Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Že prijavljen in upam, da mi bo uspelo priti in odteči :? .

lp
 IvanDrvaricMB
:))
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Ravnokar sem poslal prijavo
online nekako ni šlo, pa sem s printskrinom dol potegno prijavnico, pa jo izpolnil v foto-impresu :-)
Se vidimo na startu in v .....
 žabc
Pozdravljeni ultramaratonci!
tudi jaz sem se za trening odločil, da grem odtečt Zagreb - Čazma, pa me zanima par stvari, na ketere mi boste vi stari mački z lahkoto odgovorili.

Kako je kaj s spremljavo - je dovoljena ali ne?
Kako je z okrepčevalnimi postajami - na koliko časa in kaj je ponavadi na njih?
Kako je s prevozom nazaj - v primeru, da ni spremljave?
Kakšna je konfiguracija in vsebina proge - ravninska, asfalt?
Ali je treba biti na kaj posebej pozoren?

Najlepša hvala za koristne informacije in lep triatlonski pozdrav.
Uporabniški avatar
 INOT
žabc napisal/-a:Pozdravljeni ultramaratonci!
tudi jaz sem se za trening odločil, da grem odtečt Zagreb - Čazma, pa me zanima par stvari, na ketere mi boste vi stari mački z lahkoto odgovorili.

Kako je kaj s spremljavo - je dovoljena ali ne?
Kako je z okrepčevalnimi postajami - na koliko časa in kaj je ponavadi na njih?
Kako je s prevozom nazaj - v primeru, da ni spremljave?
Kakšna je konfiguracija in vsebina proge - ravninska, asfalt?
Ali je treba biti na kaj posebej pozoren?

Najlepša hvala za koristne informacije in lep triatlonski pozdrav.

Spremljava uradno ni dovoljena, čeprav se jo posložuje precej tekačev. vendar gre tudi brez tega :D
Prva okrepčevalnica je na 10. kilometru, če spadaš med žejne si že od štarta vzami nekaj zraven. Drugače so pa pol okrepčevalnice na vsakih 5 km. Na okrepčevalnicah je običajno voda, izotoniki, sadje, sol, sladkor, čokolada pa še kaj bi se našlo.
Prevoz nazaj je organiziran z avtobusom, te bodo pa pobrali tudi po poti, če slučajno odstopiš.
Proga je večinoma ravninska, je pa vmes proti koncu tudi nekaj klancev.
Teče se po oz. ob cesti, treba je biti pozoren na promet.
Uporabniški avatar
 Vladek
Evo ga, prijavljen.

Upam samo, da je tek boljše organiziran, kot je prijavljanje preko interneta: natisneš prijavnico, jo izpolniš, skaniraš v PDF formatu in končno pošlješ po mejlu kot prilogo.

lp
 klopotec
Vladek a ti kdaj tečeš po kolesarski stezi mimo Tuša, pa mimo kamešnice v smeri Bakovec?
Uporabniški avatar
 Vladek
Ja v obe smeri, proti Soboti, ali pa proti Bakovcem. Zadnje čase mam rumeno kapo s šiltom. Ti pa največkrat letiš proti Soboti, nej?
 klopotec
Ne. Jaz grem tu pa tam iz Sobote preko Beltincev in Bistrice proti Razkrižju. Pred ene tremi tedni pa sem šel preko Bakovec, Dokležovja, Veržeja Krapja Cvena proti Razkrižju. In te sva se nekje pri Tušu srečala. Sicer pa tega tekača (ki bi naj bil ti, recimo), vidim pogosto tu okoli kamešnice, ampak se ne spomnim, da bi imel kapo. Se mi zdi, da je bil vedno brez kape.
Kakorkoli že, drži se v Čazmi, (kot vsi ostali, jasno). Če bom zdrav, bom drugo leto tudi jaz v Čazmi.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Vladek napisal/-a:Evo ga, prijavljen.
Upam samo, da je tek boljše organiziran, kot je prijavljanje preko interneta: natisneš prijavnico, jo izpolniš, skaniraš v PDF formatu in končno pošlješ po mejlu kot prilogo.
lp

Trikrat mi je že zavrnilo email. Moram jutri sprintat prijavo.
Vladek, kak si kaj s prevozom? Imaš kaj placa v avtu?
Uporabniški avatar
 Vladek
Žal naš je že pet, trije mučeniki pa dve boljši 1/2 v osebnem avtu.

Meni pa mail ni zavrnilo, poslal sem na grad.cazma@bj.t-com.hr

lp
Vlado
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Zgleda, da neke gužve ne bo :wink:
 IvanDrvaricMB
Fantje dobro se imejte v Čazmi.

Tam je vedno bilo prijetno...štart zjutraj iz Trga Bana...je pa sploh posebno doživetje...( hladno, prestopanje, skakanje,...:) ).

Hvala če bo kdo pozdravil koga iz Vukovarske ekipe posebej prijatelja Antešo Džomba. Upam da jih bom uspel dobiti v goste k sebi na kakšen Pohorski trening preden se se spet septembra srečamo na dogodivščini.

Sam poskušam v tem času sebe okrepiti in sestaviti za dva projekta...enega, ki je del tudi zgodbe fantov iz Vukovara in sicer od Bleiburga ampak malo prirejen za nas hribvoske nostalgike, drugi pa Štajerska vertikala kombinacija cest in Štajerskih hribov v enem dahu.

Tolk da Čazmo bom letos spustil.

Bom mislil Štajerske ultraše. Upam da se vam ne bo zgodilo zelo pogost scenarij na tistih ravnicah, da boste menjali skoraj vse letne čase na trasi 60ih km ( od sonca do sneženja in vetra ).

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA