Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 IRA
Bjkulinka napisal/-a:Oj!

A gre slučajno kakšna polžka tečt na Povežimo soline?! Bi rabla eno za zajčka :oops:

:--

Js grem ... sam sem počasna zdej :wink:
Kakšen tempo maš pa v mislih?
Uporabniški avatar
 Bjkulinka
Če mi rata pod uro bi bla zelooo vesela :D Sicer se pa ne mislim s cajtom ubadat, je pa fajn met enga sebi primernega zraven. Nimaš cajta za neumnosti razmišljat :wink:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Bjkulinka napisal/-a:Če mi rata pod uro bi bla zelooo vesela :D Sicer se pa ne mislim s cajtom ubadat, je pa fajn met enga sebi primernega zraven. Nimaš cajta za neumnosti razmišljat :wink:

Tud jaz grem na ta tek, moj osebni rekord je trenutno 1.05, ampak ne vem, če sem ga sposobna preseči :?
Skupaj bomo močnejše :wink: .
Uporabniški avatar
 IRA
Uh uh ... šele zdej sem vidla, da si iskala zajčka :oops: :lol: :wink:

Ja, jest grem načeloma tut tečt, čist veselo, neobremenjeno, za dušo ...
Tko, da z mano tut ne vem, če si boš lahk kej pomagala ...

... da bi lahk tekla 6.0 na 10km je pa pomojem kr znanstvena fantastika, zdej ... po vsem tem bolovanju in počivanju :twisted: :oops: 8)

Bom pa stiskala pesti, da ti uspe :D :twisted:
Uporabniški avatar
 Bjkulinka
Se tolažim, da ni 10 km ampak sam 9350 m :--
Pol se vidmo na murji :!: A mislete, da je že za kratke pajke?
Pa startnino je treba menda do 6.3. plačat, dajo nek popust, če se ne motim.
 mausi
no pa sem se skorajžla in prijavila - in tako je zadnje mesto oddano :lol: :oops: pa nič hudega, grem za svojo dušo in tudi slučajno ne za rezultat!
Uporabniški avatar
 lenči
mausi napisal/-a:no pa sem se skorajžla in prijavila - in tako je zadnje mesto oddano :lol: :oops: pa nič hudega, grem za svojo dušo in tudi slučajno ne za rezultat!

Veš, je lepo tam pri zadjih tečt, se vedno najde družba, ne se bati :wink: :lol: . In vse pohvale, pomembno je, da pretečeš. lahek korak ti želim
Uporabniški avatar
 IRA
Bjkulinka napisal/-a:Se tolažim, da ni 10 km ampak sam 9350 m :--
Pol se vidmo na murji :!: A mislete, da je že za kratke pajke?
Pa startnino je treba menda do 6.3. plačat, dajo nek popust, če se ne motim.

Jest se javim za družbo ...
Imam enak plan kot ti ... sem si zadala mamljivo nagrado, če pretečem Soline pod uro :twisted:

Sam ... če me ubiješ, ne vem sedaj h kateremu obrazu pašeš ... mi je pa tako znan tvoj nickname in slikica ... sigurno te poznam ... pa ne znam sestavit pravo sliko :lol:

Skratka, če me vidiš me pocukaj !!

Mausi ... zate pa trikrat hura ... HURA - HURA - HURA!!!

Ju ar bek :twisted:
Uporabniški avatar
 Bjkulinka
Vidim, da nas bo kar nekaj sopihalo tam bolj na repu :P
Asparagus in Mausi že malo poznam, s tabo Ira, pa se še nisem imela čast srečati. Me pa vedno zabavaš s svojim :hack:
Upam, da se res vidimo in odtečemo eno tako morsko. Tisti čas pod uro, pa upam, da bom spacala skupej:-- Bi bla res vesela. Bomo vidl :idea:
 Mini Miška
IRA, saj to se hecač, ane, ko boš po nekaj-tedenski pavzi tekla Soline? :roll:
Uporabniški avatar
 Loni
Mini Miška, saj to ni nič tacga, Ira sploh ni iz cukra - kot smo nekateri, beri jaz, sem svojo prisotnost na Solinah odpovedala, ker se nikakor ne uspem sestaviti skup.
Uporabniški avatar
 IRA
Mini Miška napisal/-a:IRA, saj to se hecač, ane, ko boš po nekaj-tedenski pavzi tekla Soline? :roll:

Kaj bi šele rekla potem na to, da mislim naslednjo nedeljo tečt še Sežano ... če bo le šlo 21km :lol:

Jah jebiga ...
Bomo vidli ... Soline definitivno padejo ... upam, da pod uro ... pica-odvisnež je ipak pica-odvisnež ... tako, da motivacija je krasna...

Za Sežano bom pa videla kako bo po Solinah 8)

Sem pa počivala od 4.1. pa do marca :roll:
Čist dost je blo počitka, a nede :twisted:
Uporabniški avatar
 Loni
spela* napisal/-a:
Loni napisal/-a:Mini Miška, saj to ni nič tacga, Ira sploh ni iz cukra - kot smo nekateri, beri jaz, sem svojo prisotnost na Solinah odpovedali, ker se nikakor ne uspem sestaviti skup.

A ne greš ti sem:
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=10877
:?:

Kratko in jedrnato: NE, puzzlu manjka še nekaj koščkov, upam, da jih najdem do Sežane. :lol: Tja grem definitivno, pa čeprav samo na 8ko.
Uporabniški avatar
 IRA
Buahahahaha...

Matr smo invalidni :twisted:
Tko so nas bla polna usta pa tko smo se zaganjal ... zdej pa vsi same neki 8km, 10km napovedujemo ...

Ja, ja ... sej vem pamet nas je srečala :lol:
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA