes :arrow: če se ne motim za 14.3. :idea: :!:
Uporabniški avatar
 Vreme
Očitno nas je že kar nekaj ki nam je Šentiljska pot zelo zlezla pod kožo. :clap:
Danes sem namreč na delu poti na Zg. Velki srečal Semjula, ki se je zjutraj odpravil po celotni poti in če se ne motim je letos to že tretjič :shock: Pa nič ni rekel, da ne bi šel 14.3. zraven :D . Držimo pesti, da mu tudi danes uspe, vreme ima namreč več kot idealno!!!
Uporabniški avatar
 INOT
14.3. žal ne bo časa ker bom ravno iz nočne,bom pa tudi sam enkrat marca oddelal traso kot Nissan. :D
Uporabniški avatar
 bernarda
Vreme napisal/-a:Očitno nas je že kar nekaj ki nam je Šentiljska pot zelo zlezla pod kožo. :clap:
Danes sem namreč na delu poti na Zg. Velki srečal Semjula, ki se je zjutraj odpravil po celotni poti in če se ne motim je letos to že tretjič :shock: Pa nič ni rekel, da ne bi šel 14.3. zraven :D . Držimo pesti, da mu tudi danes uspe, vreme ima namreč več kot idealno!!!

Ja eni ga :driver: ŽGEJO. :lol:

Dajmo Semjul :clap:
 IvanDrvaricMB
Semjul, naš Štajerski Ruški Zasavc :). A si se ti slučajno izneveril Pohorju ?

Čestitke in spoštovanje za detaljno poglobitev trase ( tisti, ki se vračajo zadevi pogledajo globlje v srce, mar ne :) ).
Uporabniški avatar
 semjul
:D

Kot je Rajko omenil, sem danes opravil daljši trening po Šentiljski, vendar tokrat brez krajšanja,lepo od markacije do markacije, celotno pot.
Sedaj res lahko rečem da sem jo naredil.
Razmere za tek,razen asfalta, težke, sneg, ki se udira, blato do kolen, polomljeno vejevje vsepovsod.
V Trbovljah sem pozabil camelo, tako da sem bil brez pijače na poti in sem se bil prisiljen ustavljati. Tudi Rajko mi je odstopil svoj delež pijače, hvala Rajko. No, pri Gaubeju bi se ustavil tudi s kamelo na hrbtu, možak je ena a, in nespametno bi bilo hoditi mimo njega.
Danes je bilo celih 55 km v dobrih devetih urah, bruto. Malo hitrejši sprehod :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Semjul, iskrene čestitke
Uporabniški avatar
 Vreme
Čestitke semjul, kljub težkim razmeram na progi s opravil progo v odličnem rezultatom, kot si rekel z malo hitrejšim sprehodom! :wink: Sicer pa smo sedaj prišli tudi do točnega podatka o celotni progi, torej 55km je tista znamka o kateri smo se spraševali!!

Upam, da boš prišel tudi 14.3. na skupni "pohod" bi bilo fajn če bi imeli mercedesi kakšnega izkušenega med seboj, sedaj sem prepričan, da imaš celotno progo v malem prstu!!! :cast1:
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA