prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Dule
AVI napisal/-a:...vprašanje samo še ostaja ali bom pred tem izvedel kakšno urco "ogrevanja" v obliki nočnih pohodov.... :lol: :lol: :lol: :lol:

..Dule, če se strinjaš bi si sposodil kar tvoj blokec za vpisovanje...

LP

Avi brez mene ne gre.. :shock: Sporoči mi na ZS kdaj imaš željo štartati (nočna ura ni problem-noč ima svojo moč) in se ti pridružim - poleg zvezka v dolini prinesem še zvezek za na vrhu (ponoči ni vpisne knjige).

:D :D :D

Se vidjamo :!:
Uporabniški avatar
 elingr
lp. sam imam namen priti v soboto na tole vašo druženje tako, da me zanima če se v ta zvezek lahko vpisujemo vsi ki bomo prišli a more to vsak svojga prinest.če bosta štartala že prej bi se vama tudi pridružu.lep pozdrav robi
 Tilc
dobr dobr robi sam da neboš preterov ::)))
 janezu
res se mau šparaj,sploh,če misliš 4.4. zmagat na 12ur kališča.ostalim pa veliko vzponov lp ju
Uporabniški avatar
 zvone
Pozdravljeni David & co.!

Malo je manjkalo in bi se vam z veseljem pridružil (še nisem bil na ŠG).

Žal, bom le držal pesti in vmes "grizel kolena " nekje na Pohorju (Kališče je "blizu").

Lepo in uspešno soboto vam želim! Zvone
Uporabniški avatar
 AVI
Na pobudo Duleta, ter po dolgotrajnih pogajanjih in usklajevnjih (Dule, hec mora bit :)) je odločitev padla....

12 ur Rekorda Šmarne gore 2009

:arrow:štart ob 2.uri zjutraj pri stopničkah(da gremo lahko prej na pir in smo prej fraj):lol: :lol:
:arrow: zvezek za vpisovnje časovbo na štartu (pri "veseli brunarici"), ter na cilju pri vpisni knjigi (vhod v gostilno)-> sicer ne vem kako bo če bodo kakšne kapljice z neba poslane
:arrow: pot je znana, in kakor izhaja iz imena Rekord Šmarne Gore...torej "čez korenine"
:arrow: zaključek pa po 12 urah na vrhu na zasluženem pirčku...

Zvone:
Lepo vabljen na ŠG...sploh če še nisi bil...vsekakor bi ti po tem projektu, bila pot "čez korenine" zelo poznana in domača.. :lol: :lol:
Nazadnje spremenil AVI, dne 12 Mar 2009, 22:10, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 AVI
elingr napisal/-a:lp. sam imam namen priti v soboto na tole vašo druženje tako, da me zanima če se v ta zvezek lahko vpisujemo vsi ki bomo prišli a more to vsak svojga prinest.če bosta štartala že prej bi se vama tudi pridružu.lep pozdrav robi

Pozdravljen, Robi!
Čeprav so zvezki Duletova domena, vseeno mislim da imajo zvezki ponavadi dovolj strani tako, da s prostorom za vpis ne bo težav.... :wink:
Uporabniški avatar
 elingr
a to ste resni da je ob dveh zjutrej start:)
Uporabniški avatar
 AVI
elingr napisal/-a:a to ste resni da je ob dveh zjutrej start:)

resno, resno.... :lol:
 klas
navdušen sem...tako se dela :clap:

PRIDEM!
Uporabniški avatar
 Dule
vencelj napisal/-a:A je to zdaj 8 ur ali 12 ur :roll: :?:

LP, vencelj

Oboje, po želji 8) Vabljeni pa tudi tisti z dvema ali enim vzponom :D

Prostora v obeh zvezkih pa je sledeče:

40listov x 20 vrstic = 800 vzponov :shock:

Torej ob okrogli 2 uri poženemo žičnice... :)

Čau Čau
 marjan
Super ste, lahek korak želim :D

lp
Marjan
 janezu
pravkar sem rekel ŠAVSI-ju,kaj pripravlja dule.bil je takoj ZA.čeprav malo pozno,je odšel v nabavo okrepčil,ob dveh zjutraj pa ga pričakujte na stopnicah spodaj,ob dveh poppoldne pa najbrž še zgoraj :D po kališču pridem na dve furi SREČNO in lp ju

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA