prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 Vreme
ZarkoM napisal/-a:Oj, družba. Zelo verjetno se bosta mercedesom pridružila še dva velbloda. :-D

Super mercedseov se bo očitno kar nabralo, fičeki pa so tako ali tako redki ;)
Uporabniški avatar
 Vreme
Evo pa se je še našel en fičo oz.fičika :D , seveda še ni prepozno, da se nam še kdo pridruži :wink:

Sicer pa sem ravno malo prej od predsednika planinskega društva Paloma izvedel, da bodo jutri predvidoma ob 8 uri štartali iz Šentilja tudi pohodniki iz Slovenskih Konjic, cca 50 pohodnikov. Očitno bo jutri kar gužva :lol:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Super, te pa pridem še jaz :D
Seveda se ne prištevam med avtomobilsko industrijo :driver:
Bom kar :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Vreme
Fička štartama v Šentilju ob 10:00, AinE očitno naju bo po drugem delu poti lovila gneča mercedesov :wink:

Se vidimo! :D
 klopotec
Jaz sem tudi ravnokar vstal in želim vsem Šentiljčanom en lep, prešvican dan. Žal ne morem biti zraven. Ampak vse poti počakajo.
Uporabniški avatar
 lenči
Veliko užitkov :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Vreme
Tako, eni se na progi že potijo, sedaj pa je počasi čas, da se tudi jaz začnem pripravljat :D
Uporabniški avatar
 natasa
Ha, ha se je analiza malo zavlekla :beer: !?

Verjamem, da ste uživali v prelepem vremenu Slika , mi je kar malo žal, da sem šla raje v šoping, saj imam od tega samo prazno denarnico :bum: , če odštejem stopnice na graški grad pa zase nisem naredila nič :twisted: .
Sem pa mislila na vas.
Upam, da še bo kakšna prilika letos spomladi. 8)

:wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
Ja nataša res si danes marsikaj zamudila pa tudi izgubila ( v Ikei namreč )
:D

Če začnemo pri koncu se je analiza zares zavlekla. Celo edino fotko na celi poti smo uspeli narediti (na sliki pač nismo vsi nekdo je pač moral fotografirat :wink: ), o poglobljeni "strokovni" analizi pa bo mogoče kdo drugi več povedal 8)

Slika

Sicer pa je moja plat današnje zgodbe več kot odlična z AinE sva uspela narediti res en luškan tekec brez preveč napora, čisto na izi je šlo. Na koncu smo celo uspeli priti v cilj z mercedezi, ki so naredili rekord proge, tisti s turbo polnilniki pa so tako ali tako sicer bili hitrejši, a na račun skrajševanja poti :P

Kar se mene tiče me še jutri čaka drugi del poti :lauf:
Uporabniški avatar
 vencelj
Z današnjim tekom po Šentiljski poti mi je uspelo uresničiti še enega od svojih planov. Seveda zadeva ne bi uspela brez dobre družbe.
Zjutraj se nas je na Šentilju zbralo sedem. Velblodi turbopolnilnikov niso pustili doma (ali pa je bila slaba paša :wink: ) in so jo prav kmalu odkurili s svojim tempom svojo, malce skrajšano pot naprej. Četverica semjul, ZdravkoC, marjan in jaz smo jim sledili z zmernejšim tempom in tako tudi opravili s celotno dolžino, brez okrajšav, zbral pa sem tudi vseh 12 žigov... :D .
Šentiljska pot je res lepa, razgibana (55 km in nekaj čez 1500 višincev), idealna za dolg vzdržljivostni tek, treba pa si je vzeti tudi čas za samo pokrajino...Slovenske gorice.
Vreme pa lepše že ne bi moglo biti. Na srečo je bilo suho tudi prejšne dni, tako da blata v glavnem ni bilo. Že skoraj kičasto.

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Zares lep dan. Malce sta mi ostala v nogah maratona zadnja dva vikenda, a je šlo, dokler nisem brcnil v vejo in si razbolel palec na levi nogi, ki je že itak komaj čakal, da sezujem teniske. Led mu je dobro del.

Nekaj utrinkov sem zabeležil na Nokiji
:arrow: http://picasaweb.google.com/zdravc58/Se ... aPot14309#

Slika
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Malo sem se še poigral s kilometri
Zadnja zanka, ki smo jo običajno izpustili, doda natanko 2 km.
Ko sva šla s Semjulom 26. 12. 08 po Šentiljski poti, mi je nameril Garmin (gledam izpis) po tabeli 54,75 km, po grafu pa kar 55,7 km. Če dodam še zadnja dva km in zmanjšam za tisti del, ko sva tavala v neznanem, bi rekel, da je pot dolga okroglih 57 km :D
S pogajanji bi spravili na 56 km :roll:

Čas starta po moji uri 8:12:02 - vključil, ko sem prišel preko ceste (semafor)
Prihod v cilj ob 16:42:41
Skupni bruto čas 8:30:39

Postanki:
5 min. kmetija Sirk
19 min. Zg. Velka
13 min. Lovski dom na Vranjem vrhu
14 min. kmetija Gaube
 klopotec
Lepo ste se imeli. Čestitam. Jaz pa se zdaj odpravljam na Ormoško z gorskim kolesom.
Fajn bi blo, da bi se ekipa enkrat podala na Ormoško, ki je sicer malo daljša od Šentiljske, vendar zelo lepa. Kot seveda tudi Šentiljska.
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA