prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Damijan napisal/-a: Ko bi ti vedel, kdaj so ti teki bili odlaufani...
Zgleda skor tak, kot da hodimo v Haloze peteline zbujat!
Čuj, za takega zaspanca me pa te res ni treba met. Laufam bol počasi, vstajam pa te menda tudi bol zgodaj ko ti :wink:
Bom malo delal na brzini - v cilj si nastavim pir :beer:
Uporabniški avatar
 klatez
tek_v_snegu napisal/-a:Kaj ko bi se enkrat spravili tek od Ruš do Bistrice ali obratno preko Pohorja...ha kar po onem hodniku Vintgarja gor pa prek Treh KRaljev in Črnega jezera in preko Šumika v Ruše...ali pa obratno!?!

ČE smo zgodnji vjutro...še glih ujamemo dovolj hladno pivo v dolini...?!?
Pa še kilometri so v domeni pod 40km mar ne?

Ej letos pa je toliko dobrih idej...
Bomo še videli, pa se ob prvi priliki poskusimo kaj dogovoriti.

ZdravkoC napisal/-a:Čuj, za takega zaspanca me pa te res ni treba met. Laufam bol počasi, vstajam pa te menda tudi bol zgodaj ko ti
Bom malo delal na brzini - v cilj si nastavim pir

Ne se sekirat za brzino. Z majem prihajam do jeseni med "zen" tekače.
Tako, da se bomo lahko dogovorili za kakšno nedeljsko rundo in to tudi prej objavili.
Samo ti boš moral prej sporočiti, katere nedelje sploh imaš fraj (tekme press) :wink:
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Kaj vam je to zen tekaè? Je to kaksna zveze z ZEN budizmom?

ZdravkoC bo moral ob koncu sezone dobiti posebno priznanje od tekškega foruma za najaktivnejšega in vztrajnega tekaèa. Pa tudi vsestranskost mu gre: vidim da ga zanima gorski tek, ultra, maraton...zdaj pa napoveduje še intervalne treninge do piva v cilju hehehe
Uporabniški avatar
 klatez
tek_v_snegu napisal/-a:Kaj vam je to zen tekač? Je to kaksna zveze z ZEN budizmom?

He, he - bolj gre za splošen izraz ("uveljavljen" na tem forumu), da boš tekel z užitkom, brez pehanja za čimboljši čas, opazoval rožice, doživel "Fotrova" tekaška doživetja,... :roll:

Sicer pa je to kar dobro pojasnjeno v tej temi: http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=5212&highlight=zen
In če citiram Vlajkota iz te teme:
Vlajko napisal/-a:...Do takrat pa bom med tekom predvsem užival, bodisi sam po svoji okolici ali pa v vaši družbi okoli Brda ali na PST in ostalih TF-druženjih netekmovalnega značaja. Se pravi, vrnil se bom k svojim "tekaškim koreninam". Nekakšen ZEN (Nta Press), torej...

Pri Avstrijcih pa je tole kao celo organizirano: http://laufsport.maxfun2.com/ausdauersportmagazin/zenrunning.php

Sicer pa se bodo morali glavni akterji takšnega teka kaj oglasiti. Jaz nisem najboljša referenca...
Uporabniški avatar
 marsn
oj
kaj v bistrci več nič ne trenirate da je že tema malo zamrla.

Me zanima če bo spet kdaj stara dobra dirka od vojašnice na 3 kralje in nazaj ob potočku do vojašnice cca 18 km.

lp
Uporabniški avatar
 Damijan
Rok_E, mislim, da si izzvan... :lol:
 Rok_E
Ne ne, mislim da to leti na koga drugega, mogoče pa na tebe Damijan. 8) [/quote]
Uporabniški avatar
 Damijan
3K in rekorde bomo zopet naskakovali ... pomladi?

Pubeci, mislim, da imamo še Boč za pod streho spravit.
Upajmo na lepe jesenske dni, zna bit fantastično.
Uporabniški avatar
 klatez
marsn napisal/-a:oj
kaj v bistrci več nič ne trenirate da je že tema malo zamrla.

Me zanima če bo spet kdaj stara dobra dirka od vojašnice na 3 kralje in nazaj ob potočku do vojašnice cca 18 km.

lp

Eh, v Bistr'ci eni kolesarijo, drugi rolajo, tretji zenirajo... :roll:
Se bomo verjetno kaj v prihodnosti zmenili samo sedaj gredo skoraj vsi glavni akterji na morje (sami "penzionisti")... :mrgreen:

Na Tri kralje pa je lahko RokE vodič... :wink:
(samo potem nič več ne zabušavaj ampak se fajn pripravi) :twisted:
Uporabniški avatar
 klatez
Včeraj, ko sva z Rokom po dolgem času tekla do Štatenberga, sem se spomnil te teme.
Je že čas, da jo potegnem malo iz naftalina... :wink:

Evo 32k - malo po asfaltu, malo po makedamu, malo off road, malo po ravnem, malo po hribih,...

Slika
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
klatez napisal/-a:Včeraj, ko sva z Rokom po dolgem času...

Kaj ti še laufaš :wink:
Uporabniški avatar
 klatez
Tu pa tam... :wink:
Uporabniški avatar
 dexi27
klatez napisal/-a:Včeraj, ko sva z Rokom po dolgem času tekla do Štatenberga, sem se spomnil te teme.
Je že čas, da jo potegnem malo iz naftalina... :wink:

Evo 32k - malo po asfaltu, malo po makedamu, malo off road, malo po ravnem, malo po hribih,...

Slika

Pa bi vidva kdaj povedla bi se vama pridružil na kaki dolgi turi, saj bom čist tiho :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 klatez
Če bi midva lahko zanesljivo vnaprej planirala, bi sigurno še koga povabila. :wink:

Tako pa so takšni teki "last minute" dogovori glede na trenutne družinske pogoje... :roll:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA