prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 MihaPR
:) ta moje je bila dokaj neumestna :)
Bo Klatež pomagal :)
Uporabniški avatar
 Vreme
MihaPR napisal/-a::) ta moje je bila dokaj neumestna :)
Bo Klatež pomagal :)

Klub temu hvala za tvoj trud :wink:
 mely
Zanima me, če kdo ve kako se uredi proga, če sem posnel trening in sem pritiskal vmes več vmesnih? Jaz bi progo naredil samo iz enega vmesnega časa!?
Uporabniški avatar
 klatez
Ma, še en dan se ne smem laufat namesto na internetu viset... :wink:

Poglej v SportTracks pod Settings - Display - Analysis.
Verjetno imaš pri Activity time izbrano (kljukico) Include watch pauses in stopped total.
Uporabniški avatar
 Vreme
klatez napisal/-a:Ma, še en dan se ne smem laufat namesto na internetu viset... :wink:

Poglej v SportTracks pod Settings - Display - Analysis.
Verjetno imaš pri Activity time izbrano (kljukico) Include watch pauses in stopped total.

Se nikamor ne mudi, tako da ti samo laufaj ;)

Sicer pa sem pogledal pa nimam kljukice, kljukica je samo eno vrstico zgoraj pri Include stooped in time& diastance totals
Uporabniški avatar
 klatez
Da ne bom preveč ugibal - izvozi to aktivnost in mi jo pošlji.
Pa najbolje, da kar iz Training Centra (tcx format).
Uporabniški avatar
 Vreme
klatez napisal/-a:Da ne bom preveč ugibal - izvozi to aktivnost in mi jo pošlji.
Pa najbolje, da kar iz Training Centra (tcx format).

Ok, pošlji mi na ZS tvoj naslov :wink:
 Polž
Pozdravljeni!

Pri prenosu podatkov v Garmin TC imam težave, saj mi že nekaj časa računalnik javlja, da ni povezan s 305-ko in da naj preverim povezavo. Povezava pa je seveda OK. Program sem že odinštaliral in ponovno naložil, pa nič ne pomaga. Ima kdo podobne izkušnje in če, kako ste to težavo rešili?

Pa še eno vprašanje - pri prenosu podatkov v SportTracks mi računalnik ne naloži vseh še ne prenešenih podatkov, temveč le podatke od nekega določenega datuma. Ker sem bil sedaj tri mesece bolj len pri prenosu podatkov, sem želel to urediti sedaj, pa se mi avtomatsko prenesejo le teki od 7. 2. 2009 naprej. Morda kdo ve, kje je hakeljc?

Za pomoč se vam v naprej zahvaljujem.

Lep dan,

Polž
Uporabniški avatar
 obi
Polž napisal/-a:Pozdravljeni!

Pri prenosu podatkov v Garmin TC imam težave, saj mi že nekaj časa računalnik javlja, da ni povezan s 305-ko in da naj preverim povezavo. Povezava pa je seveda OK. Program sem že odinštaliral in ponovno naložil, pa nič ne pomaga. Ima kdo podobne izkušnje in če, kako ste to težavo rešili?

Pa še eno vprašanje - pri prenosu podatkov v SportTracks mi računalnik ne naloži vseh še ne prenešenih podatkov, temveč le podatke od nekega določenega datuma. Ker sem bil sedaj tri mesece bolj len pri prenosu podatkov, sem želel to urediti sedaj, pa se mi avtomatsko prenesejo le teki od 7. 2. 2009 naprej. Morda kdo ve, kje je hakeljc?

Za pomoč se vam v naprej zahvaljujem.

Lep dan,

Polž

Podatki v garminu niso za večno. Ko napolneš buffer, se ti začnejo prepisovati. Iz tega razloga se ti prenesejo samo od 7.2. 2009. Je pa res da evidenčni podatki ostanejo v history.

Če želiš imeti podatke shranjene jih bolj redno shranjuj.

Kar se pa tiče povezave pa je lahko problem v gonilniku. Poskusi ga instalirati še enkrat. Sam TC se ne ukvarja s povezavo, zato ti tudi reinstalacija TC ne pomaga.

Kako pa si preveril, da je povezava ok?
 Polž
Zdravo!

Hvala za odgovor. Torej, če prav razumem, podatkov kljub temu, da jih Garmin še ima v spominu, ne morem več prenesti na računalnik.

Da je povezava OK pa sklepam na podlagi dejstva, da mi Sporttracks podatke bere - torej prenos deluje. Pa kljub temu - khm, kako se pa namesti nov gonilnik?

Še enkrat hvala in lep dan!

Polž
 Tejo
Živijo!

Eno vprsanje!

Nedavno sem kupil Garmina 305 (rabljenega), ker sem pač tekač začetnik, ga predvsem uporabljam za tekanje po časnovnih intervalih (po programu tek za začetnike), ter se mi je pojavla težava. In sicer ko nastavim na časnovne intervale naprimer 5 minut teka, 1 minuta hoje, 7 ponovitev, stvar preprosto zablokira. Začne samo piskat in ne preneha, dokler ga ne ugasnes z reset+mode. Ponovno sem nalozil verzijo softwera in sicer 2.8, sateliti 3.0. (ta je tudi ze bila gor). Vendar se stvar ne zrihta, ko zelim nastavit na treninge po kakrsnih koli intervalih, stvar preprosto zablokira (ni važno ali je interval čas, hitrost, ali razdalja).

Prosim za pomoč! Če je seveda kdo že imel takšno težavo, in je pogruntal kako jo rešiti!

Hvala.
LP Matej!
 bokimaradona
Polž napisal/-a:Zdravo!

Hvala za odgovor. Torej, če prav razumem, podatkov kljub temu, da jih Garmin še ima v spominu, ne morem več prenesti na računalnik.

Da je povezava OK pa sklepam na podlagi dejstva, da mi Sporttracks podatke bere - torej prenos deluje. Pa kljub temu - khm, kako se pa namesti nov gonilnik?

Še enkrat hvala in lep dan!

Polž

Zdravo!
Sam sem imel iste težave s prenosonom podatkov na PC. Prvič so mi celo zamenjali uro na servisu. Težavo sem odpravu z updatenjem software. To najdeš v garmin training centru pod help - check for software updates... Sedaj spet deluje normalno.

LP B
 MATJAŽ
Odločil sem se za 305-tko.Ponudnikov "ala" mimovrste,nakupovanje.net,superstore in ceneje.si ...je kar nekaj.Cena cca.230€ se mi zdi tudi ugodna.Zanima me ,če ima kdo izkušnje s temi ponudniki oziroma kje bi vi to stvarco naročili.
lp
Uporabniški avatar
 klatez
Hervis s kakšnim kuponom za popust (običajno do -20%).
 bobsaap
MATJAŽ napisal/-a:Odločil sem se za 305-tko.Ponudnikov "ala" mimovrste,nakupovanje.net,superstore in ceneje.si ...je kar nekaj.Cena cca.230€ se mi zdi tudi ugodna.Zanima me ,če ima kdo izkušnje s temi ponudniki oziroma kje bi vi to stvarco naročili.
lp

V kolikor se boš odločal za nakup ure me kontaktiraj na zasebno, pa ti sporočim ceno, ki ti jo lahko zagotovim (brez skrbi, ura je z računom in vsemi potrebnimi zadevami) - preverim pri dobavitelju in ti sporčim.

PS. Ne velja samo zate, ampak nasplošno za vse, ki bi kupovali Garmin ure, ali katere druge izdelke.
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 35

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA