- 08 Mar 2009, 18:35
Za nami je še predzadnja v nizu tekem za SLOvenSKI pokal, ki pa jo lahk označimo za eno bolje, če ne kar najboljše organizirano tekmo v nizu teh tekem v Sloveniji. Predprijave prpravljene v nulo, proga označena in zavarovana v nulo. Glede na vse polemike o skupinskih štartih, se je tu pokazalo, da je to vse izvedljivo in, da se da organizirat tud štarte po kategorijah in potem ne pride do nekih zastojev in nepotrebne jeze v prvih klancih, tolk o tem kako je treba organizirat tekmo, še posebej štart na tekmi, predvsem za to, ker je pač pr nas tko, da bi velka večina rada štartala s prve vrste
Rahlo se je zalomilo le pri rezultatih, pa še to najbrž, predvsem zarad tega, ker je v sklopu te tekme bilo tud DP za veterne, in so bile kategorije mal pomešane.
Aja pa da ne pozabim še paketa na štartu, kjer je vsak dobil majico, na končnem žrebanju pa smo tud vsi dobili oz. bili izžrebani, od tega so eni po moje lahko več kot zadovoljni z nagradami
Proga v teh marčevskih dneh idealna a kar težka, kar pa sem jaz vedel saj je to moja domača tekma in sem točno vedel kaj me čaka.
V glavnem jaz bom rekel čista 10ka

Rahlo se je zalomilo le pri rezultatih, pa še to najbrž, predvsem zarad tega, ker je v sklopu te tekme bilo tud DP za veterne, in so bile kategorije mal pomešane.
Aja pa da ne pozabim še paketa na štartu, kjer je vsak dobil majico, na končnem žrebanju pa smo tud vsi dobili oz. bili izžrebani, od tega so eni po moje lahko več kot zadovoljni z nagradami
Proga v teh marčevskih dneh idealna a kar težka, kar pa sem jaz vedel saj je to moja domača tekma in sem točno vedel kaj me čaka.

V glavnem jaz bom rekel čista 10ka