Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 IRA
Cormi ... velja :twisted:
Upam, da te bom lahko lovila :twisted: :twisted:
.... I wish :roll: :oops: 8)

Mini Miška ... o ja ... o napakah si lahko pa veliko prebereš :D 8)

Ni kaj ... taki smo ...
Celo življenje "rastemo" :lol:
Uporabniški avatar
 Cormi
IRA napisal/-a:Cormi ... velja :twisted:

Na KRožnik pridem, da tečem v družbi. Nimam motiva, da pred kom bežim :wink:
Uporabniški avatar
 IRA
Cormi napisal/-a:
IRA napisal/-a:Cormi ... velja :twisted:

Na KRožnik pridem, da tečem v družbi. Nimam motiva, da pred kom bežim :wink:

hi hi hi :lol: :twisted:
Uporabniški avatar
 lenči
Sem danes peljala Indya malo na sprehod :wink: , sva šla od doma do doma, kar pomeni, da sem malo klance trenirala (kRožnik vabi :lol: ). Sem imela kar dober občutek :wink:
Uporabniški avatar
 UršaR
Hojla!

Da se še jaz malo javim. Saj berem redno, ampak pisanje... Se mi vedno zdi, da nimam kaj pametnega povedati. No, pa se bom tokrat malo pohvalila - zadnja dva teka mi je uspelo spraviti tempo pod 7'/km!! Sicer sem tekla obakrat samo dobrih 5 km, ampak sem kljub temu vesela. Vem, da je nekaterim ta tempo sprehod, ampak meni je še do nedavnega predstavljal nekaj nedosegljivega. Mogoče mi pa enkrat le uspe "pribrcati" do 6'/km.

Lep vikend vsem. In dober tek! :wink:

LP, Urša
 Susana
Hm, jaz pa sploh ne vem - a bi pisala, a ne bi... Kampanjsko berem, nekako se počutim "del družbe", zgleda pa glih ne. :)
Da obnovim: po LM sem morala nehati teč zaradi bolečin v stopalu, peti. Verjetno kakšen plantarni fasciitis ali trn. V vsakem primeru nič teka. Nekako sem uspela kondicijo ohraniti vsaj v glavi, hehe, tudi z branjem Polžkov seveda. :D Glede kondicije sicer ni bil tak problem, so hribi, je hoja.
Da skrajšam, začela sem ponovno teči po 13 tedenskem programu za začetnike, z novimi in boljšimi supergami... Carsko je. Noga pa - hm - ne boli nič manj, a tudi nič bolj. Je to dober znak? :P Saj sem bila pri zdravniku, pa... je tista koza rekla, naj se obnašam svojim letom in teži primerno in naj bom srečna, dokler še lahko hodim v hribe. Sicer mi je napisala 10 terapij z ultrazvokom, a kaj, ko sem naročena šele enkrat sredi maja. Brezveze.
Skratka - tečem, carsko je in držim pesti, da bo noga zdržala. Lepo počasi, raztegujem prej in potem, delam vaje za moč in gibljivost, kolikor jih pač znam. In se požvižgam na zdravnico.
Tek je res nekaj drugega, zdaj sem več mesecev samo hodila, saj je v redu, vendar... Ja, nekaj je na tem.

Lepo vas pozdravljam in gremo veselo naprej. Suzana
Uporabniški avatar
 lenči
Jaz sem bila pa danes zeloooo pridna. Naredila 400 km Slika , videla od daleč morje Slika . Sonček se je na Primorskem skrival Slika .
Pa lepo se imejte in uživajte, karkoli že počnete.
Uporabniški avatar
 lenči
Danes odpolžala 15 km, kljub temu, da ni bilo sončka, mi je bilo vroče :oops: .Je pa prav pasalo :lol:
Uporabniški avatar
 Hojca
Jaz sem pa danes skupaj z množico tekačev in pohodnikov povezala soline :juhuhu: . Prijetno je bilo tečt ob morju, zelo luštna proga. Mal je bilo vroče, tako, da je tunel (in klanček navzdol) prišel ravno pravi čas. Od polžkov srečala Asparagus, skupaj sva pretekli drugo polovico proge... :D ...ja res, skupaj je lažje. Sem pogrešala še kakšno polžiko (Lenči, a nisi neki soline najavljala :?: ), res pa je da vas ne poznam prav veliko.

Se vidimo v Sežani.

:laola
Uporabniški avatar
 lenči
mojculja napisal/-a:Jaz sem pa danes skupaj z množico tekačev in pohodnikov povezala soline :juhuhu: . Prijetno je bilo tečt ob morju, zelo luštna proga. Mal je bilo vroče, tako, da je tunel (in klanček navzdol) prišel ravno pravi čas. Od polžkov srečala Asparagus, skupaj sva pretekli drugo polovico proge... :D ...ja res, skupaj je lažje. Sem pogrešala še kakšno polžiko (Lenči, a nisi neki soline najavljala :?: ), res pa je da vas ne poznam prav veliko.

Se vidimo v Sežani.

:laola

Soline mi uradno niso bile v planu, zaradi priprav na maraton. Sem malo razmišljala, pa se ni poklopilo. Lepo, da ste se imeli fino :lol: . Se pa vidimo v Sežani, boš spoznala še kakšno polžko :wink: .
Sem pa pridno okopala in oplela ter pognojila moje jagode danes, v tunelu že korenček klije, solatka je lepo zelena, redkvica kar brsti. Tudi blitva je že zunaj. Res, pomlad je tu :juhuhu:
 Larchi80
Danes sem pretekla 11km, čas 1:10,..boljše kot na LM, sicer ni ne vem kako boljše, ampak je pa :).
Sem šla tečt v petek cca 7km pa sem se takoj na začetku čist preveč zagnala in mi je kmalu začelo zmanjkovat sape, matralo me je vse, še tisto kar nimam, skratka imela sem same "probleme". Tako, da sem kar kmalu vrgla puško v koruzo, obrnila in šla nazaj proti štartu. Vmes so me še "oblajali" moški ob cesti, ki mislijo da ne slišim komentarjev če imam ipoda v ušesih hahah, sem sam ven potegnila, pa jim "zabrusila", da sem jih vseeno slišala, se začela smejat in tekla dalje :rol: .
Ta teden pa imam dopust :). Vmes greva z mojim za 3 dni v toplice. Privoščila su bom savno, pa nekaj teka, ampak bom več ali manj počivala, vsaj zadnjih nekaj dni pred Sežano.

Kako kaj greste v Sežano? Se bomo kaj zmenili za skupni prevoz? :)
Uporabniški avatar
 lenči
Naš avto je že poln, razen če ne pride do nepredvidenih odpovedi.
Ampak Larchi, za tisto mamo zajklo boš pa dala za sok :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Ksenija
ah ja Sežana... če kdo želi mojo prijavo naj se javi... sam ne vem kako poteka menjava... jo podarim, 21 km :(
jaz bom namreč bejbiko v zdravilišče peljala... razmišljam da bi si nekaj dni dopusta privoščila predno gre...
nisem danes nekaj ok, pa bom že... jutri upam, da mi uspe zgodaj zjutraj it tečt na tisto traso o kateri razmišljam že nekaj dni...
aja ksenija ma pa novo kapo ;)
 Larchi80
lenči napisal/-a:Naš avto je že poln, razen če ne pride do nepredvidenih odpovedi.
Ampak Larchi, za tisto mamo zajklo boš pa dala za sok :wink: :lol:

No sej jst itak razmišljam, da bom šla sama z avtom, tko da če kdo želi ga lahko poberem :wink: .
Samo sok? eeeeh tok bomo pa že nakovančkal doma, da bom tist bogi sokec plačala :drink
Uporabniški avatar
 Ksenija
grem ;) na eno luštno turco... uživajte tudi vi ;)
  • 1
  • 221
  • 222
  • 223
  • 224
  • 225
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA