Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 kovit
tae napisal/-a:
kovit napisal/-a:Stari ...če si mogoče že pozabil...imaš minuto in pol boljši rezultat na polovici kot jaz...tako da sem se spravil na boljšega :wink:

- tvoj rekord je star, če bi danes tekel polmaraton, bi dosegel boljši čas (tvoj sedanji cilj je pravi maraton pod 3)
- poglej tvoje čase na 5k, 10k
- najine "skupne tekme" ?
- tvoje intervalne treninge

Ne biti tako skromen, saj veš da si boljši.

Nič nisem skromen, samo povem ti.
čE bi se šli na 5 km , no ja tam te res mogoče odnesem. Na 10 je že bolj tako tako. Za polovico bi se pa mogoče moral tebe držat.
Intervali po moje niso tak pokazatelj...po moje jaz intervale malo hitreja tečem samo zato ker pridem med pavzo hitreje k sebi.
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
tae napisal/-a:V nedeljo imava v Sežani z Obivankenobijem najino drugo letošnjo bitko na krajši razdalji, katera je bila na začetku planirana, kot prva. Krajša, kot je tekmovalna razdalja, večje možnosti za zmago ima Obivankenobi.

Hja Tae, glede na tvoje zadnje rezultate sem verjetno v tem trenutku hitrejši od tebe samo na razdaljah do 3 km :shock: :roll:, ostale razdlaje do 10 km (ki spadajo tudi med krajše) pa verjetno :nono: :cenz:, v Sežani je 8,5 km... :lol:

Lp! :wink:
 AinE
Obivankenobi, ne obupat :!:

Lp E.
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
AinE napisal/-a:Obivankenobi, ne obupat :!:

Lp E.

Hvala za podporo!

Zaenkrat še nisem obupal... :lol:
 AinE
Tako se govori, ups!, piše :D .

Obivankenobi napisal/-a:....Ja, letos je Tae vsaj dva razreda boljši oziroma hitrejši od mene, tako, da ne vem, koliko je še zanimiv tale najin dvoboj za širšo publiko :roll: :ignore:, jaz sem precej slabši kot lansko leto in niti ne vem kaj delam narobe :?: :twisted:, sicer predal se še ne bom kar tako :nono: (UPANJEUMREZADNJE...), vendar zadeva skozi čas verjetno ne bo več toliko zanimiva...

Po tem se sklepala :oops:
Držim pesti :wink:
Lp E.
Uporabniški avatar
 tae
Fredi, nice try, but no thank you.

Kot vemo, je obivankenobi na cooperju boljši od mene. Marsikdo bo sicer rekel, da sem se "usral," vendar imam 2 tehtna razloga:
1. pred kratkim sem že bil na cooperju pri vas, dosegel svoje zadovoljstvo in vmes je minilo premalo časa za podiranje novega rekorda
2. tudi če nebi bilo drugega razloga, časovno ne morem (saj veš, eni imamo še otroke in njihove "obveznosti")
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Ja, jaz tudi ne bom prišel na tale tek in imam tudi dva razloga :oops: :roll: :

1.) Imam "šiht" popoldan in ob petih še ne končam...

2.) Trenutna zelo slaba forma me nekako ne motivira, da bi se preizkušal tudi v Cooperju, ker sem verjetno bolj daleč od lanskoletnega rezultata :cenz: :bum: :wc:

Lp! :wink:
Uporabniški avatar
 tae
Se nama aprila na kakšni tekmi pota križajo ?
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
tae napisal/-a:Se nama aprila na kakšni tekmi pota križajo ?

Ja, ne vem :roll:, za 5. aprila imam v planu da grem na Novomeški tek (8 km)...
Uporabniški avatar
 tae
Potem bo to najina 3. letošnja tekma.
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Super, se vidiva v Novem mestu... :lol:
Uporabniški avatar
 tae
Tretje letošnje najine tekme še ni bilo, pa tudi trojke ne štejejo. :D (ali pač ?)
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
tae napisal/-a:Tretje letošnje najine tekme še ni bilo, pa tudi trojke ne štejejo. :D (ali pač ?)

Ja, nekako nisva zadnje čase usklajena glede skupnih nastopov na tekmah :shock: :oops:
Za trojke boš verjetno imel boljšo ekipo :roll: , tako, da ne vem a bi to tekmo upoštevala ali ne :?: :roll: Bom videl v kakšni trojki bom, pa se potem zmeniva... :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA