prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 IRA
Bosti napisal/-a:ja s tem autolapom ti vsak kilometer šteje za nov krog. Tako da če hočeš da ti prikazuje tempo v zadnjem kilometru morš met naštiman Lap pace (sicer obstaja še average pace). Upam da si to mislna :D

Ja, ja to sem mislila ...
No seveda mam meni v slovenščini pa je mal drugač...

Mam tempo - korg, tempo - najboljši, tempo - povprečno in tempo - zadnji krog.

Najboljšega in povprečnega sem že izločila, med ostalima pa mislim, da se ne da falit.
Na koncu, ko dobiš grafke se itak vidi :twisted:

Hvala, bom sprobala jutri!

Luksuz :twisted:

Moj Garmin je AVIJON :juhuhu: :clap: :mrgreen:
Uporabniški avatar
 lenči
Ira, tempo zadnjega kroga sem tudi jaz nastavila. Jutri pa preveriva, kako deluje.

Ja, AVIJON, medve pa izpit samo za avto :wink: :oops: :lol:
Uporabniški avatar
 IRA
lenči napisal/-a:Ira, tempo zadnjega kroga sem tudi jaz nastavila. Jutri pa preveriva, kako deluje.

Ja, AVIJON, medve pa izpit samo za avto :wink: :oops: :lol:

Baje, da več glav - več ve ... zato nas pa je tolko :twisted: :lol:

Hi Hi 8)

Hvala še enkrat, poročanje pa sledi jutri :wink:
Uporabniški avatar
 IRA
Hojla ...

Tole je res ratalo in je kar zanimivo sprmljanje ... se pa vsakič sproti čudim kako ste eni hitri.

Sem šla danes na kratkih 4km, čim hitreje je bilo mogoče pa sem komaj prilezla malo pod 6/km... :shock:

Svaka vam čast, resno :twisted:

Imam pa še eno vprašanje ... brskam že nekaj časa pa ne najdem nič konkretnega.
Vem, da spodaj lahko menjaš čas ali distanco in potem primerjaš ostale parametre med sabo...

Ampak jaz bi pa nekako rabila združit ravno čas in distanco, recimo rada bi pogledala kakšen je bil čas na LM točno na 10km ... ali danes pri hitrem teku, kakšen je bil čas točno na 3.6km ... se to da videt?

Hvala in LP

P.S. Lenči ... je šlo?
 wind
IRA napisal/-a: rada bi pogledala kakšen je bil čas na LM točno na 10km ... ali danes pri hitrem teku, kakšen je bil čas točno na 3.6km ... se to da videt?

V Sporttracks v meniju izbereš "Splits" in imaš v tabeli čase na km (lahko nastaviš poljubne razdalje).
Uporabniški avatar
 lenči
IRA, meni je šlo super. To je pa res prava stvar. Sproti vidiš tempo, doma pa na grafu lepo 1 km, ne pa prej,ko sem lovila razdaljo (v temi je itak ne problem).
Uporabniški avatar
 gic
evo, sem še jst kupil to urco...
zdej pa navodila v roke ;)
pol gremo pa naprej laufat :lol:
 matjaz.campa
Tekaška druščina, lepo prosim za pomoč:
imam 305-ko in vse, kar se tiče treninga, je OK. Težave nastopijo, ko želim izkoristiti GPS v orientacijske namene. Ko se odpravim v neznano, bi rad v nekem programu doma prej vrisal v PC ruto, nato pa to ruto prelil v Garmina, da me bo vodil od starta do cilja. Nekaj je poleti 2007 o tem pisal Klatež, vendar mi zadeva ne deluje oziroma se nekje zgubim. Torej, prosim vas za navodila, kateri program naj kje uporabim, da bom lahko v Garmina vnesel čimveč točk (najbrž courses, Klatež?). Častim six pack
 klempa
matjaz: Sam uporabljam Mapsoure (original od Garmina) + AdriaTopo.

Enostavno v Mapsource odpres zemljevid, vrises pot (Route tool) in das "Send to device". Na Garminu zadevo odpres "Navigation" "Routes" in to je to.

lp klemen
Uporabniški avatar
 jole
Jaz pa za risanje uporabim kar www.toporoute.com, ki bazira na google maps. Ta ima auto-routanje tudi za Slovenijo (opcija Settings-Follow road). Na disk izvozim .gpx file (na žalost ima samo to možnost). Ker Garmin Training center ne razume .gpx uporabim clickroute.de, kjer lahko narišem še waypointe (točke na progi, kjer imaš npr. vodo, okrepčilo, pomembne orientacijske točke,...), vključim elevacije za profil proge. Potem izvozim v .crs ali .tcx. Namesto clickroute.de lahko uporabiš enega od mnogih gpx-to-crs programov, ki jih pobereš z interneta. In to je to...preko Garmin TC-ja nato spraviš .crs=course na Forerunnerja.
Uporabniški avatar
 Vreme
Klatež , ker že deliš toliko nasvetov pa še povej, upam sicer, da je tema prava :D . zanima me namreč kako meri Garmin (in beleži SportTracks) čas pauze. Pri današnjem skorajda 7 urnem teku mi je namreč izmeril uro in pol, kar pa sploh ne odraža realnega časa :?:
Uporabniški avatar
 MihaPR
A maš vklopljeno funkcijo autostop?
Uporabniški avatar
 Vreme
MihaPR napisal/-a:A maš vklopljeno funkcijo autostop?

Čakaj da pogledam :wink: .....

........ ne imama izklopljeno :idea:
Uporabniški avatar
 Vreme
MihaPR napisal/-a:zgubljanje signala?

Nikoli opazil :wink:
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30