Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Loni
Pa je en angelček več, ki nas gleda. Mausi, nekaj je že bilo na tem, da mu ni bilo usojeno pogledati na ta svet. Joj, koliko sem prejokala s svojo najboljšo prijateljico, ki je tako izgubila najprej eno, kmalu zatem pa še drugo pikico. Pa takšno veselje je bilo, ko smo zvedeli, da bosta dva. Ampak ni bilo namenjeno. Je pa slabo leto za tem dogodkom pošpegal na svet en falot, ki ima danes leto in pol. :lol:
Uporabniški avatar
 teka-teka
Slabih 14 dni vas že berem, pa je tema od Mausice mal potrkala tudi na mojo dušo. Kot sem pred časom napisala, da pričakujem otročička ,pa tudi pri meni ni več tako. Mausi žal mi je zate.
Se pa tudi meni pozna pauza, saj si nisem upala preveč naprezat, kratki teki za dušo in malček telovadbe so bili do slabega meseca nazaj stalnica.
Po splavu sem se namenoma, za motivacijo prijavila na Sežanski polmaraton in sedaj nekaj tečem, samo ni niti sledu o zagnanosti. Mal me demotivira počasnost, sem srečna, če tečem kilometer 7 min. Skratka za zbrcat me je. Imam vse pogoje (sanjske proge, čas, pozitivno okolje, vsi me vzpodbujajo), jaz pa nič :evil: . Sama sebi ne verjamem,da se mi ne da. Grrrrrrrrrrr...
Imate kak pameten predlog?
Uporabniški avatar
 Ksenija
Teka-teka saj ne vem kaj naj napišem. žal mi je, da gresta skozi to izkušnjo. Upam, da bo bolečina kmalu manjša.

Glede teka pa - tekaška družba, forum in pusti času da zaceli rano... Zelo veliko sta že storili s tem, da sta spet začeli teči. To je prvi korak. Pa kaj potem če se ti ne da, greš!!! in če tečeš 7 minut km potem si čisto prava za našo sekcijo. Imaš idealne pogoje, idealni pogoji bodo ostali, poišči sebe.
Boš videla, da boš spet uživala na teku. Mogoče se nam kdaj pridružiš na kakšnem skupinskem treningu, pa bo mogoče čvekalni tek dobro del za tvojo dušo.
Mausi tudi ti vabljena!
Punci z vama sem!!!!!
Uporabniški avatar
 Ksenija
sej ne vem ko berem tole z izgubami otročička, če čem tud jst malce pojamrat, ampak ...
Mi še vedno obiskujemo fizoterapije ter čakamo na odgovor glede zdravilišča. bemu nooo. Mogoče se zna narediti da Sežana odpade
koleno spet zateka in ful boli... skrbi me res skrbi :cry:

tudi moje koleno ni ok pa vse okrog mene se podira...
sem pa prepričana, da je samo luna v raku ;) kriva za to moje razpoloženje... včasih gre moj čoln tudi malce navzdol po brzicah življenja... sej potem se vedno voda umiri ane?
 mausi
teka teka

ni važen čas, meni je bolj pomembno da sem se toliko spravila k sebi, da mi je tek spet v veselje, da tečem za svojo dušo...
 mausi
Ksenija napisal/-a:tudi moje koleno ni ok pa vse okrog mene se podira...
sem pa prepričana, da je samo luna v raku ;) kriva za to moje razpoloženje... včasih gre moj čoln tudi malce navzdol po brzicah življenja... sej potem se vedno voda umiri ane?

za vsakim dežjem pride sonček - kar poglej skozi okno in boš videla da se lepo jasni, da se kaže sonček...in da, voda se po vseh brzicah umiri in takrat je najlepša!
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki, mi smo zakon, tečemo za lastno dušo in telo, počasai (pred kakšno pasjo mrcino celo hitreje :oops: :twisted: ), razdalje so od malo do veliko, pomembno je, da uživamo.
V Sežani bomo očitno zelo prepoznavni, saj bomo s tempom tam 7.00 poštena četica :lol: :D :laola
Pa dajmo gasaaaaaa :lauf: :oops:
Uporabniški avatar
 UršaR
:arrow: Mausi in teka-teka - hudo mi je za vaju.

Tudi jaz ne tečem na čas. Če bi, bi lahko kar zaključila. 7 min / km - ja, tam nekje sem, ampak pod to pa (še) ne gre! Ampak - kar mi je najbolj važno - ko se odpravljam na tek, se odpravljam z veseljem. In ko zaključim, sem srečna! In prav zaradi tega rada tečem. Ker se ne obremenjujem z razdaljo, še manj pa s časom.

Fajn bod'te, moje Polžkice!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 solatka
Mausi, teka-teka :cry: :heart

Sem imela v načrtu včeraj otvoritveni tek sezone. Njah... pa sem pristala v postelji z vročino.

Sem se spomnila, da sem si za letos obljubljala mojo prvo polovičko na LM. Mal sem skeptična glede tega ob vseh mojih načrtih za letošnje leto...
No, najprej moram sploh zagnati motor.... potem šele sanjati :wink:

Fajn vas je (po dolgem času) spet brati.
Uporabniški avatar
 UršaR
solatka napisal/-a:Sem imela v načrtu včeraj otvoritveni tek sezone. Njah... pa sem pristala v postelji z vročino.

Upam, da se kmalu pozdraviš in potem - vrrruuum!

Se pa vidi, da prihaja pomlad - se mi zdi, da je tudi TF oživel. In s tem seveda tudi Polžja sekcija, ki pa itak nikoli ne spi. :wink:

LP, Urša
Uporabniški avatar
 d.m.r.
Mausi, teka-teka iskreno mi je žal :heart .
Sama sem to doživela, vem, kako boli... Čas in telesna aktivnost sta me spravili pokonci. Če imata še namen zanosit, ne obupajta. Po dveh zaporednih spontanih splavih se mi je zdaj nosečnost obdržala, upam, da bo tako ostalo do junija.

Moj tek sem zamenjala za hojo, da vsaj malo migam. Se mi je pa zadnjič v živo sanjalo, kako laufam... Bilo je prav super!

Vsem polžkom želim prijetno tekaško pomlad. Vas berem in navijam za vas!

lp, Dominika
Uporabniški avatar
 Ksenija
danes pripravljam Dejzi presenečenje, upam, da ji bo všeč :lol:
še enmal pa greva tečt ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:danes pripravljam Dejzi presenečenje, upam, da ji bo všeč :lol:
še enmal pa greva tečt ;)

V mislih bom z vama, ko bom tekla :wink: :D .
Uporabniški avatar
 Ksenija
hm...jst bom rekla samo - a je pomlad ;)
kej več pa od Dejzi pa na blogu ;)
  • 1
  • 219
  • 220
  • 221
  • 222
  • 223
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA