Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Tale planinski maraton si ogledujem že par let. :D Določili so datum prireditve in sicer 10-11 maja. Različnih dolžin je več, veliki maraton pa znaša 103 km s 3944 m višine.

Več na spletni strani, ki je bila doslej bolj boga, so jo pa dopolnili s filmi, v katerem lepo opisujejo pot.
http://www.psdzeleznicarns.org.rs/frmaraton/fruskogorski_maraton.htm

Na AS je tudi nekaj o tem:
http://www.adventure-sport.net/index.php?option=com_sport&task=article&id=1582&rid=11

Še koga zanima,
Marjan
Nazadnje spremenil marjan, dne 19 Mar 2009, 07:15, skupaj popravljeno 1 krat.
 marjan
Tale maraton me mika tudi letos. S Cvetotom sva že skoraj odločena, da greva. :D

Edino za razdaljo se še nisem odločil. Bi še kdo rad podnevi in ponoči kolovratil po Fruški gori v Vojvodini? :)

lp
Marjan
Uporabniški avatar
 Cveto
marjan napisal/-a:Tale maraton me mika tudi letos. S Cvetotom sva že skoraj odločena, da greva. :D

Edino za razdaljo se še nisem odločil. Bi še kdo rad podnevi in ponoči kolovratil po Fruški gori v Vojvodini? :)

lp
Marjan

Marjan!

Problem je k je isti datum 24ur Primoža.
Tko da sm u težki dilemi kam it!?
Tud mene pa že nekaj let mika ta tek po Fruški gori!
Tko, da sporočim, ko se odločim. lp
 marjan
Cveto napisal/-a:Problem je k je isti datum 24ur Primoža.
Tko da sm u težki dilemi kam it!?

Ti se kar dobro odloči, ne oziraj se name. Dobro treniraj.

lp
Marjan
 IvanDrvaricMB
Ja tale Furskogorski maraton tudi jaz gledam ze nekaj let.
Tam sem nekaj mesecev gulil vojsko .

Ampak ce recem da imam letos namen bom se lagal. Bom kar realen in rekel morda naslednje leto.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com