prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Živjo;

ker nameravam kupiti kupiti uro Polar Rs 800, me zanima kaj mi predlagate oz. kakšne so vaše izkušnje z omenjenima modeloma.

Ali ima kdo kakšno informacijo, kdaj bi se naj na tržišču pojavil novi G4?

Vem, na to temo je bilo že nekaj napisanega...vendar v preteklosti.....tako da so danes vaše izkušnje toliko bolj oprijemljive.

Dobil sem ponudbo za

Polar RS800sd-480eur
Polar RS800cx-520eur

Kaj menite o tej ceni?

Imam tudi uro Polar RS200, NOVO, ki sem jo dobil za darilo, vendar bi jo zamenjal...če je kak potencialni kupec, bom zelo vesel.....

LP Grega
Uporabniški avatar
 Koci
Sam imam Polar RS800cx s G3 gps senzorjem, kupil v AGP Kranj. Konec januarja je bila cena 416 €. Cena je že znižana za 15% za udeležence LM. Če to velja še danes ne vem.
Zadeva je OK in nimam pripomb.
 zappa
no text
Nazadnje spremenil zappa, dne 04 Mar 2009, 07:56, skupaj popravljeno 1 krat.
 zappa
RS800sd je oznaka za "stari" RS800 skupaj z S3 footpodom. Nisem vedel, da se sploh še da dobiti. RS800cx je pa oznaka za "novi" model 800-ke.

A si siguren, da gre za ceni "stare" in nove ure? Ker 480 EUR za RS800sd je veliko več, kot sem jaz za to uro dal pred letom in pol. Pa tudi 520 EUR za RS800cx se mi zdi preveč, razen če ima zraven vse živo senzorjev, recimo vsaj GPS in footpod.
 bruno
Imam Cx model in sem zelo zadovoljen. To je prava stvar, ker vedno meri natančno. Prej sem imel S1 footpod senzor, ki je zelo neroden, še sploh, ko menjuješ hitrost (intervali itd) vedno kaže narobe, dovolj je že da se vezalke zavežejo na novo. Moje priporočilo je G3, torej Cx model z G3, ki je vedbno točen, pa š zelo fancy se lahko potem pogledaš na Google Earth.
Definitivno je prihodnost v GPS!
 GODBENIK
Zanima me samo še, kako funkcionira ta napravica na roki; a ne moti oz. ali ob potenju ne drsi navzdol?

Hvala za vsem za vse odgovore oz. hvala za posredovane izkušnje!

LP Grega
 zappa
GODBENIK napisal/-a:Zanima me samo še, kako funkcionira ta napravica na roki; a ne moti oz. ali ob potenju ne drsi navzdol?

Hvala za vsem za vse odgovore oz. hvala za posredovane izkušnje!

LP Grega

Za GPS ne vem, nimam. Ura pa ne moti in ne drsi, saj je čisto lahka.
 Mitja Kravos
GODBENIK napisal/-a:Zanima me samo še, kako funkcionira ta napravica na roki; a ne moti oz. ali ob potenju ne drsi navzdol?
LP Grega

Kadar ga mas enkrt gor udobno pritrjenega tudi tam ostane ...
 jurejez
Ali Polar RS800sd omogoča normalno sočasno uporabo foodpoda S3 in GPSa o katerem teče beseda?

Lp.

JureJEŽ
 Mitja Kravos
jurejez napisal/-a:Ali Polar RS800sd omogoča normalno sočasno uporabo foodpoda S3 in GPSa o katerem teče beseda?

Lp.

JureJEŽ

Ne more. Ali eno ali drugo, ker neve kaj je kaj ampak tudi za gps misli da je footpod, samo z calibration factorijem vedno na 1.0.

LP, Mitja
Uporabniški avatar
 bobr
A pol ne more bit v istem merjenju uporaba dveh senzorjev, nekaj casa en nekaj casa drug? Sucks, se dobro da nisem triatlonc :).
 Mitja Kravos
bobr napisal/-a:A pol ne more bit v istem merjenju uporaba dveh senzorjev, nekaj casa en nekaj casa drug? Sucks, se dobro da nisem triatlonc :).

Ta tastara RS800 brez CX ne! No cem reci da ne brez problemov :) Se da menjati ne seveda, ma ne tak kot pri CX, ki pozna vse senzorje...
Uporabniški avatar
 platfus
Za triatlon ura sigurno ni uporabna, ker v vodi pri plavanju meritve ne delujejeo oz. se podatki ne prenašao iz kodiranega pasa (w.i.n.d) na uro.

LP,

Platfus
 luzr
Pri uporabi senzorja w.i.n.d. naj bi bilo nekaj težav pri plavanju. Bojda zaradi soli...
Kljub temu se podatki med plavanjem shranjujejo v senzor in jih je mogoče potem prenesti v uro. Torej je možno plavati tudi brez ure, če bi koga skrbelo za dragoceno uro.

Multisport modeli, torej 800cx so po mojem skromnem mnenju bolj uporabni od serije 800sd.
GPS naj bi dobro deloval. Ne vem, ker ga nisem preizkusil.
Nožni senzor, ali slovensko "futpod" zna biti bolj uporaben v zelo gosti travi ali v gozdu. In predvsem, če kdo trenira na tekaški stezi in ne verjame števcu na traku...

Plastični pas pri polarjih bi bil lahko tudi boljši. Ustrezno zapeta ura kljub temu ne drsi.

Tiste cene v prvem zapisu se mi zdijo izjemno visoke.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA