prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Loni
Saj zato, ker so tako mimo, so še prej v uč padle. ma nekako kar pašejo zraven.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Tudi na letošnjem 4.Teku po ulicah Krope 2009 5.07.2009 jih bo možno dobiti hmmm kako in po ? pa pridite in boste videli!
Lahkoten korak vam želi ekipa BROOKS-a!
ČAO!
Uporabniški avatar
 lonely
Cena za RACER ST 4 bo.........99.99 eur ?
Uporabniški avatar
 lojzeP
MD = srednje :D za 800, 1500 m ... bo kar v redu, sploh, če bo mašina BP

da bi se pa šprintarice prodajala gleda na težo tekača .... prvič slišim :oops:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Aleš* napisal/-a:lep pozdrav..
mene pa zanima ali so šprintarice surge MD..
primerne za tek na 800 do 1500m in za krose..
http://www.brooksrunning.co.uk/products ... -md-1.html
in za tekača težkega 60 kg..
prosim za nasvete..

Defenitivno so primerne za tebe, vse drži kar je LojzP povedal.Da tukaj pa ni odvisna teža, no ja je.Sam tisti ki so preveč težki zihr ne bodo leteli po zraku :lol: !
Tako da kar v akcijo ali pa me kontaktiraj in se domenimo kako in kaj naprej!
ČAO!
 ton
Sem se dal prepričat v tale podaljšan popust in snel ene Adrenalinke, pa da vidimo.
 matjaz555
Imam eno vprašanje - prejšnjo sezono sem uporabaljal Brooks Radius 7, letošnjo zimo pa sem "prešaltal" na Brooks Glicerin 6. Ampak se nikakor ne morem spoprijateljit z njimi: od tega, da me žulijo na notranji strani stopala (na najširšem delu stopala ob strani), do tega, da imam neprestano probleme z mečnimi mišicami... A ima kdo podobne izkušnje? Z Brooksom sem bil do sedaj zelo zadovoljen (za tekme uporabljam tudi ST3 copate), sedaj pa ne vem več kaj in kako... Glede na to, da Glicerinke uporabljam sedaj cca 3 mesece bi se do sedaj že morale "ulaufat"...?? Kakšen nasvet?
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
matjaz555 napisal/-a:Imam eno vprašanje - prejšnjo sezono sem uporabaljal Brooks Radius 7, letošnjo zimo pa sem "prešaltal" na Brooks Glicerin 6. Ampak se nikakor ne morem spoprijateljit z njimi: od tega, da me žulijo na notranji strani stopala (na najširšem delu stopala ob strani), do tega, da imam neprestano probleme z mečnimi mišicami... A ima kdo podobne izkušnje? Z Brooksom sem bil do sedaj zelo zadovoljen (za tekme uporabljam tudi ST3 copate), sedaj pa ne vem več kaj in kako... Glede na to, da Glicerinke uporabljam sedaj cca 3 mesece bi se do sedaj že morale "ulaufat"...?? Kakšen nasvet?

Vprašanje je če si vzel ta prave BROOKS, če so sploh te zate po mailu mi pošlji vzorec prejšnih superg sliko pa ti bom lahko lažje svetoval!
ČAO!
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
VABLJENI!

Od danes naprej je tudi pri nas mogoče dobiti BROOKS-e.

lp ts čopova
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Da seveda ste vsi vabljeni in pridite preizkusiti in pregledati, kupiti kak par ali tudi dva BROOKS športne copate.Saj je nova kolekcija sedaj tukaj.
Lahkoten korak vam želi BROOKS!

No v kratkem bo objavljen tudi seznam datumski kdaj in kje bomo prisotni kot svetovalci, da se boste lažje odločili za nakup športnih copat BROOKS.!
To bo objavljeno tudi na tekaškem forumu.
ČAO!
 zappa
Na superge.si še vedno ne vidim ničesar (pod Brooks je prazno), na brooksrunning.si so pa "na ogled" samo lanski modeli (in v samo eni barvi), če se ne motim.
LP
Nazadnje spremenil zappa, dne 13 Mar 2009, 14:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 dexi27
ts čopova 14 napisal/-a:VABLJENI!

Od danes naprej je tudi pri nas mogoče dobiti BROOKS-e.

lp ts čopova

A bi jih lahk mal pohazali tud tu skupaj z cenami, ki so v današnjem času tud zelo pomembne :oops:
Uporabniški avatar
 pajo
Pod 125€ ne računaj vsaj po moje.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA