prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Štefan
Čestitam Tae za tvoj rekord :clap:, res je rekorda enostavno nemoreš napovedat, mora se zgodit :lol: ,je pa fajn občutek,če čutiš da ti gre. Ker te še osebno ne poznam, se mogoče spoznamo prav v Sežani, kjer bomo zopet tekli v večjem številu in dobri konkurenci :wink:
Uporabniški avatar
 activean
Čestitam:)
Si pa ujel cilj..za las
Uporabniški avatar
 tae
activean napisal/-a:Čestitam:)
Si pa ujel cilj..za las

Ja, malenkost bolje od optimalnega plana.

Kako pa je kaj s tvojo 5-ko letos ?
Uporabniški avatar
 INOT
Čestitke tudi z moje strani :D
Tudi jaz sem včeraj naredil testnih 5 km na stezi. Za začetek 20.04. Do našega dvoboja bom seveda skušal popraviti na vsaj 19 minut. :roll:
Uporabniški avatar
 tae
INOT, če deluješ podobno, kot jaz, (na tekmi približno 1 minuto hitreje na tej razdalji, kot na testu), potem si že sedaj sposoben iti okoli 19 ali manj.
Uporabniški avatar
 INOT
Bomo videli v začetku drugega mesca. Takrat bom šel na test spočit pa upam tudi z kakšno kilo manj.
Uporabniški avatar
 activean
tae napisal/-a:
activean napisal/-a:Čestitam:)
Si pa ujel cilj..za las

Ja, malenkost bolje od optimalnega plana.

Kako pa je kaj s tvojo 5-ko letos ?

Počas se pobiram s treningom..pa še zmer kr daleč od cilja verjetno.
Tud z zdravjem oz. poškodbami res nimam sreče letos..bomo vidli..časa je še kar dost tud za trening
Uporabniški avatar
 tae
activean, ti si še mlad. Časa za napredek imaš še več, kot dovolj. Verjamem vate, da ti bo uspelo. Naj se ti nikamor ne mudi. Počasi se daleč pride. Ponavadi hitro doseženi cilji niso dovolj vredni. Saj veš: hitro prišlo, hitro odšlo. Jaz pravim, da tudi če ni v življenju vedno tako, kot si želimo, tako enostavno mora biti.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA