Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 katrca
vidim, da zvezde stalnice pridno svetijo, nekaj je novih zvezdic, kje pa so n.pr. MojcaZ, Franci Škorjanc, ali jim je pošla energija ?
Jaz sem včeraj naredila par poskočnih korakov in videla, da sem še daleč od tega, da bi zmogla teč, ampak čez 4 tedne, kolikor naj bi še trajalo, da se ponovno rehabilitiram, bo pa že menda šlo. Sem pa popolnoma uničena in moralno na psu od sedenja. Glava bi, pa telo ne zmore. Sranje, skratka
Uporabniški avatar
 lenči
Katrca, še malo zdrži, pa bo šlo potem spet naprej :D . Jaz sem še vedno počasna, ti bom komot za družbo :oops: .
No, v nedeljo pa po celotedenski pavzi pade en dolgi tek, lepo počasi. Štart bo že ob 8.00. Je treba malo tazadnjo razmigat :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
katrca napisal/-a:vidim, da zvezde stalnice pridno svetijo, nekaj je novih zvezdic, kje pa so n.pr. MojcaZ, Franci Škorjanc, ali jim je pošla energija ?

Slika svetimo, tudi MojcaZ pridno teče, me pa zanima kaj se dogaja s Francijem :?:

Katrca hitro okrevaj!

:wink:
Uporabniški avatar
 spiridon
Katrca!poškodbo je treba pač pozdraviti,sem že takrat napisal da rehabilitacija lahko traja do 2meseca,odvisno pač koliko je bila zraven tudi natrgano prirastišče.seveda to ne pomeni da samo sediš,lahko in moraš delati različne vaje,če želiš ponovno teči.to pomeni,da lahko in moraš delati vaje za krepitev mišic nog,lahko kolesariš(v večini primerov je možno),aqva futing(tek v vodi) je super zadeva,tek na mestu kjer dvigujes le stopala na prste in delaš z rokami kot pri teku....,vaje za moč trupa,trebuh,hrbet,roke...!te stvari so vse zelo pomembne pri teku in ko se vračaš,si hitreje nazaj v pravem ritmu.
veliko stvari se da delat doma,nekatere stvari pa zunaj.samo sedet ne in razmišljat kako smo ubogi.seveda so ob tem priporočljive terapije poškodovanega predela.
nisem nič kaj usmiljen,a ne :wink: ,a tako pač je,včasih je treba koga nakurit,da začne migat in da vidi tudi drugo plat.poškodovan športnik,rekreativec ne sme nikoli čisto počivat ob poškodbi,zmeraj se najde alternativna vadba.
lep dan! :)
Uporabniški avatar
 Jančika
Ravno danes sem se tudi jaz spraševala, kam je poniknil Franci. Upam, da se bo kaj javil in pojavil.

Katrca, bodi pridna in ubogaj Spiridona :lol: . Sej bo, še malo!

Dodatek k vabilu na prejšnji strani - štartnina za Tek po mejah KS Liboje je 7€.
Uporabniški avatar
 Jančika
Evo, pa se lahko pohvalim, da nisem več sisi :lol: . Sem tekla v takem dežju, pa babje pšeno je šlo vmes, ljudje so se skrivali pod drevesi, mene je pa kar neslo. Pod dvojno mavrico, prosim, kič od kiča :lol: . Tudi Garmin in iPod sta zdržala.

V nedeljo zjutraj verjetno ne bom mogla; če ne bo šlo, bom šla pa opoldan prečekirat vzpon na Brnico.

Lenči, kje boš pa šla v nedeljo in koliko? Če bi mi slučajno zneslo...takole zgodaj mi bolj ustreza kot ob desetih.
Uporabniški avatar
 petka
Jančika napisal/-a:Lenči, kje boš pa šla v nedeljo in koliko? Če bi mi slučajno zneslo...takole zgodaj mi bolj ustreza kot ob desetih.

Jaz imam v planu jutri dolgi tek, samo še ne vem, če bom lahko prišla v Celje. Drugače pa tudi meni bolj ustrezajo zgodnejše ure...

Jančika, tek po mejah KS Liboje bom verjetno šla, tako da sem zainteresirana za kakšen skupni trening in ogled proge :D .
Uporabniški avatar
 Jančika
Vam povem, kaj je zgodaj? 5.25, to je zgodaj. Tak smo mi danes vstali. V soboto. Kar tako, ker je pač sobota :cry: . Tri ure kasneje glava še vedno išče telo, pa ga ne najde.
 DARKO no.1
Zdravo,sem novopečeni Savinjčan in že pridno treniram na tem koncu,Hom,Kamnik,Goljava in za Savinjo.Prelepi kraji za tek,zato sem tudi jaz kandidat za tek v Libojah.Upam,da bo čas.Kar se pa ure tiče,sem danes vstal ob 6.50,ker je sobota,saj čez teden vstajam ob 4.15 Morda se pa kaj spoznamo,poznam sicer Mojco,saj sem bil prej v Velenju.Morda pa se spet srečava v Savinjski.Pa lep tekaški pozdrav.Priprave na Sežano so v polnem teku.
Uporabniški avatar
 lenči
Jaz grem jutri nad 30km, cilj je 35km. Če bi imela družbo do Polzele ob Savinji, pridem ob 8.00 v Celje, drugače pa jo bom šibala kar v Laškem. Tempo seveda polžji :D .
Jančika, 5.25 :shock: groza, še meni v soboto paše malo dlje, itak čez teden vstajam ob 5.00. Pa ti nisi noben sisi, si že dokazala.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
DARKO no.1 napisal/-a:Morda se pa kaj spoznamo,poznam sicer Mojco,saj sem bil prej v Velenju.Morda pa se spet srečava v Savinjski.Pa lep tekaški pozdrav.Priprave na Sežano so v polnem teku.

Mene poznaš :?: :oops: Upam, da se kaj vidimo.

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 Jančika
Lenči, name raje ne računaj, pojma nimam, kako bo izgledalo naše jutro. Mislim, da mi bo bolj uspelo iti opoldan/popoldan. Bog daj, da bi vsaj spali dlje kot danes...

Danes sem šla z avtom pogledat, kje se gre na Brnico. Jezusmarija, kakšen klanec!!! :shock: Jutri bom šla tam gor, samo ne vem, kako daleč bom prišla :? . Bo treba pošteno trenirat, ja! Petka, tudi jaz računam na kak skupen trening, bova ena drugo vlekli v hrib, hehe.

Darko, dobrodošel! Tudi jaz ta mesec postanem Savinjčanka, selim se v Petrovče. Morda se pa res kaj srečamo, morda na libojskem teku, veseli pa te bomo tudi na kakšnem skupnem teku.
Uporabniški avatar
 natasa
Lenči si šla po Laškem? Škoda, ker za Savinjo je idelana podlaga za tek fino mehko in brez blata. Vreme idilično. Pravzaprav v takšnih razmerah letos še nisem tekla. Pa še "prijatelja" iz otroških dni sem srečala in to po 25 letih in z njim odtekla zadnje tri kilometre.

Pridna je bila tudi Mojca99.

Torej prijeten dan Vam želim.

Uporabniški avatar
 Ksenija
natasa napisal/-a:Lenči si šla po Laškem? Škoda, ker za Savinjo je idelana podlaga za tek fino mehko in brez blata. Vreme idilično. Pravzaprav v takšnih razmerah letos še nisem tekla. Pa še "prijatelja" iz otroških dni sem srečala in to po 25 letih in z njim odtekla zadnje tri kilometre.

Pridna je bila tudi Mojca99.

Torej prijeten dan Vam želim.

jaz pa prijatelja po neve koliko letih srečala na Čemšeniški... ga niti prepoznala nisem :oops:
Uporabniški avatar
 lenči
Odtekla 34 km , zvončkov kolikor hočete, trgala jih pa nisem, je prelepo gledat. Ker sem šla v Rimske lahko tečem po bankini, se pa strinjam, da je ob Savinji zelo lepo in upam, da bo še kakšna prilika. Sedaj pa še kakšne kilometre po dveh kolesih :lol: .
  • 1
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA