Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

gost
Namerno ali nenamerno ni bil pozabljen nihče, se pa zgodi da kakšna fotografija ne rata. Te na katerih si ti, so bile vse premaknjene.
Žal.
Uporabniški avatar
 bernarda
Hojla

Vse ste že naredili, napisali, fotke, rezultate, pohvale, kritiko :cry: KAJ pa naj jaz napišem :?: :idea:

:arrow: Susanne, Valena, Vesna, in ostale( in ostali) , lepo vas je bilo spoznati in malo počvekati.Upam, da se v kratkem spet vidimo in kakšno dol udarimo!

:wink: Lp.
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
gost napisal/-a:Namerno ali nenamerno ni bil pozabljen nihče, se pa zgodi da kakšna fotografija ne rata. Te na katerih si ti, so bile vse premaknjene.
Žal.

OK -se zgodi. Tud men. :) Ponavad, ko fotkam med tekom in sem utrujen-težko držim fotoaparat pri miru. Zato komajda razumem oz. spoštujem biatlonce kako morajo tečt in še strelat. Noro!
Uporabniški avatar
 bernarda
vencelj napisal/-a:
gost napisal/-a: Te na katerih si ti, so bile vse premaknjene.
Žal.

Ja, Bojan je bil pač prehiter :lauf: :wink: .

LP, vencelj

Ja res je bil hiter, ni čudno, da ga ni na fotki, pa še 3 apsolutno, vse čestitke :clap:
 Tekačiča
:clap: Bernarda! :cast: In seveda čestitke tudi ostalim! :clap:
Uporabniški avatar
 Loni
cizek napisal/-a:Bojanova in še nekaj slik je tule.

http://www.mojalbum.com/

Boš moral dati ta prav link, tale je samo do domače strani, ne pa do albuma.
Uporabniški avatar
 miro
Me veseli, da ste bili bolj,ali manj vsi zadovoljni s prireditvijo.
Malo je bila tudi moja krivda, da ste tekli samo po asvaltu, saj se je Gaber prej tudi malo posvetoval z "lokalnimi" tekači.
Imam pa tudi jaz, eno dobronamerno pripombo, ne vem, mogoče pa sem spregledal, kontrolorje na progi, ki bi popisovali vse tekače na progi. Saj vem, da smo pošteni, pa vseeno, da se odpravi vsak dvom o pravilno pretečeni progi.
Upam, da nisem preveč zatežil, še enkrat dopuščam možnost, da sem kaj spregledal.
Drugače pa kot nekdanji Jeseničan želim, da se tek"prime" in,da bomo z veseljem tekli še mnoga leta po Jesenicah z vse bolj in bolj številčno udeležbo.
Tudi malica je bila dvojna.Lepo poskrbljeno za vegetarijance in mesojede. Prijatelj mi je dejal, da še na nobenem teku ni dobil toliko mesa.
ZSJ- programi kar tako naprej!

Miro
Uporabniški avatar
 bernarda
miro napisal/-a:Me veseli, da ste bili bolj,ali manj vsi zadovoljni s prireditvijo.
Malo je bila tudi moja krivda, da ste tekli samo po asvaltu, saj se je Gaber prej tudi malo posvetoval z "lokalnimi" tekači.
Imam pa tudi jaz, eno dobronamerno pripombo, ne vem, mogoče pa sem spregledal, kontrolorje na progi, ki bi popisovali vse tekače na progi. Saj vem, da smo pošteni, pa vseeno, da se odpravi vsak dvom o pravilno pretečeni progi.
Upam, da nisem preveč zatežil, še enkrat dopuščam možnost, da sem kaj spregledal.
Drugače pa kot nekdanji Jeseničan želim, da se tek"prime" in,da bomo z veseljem tekli še mnoga leta po Jesenicah z vse bolj in bolj številčno udeležbo.
Tudi malica je bila dvojna.Lepo poskrbljeno za vegetarijance in mesojede. Prijatelj mi je dejal, da še na nobenem teku ni dobil toliko mesa.
ZSJ- programi kar tako naprej!

Miro

Ja Miro, si spregledal popisovanje. Mlada dama, ki ti je ponujala vodo na obratu, nas je popisovala. :oops: :wink:
Uporabniški avatar
 valena
Mal sem razočaran, ker so me pozabili slikat. :([/quote]

Očitno si tako hitro pritekel skozi cilj-švist,zow,da te te niso ujeli v objektiv. Lahko si ponosen nase!
Uporabniški avatar
 cizek
Tudi Miro je prehitro tekel, da bi opazil popisovanje.
Uporabniški avatar
 miro
Se opravičujem!!
Še boljše, da sem spregledal, sem izgleda preveč opazoval "zajčico" pred seboj :D in jo nikakor nisem mogel ujeti. Sem samo na hitro vzel vodo :oops:
Lp
Miro

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA