Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Rollback
Tomaž, čestitke tudi z moje strani :clap:

Nisi samo belokranjski prvak v maratonu, pač pa očitno tudi v zapisovanju misli :D Bravo :!:

Na tem mestu še omenim par zaslužnih, ki so poleg Tomaža še naredil naš izlet nepozaben:
Poleg deklic in prvčkov so tle še neohodni Miro, Zdravc ter Olson (khm, brez teh poštarjev pa res ne gre 8) :D ), pa seveda Štefan, ki je spet odnesel lovoriko najboljšega. Pa na Bojča seveda ne smem pozabt in na celotno falango navijačic - drznem si trdit, da je bla to najštevilčnejša, najuspešnejša in najboljša slovenska odprava na Barca maratonu doslej :toast:

še kam iti ali ne iti, to zdej ni več vprašanje 8) :wink: :D
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Eviva Španija eviva MARATONCI :lol: :wink: !Mater se mi sline cedijo ha,ha.Ma po teh trpečih kilometrih in prelitih litrih znoja ha,ha.
Se spomnim pariza in Jordanije.Ma bomo počasi nazaj asvalt kopali.
Skratka vsem udeležencem čestitke in za ste dostojno zastopali SLOVENIJO.Deželo, ki ima samo 2milijona ljudi.Zares fantastično..
In veliko HIDRACIJE vam želim..
Lahkoten korak vam želi ekipa BROOKS-a!
ČAO!
Uporabniški avatar
 olson
Kumi čakam,da se z kranjskimi vitezi spet kam podam. :laola
Uporabniški avatar
 mitjas
olson napisal/-a:Kumi čakam,da se z kranjskimi vitezi spet kam podam. :laola

Olson Vitezi smo z vseh koncev Slovenije, kranjčanov nas je samo za vzorec :wink:
Da pa nebi šli še mal okrog, se pa ni za bati :P
Uporabniški avatar
 TomazSimec
Kje ste "kranjski vitezi"?Danes prekrižaril na kolesu vso gorenjsko, srečal le enega v fivefingersicah. :rol: :rol: :rol: :clap:
Uporabniški avatar
 Tedi
TomazSimec napisal/-a:Kje ste "kranjski vitezi"?Danes prekrižaril na kolesu vso gorenjsko, srečal le enega v fivefingersicah. :rol: :rol: :rol: :clap:

Če si tega Viteza zapazil okoli Blejskega jezera, potem so bili zraven vsaj še trije :wink:

Res pa je da kar neki jih vandra po svetu "under cover" :lol: To se da zelo dobro narediti z otročkim vozičkom : 8) :D

Da ostanem na temi, čestitke vsem za prvega in seveda vsem ostalim za odlične rezultate in seveda še toliko boljši izlet :wink:
Počasi zopet pridejo časi, ko se vam na kateriem pridružim (Stockholm bo zakon :juhuhu: )
Uporabniški avatar
 Samo:-)
Ful dobre fotke. Kdo je naj frajer, ki izobeša slovensko zastavo? No itak ste vsi naj frajerji, supermani. :D

Še enkrat čestitke za doseženo.
Uporabniški avatar
 Vreme
ZdravkoC napisal/-a:Brzina
uspel sem naložit par izmed tisoč fotk :shock:

Nič fotografij med maratonom??? :cry: no sedaj pa razumem zakaj si imel tako dober čas :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Vreme napisal/-a: Nič fotografij med maratonom??? :cry: no sedaj pa razumem zakaj si imel tako dober čas :D

:rol:
Dobro si me potegno za jezik
Glede časa lahko vidiš balončke na 3:30:00 na fotkah
Na fotkah se vidi tudi, da sem v januarju pretekel le 100 km (glej švic :wink: ), kar je zame res premalo v fazi priprav na maraton
Pa ne mislit, da nisem fotkal med maratonom. Le poglej ...
:arrow: http://picasaweb.google.com/zdravc58/BarcelonaNokija09#

Slika
Uporabniški avatar
 mitjas
Samo:-) napisal/-a:Ful dobre fotke. Kdo je naj frajer, ki izobeša slovensko zastavo? No itak ste vsi naj frajerji, supermani. :D

Še enkrat čestitke za doseženo.

Zastava je pa moja :P
Zaenkrat je videla 4 maratone: pariškega, berlinskega, firenškega in sedaj še barcelonskega :wink:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
mitjas napisal/-a: Zastava je pa moja :P
Zaenkrat je videla 4 maratone: pariškega, berlinskega, firenškega in sedaj še barcelonskega :wink:

Res lepa stvar, tako videti našo zastavo :Fslo bravo Mitja
Res pa je tudi, da je zraven zastave poštar :D Olson 8)

Imam pa še nekaj fotk za naložit
Uporabniški avatar
 olson
Ja sm kr vesev da sem jaz tisti ki sem se slikal z slovensko zastavo sredi Barcelone in to še na balkonu,da me je vidlo ogromno špancev.
Pa še neki,tudi jaz imam ogromno fotk pa jih bi rd neki gor naložu ampak jih ne znam a mi lahko kdo to svetuje,kako se to naredi :oops:
lep pozdrav OLSON :lol:
Uporabniški avatar
 klatez
Samo tale letošnja Barcelona - bolj ko gledam fotke, bolj mi je jasno, da je Zdravko hodil s kurami spat... :roll:

Kaj tole pa ste spustili:
Slika

Slika

Slika

Slika

Če ste, potem drugo leto ponovite izlet... :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA