prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 semjul
:D

Šentiljska vsekakor bo!

En krog po šentiljski v soboto grem zasigurno, le za tempo in čas odhoda še nisem odločen.
Tempo ne, zaradi trebušne viroze, ki je za mano, se pravi ne vem kako bo šlo, koliko moči mi je pobralo.
Kar se pa odhoda tiče, se lahko zmenimo Vencelj, Marjan in še kdo, če se bosta hitrostno prilagodila.(malenkost zategnila ročno :wink: )

Okvirno bi štartal nekje okrog sedme do osme ure zjutraj.

Še vaši predlogi potem pa dorečemo!
Uporabniški avatar
 Vreme
Tako, očitno sem mojo poškodbo saniral v tolikšni meri, da bom v soboto lahko naredil prvo polovičko, za nedeljsko drugo pa se bom odločil v soboto zvečer po teku ;).

Če je kdo čakal name se torej lahko še odloči, drugače pa krenem sam. Štartati bom poskusil v Šentilju, tako, da bi zadnje km pretekli skupaj z mercedesi. :D Čakam torej na vaš dogovor, me pa veseli, da bo zraven Semjul, tako boste dosti lažje pretekli celo pot ne glede na tempo!! :clap:
Uporabniški avatar
 vencelj
Semjul, s predlogi se strinjam. Hitrost ne bo problem, takih dolžin ne delam ravno pogosto, nimam jih "v nogah", torej bo treba biti pri tempu previden...Glede štarta je sedma ali osma OK, da ne bo treba sredi noči od doma.

LP, vencelj
 marjan
Leon tako se govori. :D Se že veselim. :juhuhu: Kar se hitrosti tiče, tudi meni odgovarja malo manjši tempo. Sem le stari model mercedesa :wink: Tudi meni odgovarja 7 ali 8 ura. Povej kje štartamo.

lp
Marjan
Uporabniški avatar
 semjul

Glede na to da sta doma malo dlje od starta in da bo jutro hladno, predlagam osmo uro, štart kot vedno na Šentilju pri gostilni Belna.

Vreme, nekje ob 12.00 bomo na lokaciji kjer sva se nazadnje srečala.
tako da veš planirati svoj odhod, mislim da do lovske koče nad Sladkim vrhom potrebujemo dobrih pet ur. Imam tvojo št. mobitela, pa se dopoldan slišimo.
 AinE
Vreme bo. :D
Začetno zanimanje fičotov je kazalo na množičnejšo najavo udeležbe.
Zdaj pa... :? :?:

Lp E.
Uporabniški avatar
 Vreme
No superca mercedesi se bodo očitno zbrali, fiček pa očitno ostajam sam ali pač ne, v resnici pa so fičeki tako ali tako redki :D

Semjul če boste na Zg.Velki ob 12:00, potem verjetno ne boste že čez eno uro pri lovskem domu na Vranjem Vrhu, ali pač?? Daj povej mi približno kakšen skupni čas planirate, da bom znal (upam vsaj) bolje planirati svoj odhod iz Šentilja.

Sicer pa če se ne srečamo prej, vas počakam na Brlogi, pa zadnje km vsekakor pretečemo skupaj :wink:
Uporabniški avatar
 zvone
Pozdravljeni Vreme, Marjan, Leon, Vencelj...!

Žal, me tudi tokrat na "šentiljski reli (fičoti, mercedesi...)" ne bo.
Konkurenca je "prehuda".

Želim vam lep sončen dan in veliko nepozabnih užitkov. Zvone
Uporabniški avatar
 vencelj
semjul napisal/-a::D

Glede na to da sta doma malo dlje od starta in da bo jutro hladno, predlagam osmo uro, štart kot vedno na Šentilju pri gostilni Belna.

OK. Bom tam.
Še z Marjanom se moram slišat, pa bo!
Vreme se obeta solidno. :juhuhu:

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 semjul
Vreme napisal/-a:No superca mercedesi se bodo očitno zbrali, fiček pa očitno ostajam sam ali pač ne, v resnici pa so fičeki tako ali tako redki :D

Semjul če boste na Zg.Velki ob 12:00, potem verjetno ne boste že čez eno uro pri lovskem domu na Vranjem Vrhu, ali pač?? Daj povej mi približno kakšen skupni čas planirate, da bom znal (upam vsaj) bolje planirati svoj odhod iz Šentilja.

Sicer pa če se ne srečamo prej, vas počakam na Brlogi, pa zadnje km vsekakor pretečemo skupaj :wink:

Bodi na Vranjem vrhu med 13.30 in 14.00 pa nas ne moreš zgrešit, sicer te pa pokličem, ko bomo na Zg.Velki.
Uporabniški avatar
 semjul
zvone napisal/-a:Pozdravljeni Vreme, Marjan, Leon, Vencelj...!

Konkurenca je "prehuda".

Zvone, če res nimaš kakšnih posebnih planov, srčno povabljen na en krog,
nič višjih obratov kot navadno ne načrtujem.
Prevoz na Šentilj in nazaj v MB imaš zagotovljen z menoj, samo odloči se prijatelj in Šentiljska bo v soboto za teboj. :wink:
Uporabniški avatar
 zvone
semjul napisal/-a:
zvone napisal/-a:Pozdravljeni Vreme, Marjan, Leon, Vencelj...!

Konkurenca je "prehuda".

Zvone, če res nimaš kakšnih posebnih planov, srčno povabljen na en krog,
nič višjih obratov kot navadno ne načrtujem.
Prevoz na Šentilj in nazaj v MB imaš zagotovljen z menoj, samo odloči se prijatelj in Šentiljska bo v soboto za teboj. :wink:

Hvala Leon!

Žal, se mi ne izzide (obveznosti)!

Z ozirom, da "nekdo od vas tam" teče skoraj vsak viked, ni vrag, da enkrat ne bi naredil Šentiljko.

LP. Zvone
Uporabniški avatar
 ZarkoM
Oj, družba. Zelo verjetno se bosta mercedesom pridružila še dva velbloda. :-D
Uporabniški avatar
 ZarkoM
Velblod #2 mi je pravkar potrdil.

Turbopolnilniki? Aja, to je nekaj pri avtomobilih. Samo da bo spotoma dovolj paše, pa se velblodom ne bo posebej mudilo.
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA