prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Torej, naj pristavim svoj lonček k poročilu. :P Sem se matral kot žvauka skozi res lepo naravo, jasno pa mi trma ni dala, da bi preveč zaostal. :) In tako sem preživel tudi to izdajo Golade in se končno na minuto pribljižal časom, ki se začenjajo s štiri. :D :twisted: Hvala za vleko in spodbudo skozi klance (jebelasemspetpozabilnick PRESS). :)

Lp, oranžni slon
Uporabniški avatar
 Garfield
Da si boš lažje zapomnil. Debeli leni maček, ki rad je lasagno :D Lp!
 luzr
V opomin, Golovec je vsak dan tam kjer je. Kaj pa Golada?
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
luzr napisal/-a:V opomin, Golovec je vsak dan tam kjer je. Kaj pa Golada?

8) Ja, ja, je vsak teden nakoncu GD kot je to običaj. :P Tokrat sva bila na štartu dva. Simi je potem odvila na oval, moja malenkost pa je nadaljevala proti egometru. Nekje na polovici sem dohitel Eggy s spremstvom. Oba sta bila zelo prijazna in sta čakala moje lene kosti, da so se privlekle na vrh. Na spustu jima ni bilo več treba čakat, saj gravitacija še dela in se moja malenkost še vedno spodobno kotali navzdol. :) Kako slabo je z mojo kondicijo kaže čas na uri in močan občutek, da sem crkovina v jarku. :twisted: Pohodnkov tokrat nisem opazil. ;) :D
Srečno!

Lp, oranzni slon (el'polho)
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
:twisted: No, kuga je zdej? Ignoranca Golade ne pomaga k boljši kondiciji. :P Ajoj, ošpičene preklje dol letijo, anede :!: :twisted: :P Nikoli konca latinščine in izgovorov. :D:
Srečno!

lp, Jusuf
Uporabniški avatar
 bobr
Pridem krožit na moker oval. Moje tace še niso za v hrib :oops:

Laufer a prideš kljub dežju?
 spela*
bobr napisal/-a:Pridem krožit na moker oval.

Mogoče se ti pridružim.
A ste kaj o uri rekli?

Jusuf, a ti prideš ali samo iščeš izgovore? :lol:
Uporabniški avatar
 bobr
Jaz pridem ob 17ih. Za Lauferja še ne vem.
Bom bolj počasne sorte, prosim ne me preganjat :).
 spela*
bobr napisal/-a:Jaz pridem ob 17ih. Za Lauferja še ne vem.
Bom bolj počasne sorte, prosim ne me preganjat :).

Kakšen kandidat za kroženje po ovalu ob 18. uri?

Bobr, sorry, meni ob tvoji uri nikakor ne bo uspelo priti. :(
Uporabniški avatar
 bobr
Skoda, ocitno bom sam krozil danes. Jaz tudi ne morem kasneje.

Sprememba plana: krozimo na zaku.
Uporabniški avatar
 dannae
kdaj krožite na žaku? to bi pa mogoče še clo men znesl...
Uporabniški avatar
 bobr
Smo že nazaj. Ob 17ih sva s špelo odvrtela nekaj krogov :)
 spela*
bobr napisal/-a:Smo že nazaj. Ob 17ih sva s špelo odvrtela nekaj krogov :)

Po plesišču Žaka. :lol:
Vmes sem bobra zaslišala o barcelonskem maratonu. Drugi lahko o njegovih na vsak način zanimivih dogodivščinah preberete na njegovem blogu. :D

Pregnal naju ni nihče, niti nogometaši, ki so vadili kljub dežju. No, pa sem se prisilila iti teč v tem vremenu. :D
 eggy
Oii!

Po dolgem času spet jaz :)

Moja tekaška sezona se je lani prav klavrno končala. Imela sem hude bolečine v levem gležnju, zaradi česar sem morala tek skoraj popolnoma opustit. Neprejtno, res. Pomagala sem si sm plavanjem, ampak... zdaj ko je tako sonce, je res prav pregrešno plavat v pokritem bazenu.

Zdaj odpiram novo sezono. Pričela sem ponovno. Noga en malo še vedno štrajka. Poiskusila sem že kar nekaj zamernjat, popravit tehniko teka...... Včeraj sem po dooooolgem času uspela pretečt 2 goladi, ampak... nimate pojma, kako sem bila po tem crknjena. Sledila je masaša, pa.... in neverjetno danes je še kar ok. Kondicija je pa tako zelo lepo v teh mesecih šla..... svojo pot. Očitno me ne mara :)

No, ampak....če se noga ne bo začela spet puntat..... potem se kmalu vidimo. Je pa zdaj moj tempo bistveno bolj počasen, mogoče bliže polžji sekciji :)

Lepo se imejte in se vidimo!
eggy
Uporabniški avatar
 raziskovalec
eggy napisal/-a:Včeraj sem po dooooolgem času uspela pretečt 2 goladi, .....

:cast: :clap:

Bravo, kar tako naprej, trenutno nas je veliko v polžji sekciji.
  • 1
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA