Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 bernarda
Kapa je premalo, kar cel poklon!! Ob 06.30 uri :bum: , toliko kilometrov :bum: , dobra si :!: :!:
Uporabniški avatar
 natasa
bernarda napisal/-a:Kapa je premalo, kar cel poklon!! Ob 06.30 uri :bum: , toliko kilometrov :bum: , dobra si :!: :!:

Rana ura, zlata ura :? :lol: !
Na tak način ukradem otrokoma najmanj časa.
Kilometrov pa glede na mojo letošnjo sezono rabim veliko.... :shock: :lol: !

:wink:
Uporabniški avatar
 bernarda
Poleg Logarske, kam se še odpravljaš, če ni skrivnost! :shock: Be. ... ? :lol:
Uporabniški avatar
 natasa
bernarda napisal/-a:Poleg Logarske, kam se še odpravljaš, če ni skrivnost! :shock: Be. ... ? :lol:

April : Mnišek Češka 50 km
Maj: Radenci : 42km
Junij: Biel Švica 100 km
September: Logarska 75 km

Edino, kar me lahko ustavi so finance, ampak upam, da bom uspela uredit tudi to ( beri: direktor mi je obljubil finančno injekcijo - upam, da jo bo tudi dal).

To so glavne tekme, tri štejejo za Evropski pokal, ki ga letos nameravam odteči.

Verjetno še kaj vmes, ampak krajše bolj za razvedrilo kot pa zares :lol:

Septembra naj bi zaključila "tekmovalni" del, ker že od začetka januarja pridno meljem kilometre. Kar pa ne pomeni, da ne grem na LM 42 km ( zajčica za počasen tempo, če Ero ne bo pozabil name), Sladkih 6 in pa v Istro, ampak bolj na izi.

Torej en kup ultra zadev :oops: .

Lep dan.

Uporabniški avatar
 bernarda
Potem se ve, kdo bo na lestvici ultrašev prvi :clap:

NAJ SE TI URESNIČIJO VSI NAČRTOVANI :arrow: ČESTITE že za treninge

INEKCIJA pa naj dobro piči :oops: :lol:
Uporabniški avatar
 natasa
bernarda napisal/-a: INJEKCIJA pa naj dobro piči :oops: :lol:

Točno tako!!!
Odtekla bom že.....
Uporabniški avatar
 dexi27
natasa napisal/-a:

Točno tako!!!
Odtekla bom že.....

AHA vidim da si se čist zares vrgla v ULTRA super, jaz tud počas prhajam v normalen tempo treninga, se pa zna zgodit, da ti bom delal družbo na Češko :D
Uporabniški avatar
 Jančika
Nataša, fajn teci jutri.

Jaz bom ta vikend zgleda morala počivat, danes me je ujel bruhalni virus, sicer sem že boljša, ampak sem čisto švoh in križ me boli ko pr norcih (pojma nimam, kakšna povezava je to, bruhanje in križ :?: ).
Uporabniški avatar
 natasa
Jutro,

jaz sem včeraj navsezgodaj odtekla svoje kilometre. Bilo je zelo lepo jutro. Sem pa ugotovila, da je zgodaj zjutraj veliko psov za Savinjo. Zopet sem naletela na dva psa, ki sta pa pridno kazala zobe :twisted: in lajala name, še dobro, da sta iza grmovja prisopihala lastnika :twisted: :twisted: . Sem že zadnjič razmišljaja, da bo treba nekaj nabavit za obrambo pred psi, saj solzivec na pse ne deluje. Naj zveni kakor hoče, ampak imam psov poln kufer :twisted: :twisted: z lastniki v red. Zakaj hudiča imajo povodce :twisted: :twisted: :twisted: in zakaj obstajajo vrečke za njihove izstrebke!!!!!!
Zdaj mam pa res dost! Sem se odločila, da grem v nabavo mini elektro šoka, na tak način lahko pustim doma solzivec, saj elektrošok deluje na psihičih in psih. Žal, ampak ne bom riskirala, da me kakšen pes ugrizne!!!! :twisted:

Tisti, ki danes dopoldan tečete pa prijeten tek, jaz grem v Laško namakat rit :lol:

Uporabniški avatar
 natasa
dexi27 napisal/-a:
natasa napisal/-a:

Točno tako!!!
Odtekla bom že.....

AHA vidim da si se čist zares vrgla v ULTRA super, jaz tud počas prhajam v normalen tempo treninga, se pa zna zgodit, da ti bom delal družbo na Češko :D

Ja letos bo ultra leto. :? :lol:

Uporabniški avatar
 Koci
Za odganjanje psov, ki so spuščeni v naravi pomaga visokofrkvenčni oddajnik, ki z ljudem neslišnim zvokom povzroča psom bolečino v ušesih in jih s tem odganja. Napravica sicer ni zaželena pri lastnikih psov, vendar pa deluje. Nosiš jo lahko v žepu ali za pasom. Za poskusiti je. Meni tudi niso po godu spuščeni kosmatinci, vendar dokler bodo lastniki psov taki kot so, si bomo morali tekači sami pomagati! :!: :twisted:
Uporabniški avatar
 lenči
Koci napisal/-a:Za odganjanje psov, ki so spuščeni v naravi pomaga visokofrkvenčni oddajnik, ki z ljudem neslišnim zvokom povzroča psom bolečino v ušesih in jih s tem odganja. Napravica sicer ni zaželena pri lastnikih psov, vendar pa deluje. Nosiš jo lahko v žepu ali za pasom. Za poskusiti je. Meni tudi niso po godu spuščeni kosmatinci, vendar dokler bodo lastniki psov taki kot so, si bomo morali tekači sami pomagati! :!: :twisted:

Kje pa se da to nabaviti, ker jaz imam dovolj en napad psa, res ne bi reskirala, pa razmišljam o teku ob Savinji in mi je zelo neprijetno :?: Hvala za info.
Uporabniški avatar
 lenči
Kratko poročilo iz Gorice:
Vreme lepo, oblačno a toplo. Ni bilo prehude gužve, proga kar razgibana, bolj kot v Palmanovi. Meni so danes manjkale Duracel baterije, je navadne kar pobiralao :oops: . No, vseeno slabe pol minute najbolje na polmaratonih doslej.
Sopotnika tekla odlično, rekordov nista podirala, Mojcina uvrstitev v kategoriji pa odlična 6 mesto :cast1: :cast: :juhuhu:
Več pa bo na blogu, tudi fotke :lol:
Uporabniški avatar
 Jančika
Vidim, da ste kot ponavadi uživali na tekmi in druženju po njej in prav je tako. Super!

Jaz se pobiram po bruhanciji, noge me komaj nesejo, prav pečejo me, ko grem po štengah gor, neverjetno :roll: . No ja, bo že. Še kaj hujšega smo dali skoz, pa še bomo verjento.

Tale UZ zadeva proti psom zanima tudi mene. Sicer redko srečam kako mrcino, a je dovolj ena, da ti zafržmaga vse skup.

Računam na sredin skupni dopoldanski izi tek :) .
  • 1
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA