področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Zvoni Muji neko na vrata.
Ko je?
Policija.
Pa šta hočete?
Pa da popričamo malo.
A koliko vas ima?
Dvojica.
Pa popričajte!
:lol:
Uporabniški avatar
 bla_k
''Malo za šalo'' je tokrat poskrbel oglaševalec, ki nam na Tekaškem forumu ponuja popust pri nabavi Mizunovega modela Wave Radar 12 :D :D :D :D :D :D :D
 sakal5
ZVEZDA
Janez se pelje v taksiju in vpraša voznika:
"Zakaj imate pa na pokrovu motorja tisto zvezdo?"
"Ja, to je pa merek, s katerim merim pešce, ki prečkajo cesto," mu je odgovoril taksist.
Nenadoma je pri rdeči luči pešec prečkal cesto pred taksistom. Taksist je peljal direktno proti njemu, tik pred zdajci pa je naglo obrnil volan, da se mu je izognil. Pa se oglasi Janez:
"Če jaz ne bi odprl vrat, ga sploh ne bi zadela!"
Uporabniški avatar
 Vlajko
Nuna se vkrca na vlak in se udobno namesti.

Po nekaj minutah vožnje na sosednjem sedežu zagleda znano žensko.

Videti je bila srečna,
oblečena pa je bila v krzno, imela je lep nakit, moderno obleko in
moderne čevlje, urejeno frizuro in nohte...

Nekaj časa se obe gledata, nato pa nuna spregovori: "A si to ti Manca?
Kako si? Koliko časa se nisva videli."
In tako sta si izmenjali zgodbi svojega življenja.

Pa nuni ne da miru in vpraša: "Poslušaj, ne jezi se, ampak ta plašč,
kako?..."

Pa ji znanka odgovori:"Veš, saj mi je neugodno, ampak ena krasna noč, in evo..."
Pa nuna še vedno nadaljuje: "Oprosti, ampak takšni čevlji?"
"Veš, saj mi je neugodno, ampak en prekrasen vikend, in evo..."

"Pa takšen nobel kostim, pa ogrlica in torbica in vse to..."
"Veš eno prekrasno potovanje in tako naprej..."
Na koncu vožnje se na železniški postaji poslovita in odideta vsaka svojo
pot.

Nuna pride pozno zvečer domov v samostan, odide v svojo sobo, se
preobleče v pižamo, pomoli in se kar malo nejevoljna odpravi spat.

Sredi noči zasliši po vratih rahlo trkanje, kuc, kuc... in vpraša: "Kdo
je?"
"Jaz, pater Jože", tiho zašepeta menih.

Pa mu odvrne nuna:
"Ma j**i se ti in tvoji karamelni bomboni!!!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Šetaju dva lika kroz pustinju kad odjednom vide govno... nigdje oaze, nigdje ništa, samo u sred pustinje govno. Zapitaju se odakle ovo govno u sred pustinje, kad odjednom vide nekog mršavog starca s bradom do pupka. Upitaju ga:

- Starac, odakle ovo govno ovdje u sred pustinje?
- Sjedite djeco, ovo je jedna duga, zanimljiva priča koju morate čuti. U davno - zaboravljenom periodu prije mnogo godina, u jednom prelijepom kraljevstvu živio je kralj sa svojom kraljicom i trojicom sinova. Sva trojica sinova su bila ludo zaljubljena u prelijepu mladu princezu iz susjednog kraljevstva. Jednoga dana veliki, opaki, grdni zmaj je oteo tu mladu, lijepu princezu i odveo je preko 7 mora, 7 gora, 7 planina, 7 dolina u svoju veliku, mračnu pećinu. Kralj susjednog kraljevstva je pozvao trojicu braće i rekao im Tko moju kćerku oslobodi od opasnog zmaja, dobit će njenu ruku. Najstariji sin se prvi javi, inače vrlo hrabar momak i krene na petogodišnje putovanje da nađe princezu - proputuje 7 mora, 7 gora, 7 planina, 7 dolina i dođe do zmajeve pećine. Opremljen samo štitom i mačem, ulazi herojski u pećinu i izaziva zmaja na obračun. Nažalost, zmaj ga je na mjestu spalio i pojeo. Sljedeći se javlja srednji brat i kune se u ime svog oca, kralja da će osloboditi princezu, uzeti joj ruku i ujediniti dva kraljevstva. Kreće na put i on i tijekom 5 dugih godina proputuje 7 mora, 7 gora, 7 planina, 7 dolina i dolazi do zmajeve pećine. Budući da je on bio vrlo inteligentan mladić, on se sakrije u šumu pored pećine i razradi plan. Jednu noć uđe u pećinu bez ikakvog oružja i proba objasniti zmaju situaciju - objasni mu kako voli prinzecu više nego sebe, kako njihov brak treba osigurati sretnu budućnost za sve dolazeće generacije dviju kraljevstva - ali... nažalost, zmaj postane iznerviran, ljubomoran i spali srednjeg brata i pojede ga. Na kraju, javlja se najmlađi sin i otputuje kod poznate vještice koja živi na drugoj strani globusa i nakon 10 godina putovanja i neviđenih tegoba tijekom puta, stiže do njene kolibe gdje je upita: Ružna vještico, kako da ubijem ovog zmaja? - i ona mu otkrije jednu antičku tajnu, koju su imali priliku čuti samo najhrabriji od hrabrih i najpametniji od pametnih - postoji jedna biljka koja raste daleko od sve i jedne civilizacije, ispod jednog zlatnog potoka gdje lete ptice raznih boja i gdje sunce sja bez prestanka - od te biljke se napravi posebna smjesa s vodom i to će ubiti zmaja. Najmlađi brat se u tom trenutku ustaje, ljubi staru vješticu i kreće na novi, petogodišnji put, preko 7 mora, 7 gora, 7 planina, 7 dolina i dolazi do tog dalekog mjesta, nalazi taj daleki, zlatni potok, i nalazi tu daleku, mističnu biljku. I nakon toga, kreće posljednja dionica njegovih dugih putovanja, preko 7 mora, 7 gora, 7 planina, 7 dolina, dolazi to zmajeve pećine, gdje se krije i gdje tu mističnu smjesu pravi i ostavlja u samom gnijezdu zmaja u najdubljoj dubini velike, mračne pećine. Zmaj ovu smjesnu pojede i na mjestu umre, nakon čega najmlađi sin utrči u pećinu i vrisne da ga sva četiri ćoška svijeta čuju Uspio sam! - oslobađa svoju ljubav, oni se vjenčaju, dva kraljevstva se ujedinuju i zauvijek žive sretno, veselo i zdravo.

Potom ustaje jedan od likova i upita starca:

- Pa dobro, starac, ali odakle ovdje ovo govno?
- Aha, govno? Pa to se neko posrao.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Svjetlo

Pitao bijelac crnca: - "Kako ti radiš crnu djecu, a ja ne mogu?"
Odgovori crnac: - "Da li ti je dugačak 30 cm?"
Bijelac: - "Ne."
Crnac: - "Da li mu je obim 10 cm?"
Bijelac: - "Ne..."
Crnac: - "Eeeee, pa onda ti ulazi puno svjetla."
Uporabniški avatar
 Vlajko
Došla mlada, zgodna novinarka u neko zabačeno selo da napravi intervju sa najstarijem čovekom... i prvo ga pita:
- Vi ste stari, sigurno ste imali mnoštvo srećnih događaja u životu! Koji vam je najsrećniji?

Starac malo misli... i kaže:
- Jednom mi se izgubila najlepša ovca, ja i celo selo smo je tražili 3 dana i 3 noći...
Kad smo je našli, bili smo toliko srećni da smo je svi naguzili.

Malo zbunjena, novinarka će na to: - Više sam mislila na neki duhovni događaj...
- Pa dobro - reče starac, - jednom mi se izgubila najlepša krava, ja i celo selo, tražili smo je 3 dana i 3 noći,
a kad smo je našli bili smo toliko srećni da smo je svi naguzili.

Novinarka, sva očajna, vuče zadnju kartu: - A koji vam je najtužniji događaj u životu?
I starac poče: - jednom sam se ja izgubio...*
--
Uporabniški avatar
 zigzag
Vlajko napisal/-a:Šetaju dva lika kroz pustinju kad odjednom vide govno... nigdje oaze, nigdje ništa, samo u sred pustinje govno. Zapitaju se odakle ovo govno u sred pustinje, kad odjednom vide nekog mršavog starca s bradom do pupka. Upitaju ga:

- Starac, odakle ovo govno ovdje u sred pustinje?
- Sjedite djeco, ovo je jedna duga, zanimljiva priča koju morate čuti. U davno - zaboravljenom periodu prije mnogo godina, u jednom prelijepom kraljevstvu živio je kralj sa svojom kraljicom i trojicom sinova. Sva trojica sinova su bila ludo zaljubljena u prelijepu mladu princezu iz susjednog kraljevstva. Jednoga dana veliki, opaki, grdni zmaj je oteo tu mladu, lijepu princezu i odveo je preko 7 mora, 7 gora, 7 planina, 7 dolina u svoju veliku, mračnu pećinu. Kralj susjednog kraljevstva je pozvao trojicu braće i rekao im Tko moju kćerku oslobodi od opasnog zmaja, dobit će njenu ruku. Najstariji sin se prvi javi, inače vrlo hrabar momak i krene na petogodišnje putovanje da nađe princezu - proputuje 7 mora, 7 gora, 7 planina, 7 dolina i dođe do zmajeve pećine. Opremljen samo štitom i mačem, ulazi herojski u pećinu i izaziva zmaja na obračun. Nažalost, zmaj ga je na mjestu spalio i pojeo. Sljedeći se javlja srednji brat i kune se u ime svog oca, kralja da će osloboditi princezu, uzeti joj ruku i ujediniti dva kraljevstva. Kreće na put i on i tijekom 5 dugih godina proputuje 7 mora, 7 gora, 7 planina, 7 dolina i dolazi do zmajeve pećine. Budući da je on bio vrlo inteligentan mladić, on se sakrije u šumu pored pećine i razradi plan. Jednu noć uđe u pećinu bez ikakvog oružja i proba objasniti zmaju situaciju - objasni mu kako voli prinzecu više nego sebe, kako njihov brak treba osigurati sretnu budućnost za sve dolazeće generacije dviju kraljevstva - ali... nažalost, zmaj postane iznerviran, ljubomoran i spali srednjeg brata i pojede ga. Na kraju, javlja se najmlađi sin i otputuje kod poznate vještice koja živi na drugoj strani globusa i nakon 10 godina putovanja i neviđenih tegoba tijekom puta, stiže do njene kolibe gdje je upita: Ružna vještico, kako da ubijem ovog zmaja? - i ona mu otkrije jednu antičku tajnu, koju su imali priliku čuti samo najhrabriji od hrabrih i najpametniji od pametnih - postoji jedna biljka koja raste daleko od sve i jedne civilizacije, ispod jednog zlatnog potoka gdje lete ptice raznih boja i gdje sunce sja bez prestanka - od te biljke se napravi posebna smjesa s vodom i to će ubiti zmaja. Najmlađi brat se u tom trenutku ustaje, ljubi staru vješticu i kreće na novi, petogodišnji put, preko 7 mora, 7 gora, 7 planina, 7 dolina i dolazi do tog dalekog mjesta, nalazi taj daleki, zlatni potok, i nalazi tu daleku, mističnu biljku. I nakon toga, kreće posljednja dionica njegovih dugih putovanja, preko 7 mora, 7 gora, 7 planina, 7 dolina, dolazi to zmajeve pećine, gdje se krije i gdje tu mističnu smjesu pravi i ostavlja u samom gnijezdu zmaja u najdubljoj dubini velike, mračne pećine. Zmaj ovu smjesnu pojede i na mjestu umre, nakon čega najmlađi sin utrči u pećinu i vrisne da ga sva četiri ćoška svijeta čuju Uspio sam! - oslobađa svoju ljubav, oni se vjenčaju, dva kraljevstva se ujedinuju i zauvijek žive sretno, veselo i zdravo.

Potom ustaje jedan od likova i upita starca:

- Pa dobro, starac, ali odakle ovdje ovo govno?
- Aha, govno? Pa to se neko posrao.

HUDOOOOO !!! Skoraj bi spustil dušo od smeha :lol: :lol: :lol: Ni ga boljšega od dobrega poletnega vica konec decembra...
Uporabniški avatar
 zigzag
Vlajko napisal/-a:Svjetlo

Pitao bijelac crnca: - "Kako ti radiš crnu djecu, a ja ne mogu?"
Odgovori crnac: - "Da li ti je dugačak 30 cm?"
Bijelac: - "Ne."
Crnac: - "Da li mu je obim 10 cm?"
Bijelac: - "Ne..."
Crnac: - "Eeeee, pa onda ti ulazi puno svjetla."

Tudi ta ni napačen :lol: :lol: :lol: Bravo, Vlajko :clap:
Uporabniški avatar
 pajo
Janezek in očka gresta na nudistično plažo, Janezek vpraša očka:

"Kaj je to ?"

Očka odgovori: "To je ptiček, ki sedi na jajčkih v svojem gnezdu."

Očka zaspi in se zbudi v bolnici čez čas vpraša Janezka:

"kaj se je zgodilo ?"

Ta mu odgovori:

"S ptičkom sem se igral pa me je pljunil! pa sem mu jajca razbil in gnezdo zažgal!"
Uporabniški avatar
 pajo
Vaška snežna idila

Ponoči zapade meter snega. Župnik in kaplan gledata skozi okno
farovža proti nekaj deset metrov oddaljeni cerkvi. Imela sta tudi lep
razgled na vasico, kjer so kmetje z vso vnemo s traktorji plužili
ceste, dvorišča, pešpoti,.... Kljub njihovi veliki zagnanosti se nihče
ni spomnil, da bi odplužil tistih nekaj deset metrov, ki so ločili
župnika in kaplana od cerkve. Tako sta bila oba primorana poprijeti
za lopati in si po velikih mukah le utreti pot do cerkve.

Naslednji dan pri maši je župnik želel potrkati na vest faranov, da
se naslednjič ne bi zopet ponovila ista zgodba. In jih je nagovoril s
prižnice :

- Dragi farani! Kot veste nam je včeraj sneg prekril vasico z meter
debelo snežno odejo. Medtem, ko ste vi s traktorji orali ceste,
dvorišča in pešpoti sva ga midva s kaplanom metala na roke...
Uporabniški avatar
 Vlajko
Po lovu so vsi lovci dali 2 evra za slasten golaž, ki jim ga je pripravil kolega,
le lovec Jaka ni nikoli dal prispevka, raje si je prinesel malico od doma.
Nekoč po lovu so mu kolegi izmaknili iz suknjiča malico.
Pol krajnske klobase so mu zamenjali z zamrznjenim pasjim iztrebkom in vrnili zavitek v žep suknjiča.
Ko že vsi jedo golaž Jaka še vedno nemirno hodi okrog in kadi.
Pa ga le eden od lovcev privoščljivo vpraša: "Kaj je s tabo Jaka, a ne boš danes nič malical?"
"Saj bi, pa sem pol klobase dal pogreti v golaž, sedaj je pa kuhar ne najde!"
Uporabniški avatar
 pajo
Moški je prišel s spovedi in povedal duhovniku:

"Oče, jaz sem zelo grešil!"

"Sinko, kar povej mi!"

"Veste, neki dan je k meni prišla sestra moje žene. Saj veste.... malo sva se zaklepetala, nato pa sem seksal z njo!"

"Sinko, saj to niti ni tako velik greh!" ga je potolažil duhovnik. "Bog odpušča tudi večje grehe!"

"Toda, to ni vse!" je nadaljeval moški. "K meni na obisk je prišla tašča. Malo sva se zaklepetala in tudi z njo sem seksal!"

"Tudi to ti bo Bog odpustil!" je rekel duhovnik.

"Veste," je nadaljeval moški pri spovedi, "nekega dne sem šel mimo polja, ki ga je obdeloval sosed. Malo sva se zaklepetala, potem sem pa seksal tudi z njim!"

"Prav sinko, tudi to ti bo odpuščeno. Zdaj pa počasi odidi, da se ne bova zaklepetala."
Uporabniški avatar
 zigzag
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 pajo
Janezek: "Babi, a ti res spiš tako, da imaš noge pokrčene?" Babi: "Ja, sinko, tako je." Janezek: "Kdaj jih boš pa stegnila?" Babi: "Ja, zakaj te pa to zanima?" Janezek: "Je rekel ati: Samo, da se tastara stegne, pa bomo kupili nov avto."
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 98

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA