prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Loni
raziskovalec napisal/-a:
eggy napisal/-a:Včeraj sem po dooooolgem času uspela pretečt 2 goladi, .....

:cast: :clap:
Bravo, kar tako naprej, trenutno nas je veliko v polžji sekciji.

Eni trenutno še za k polžem nismo. Se pa počasi navajam nazaj na to, da se da dihat tudi skozi nos.
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

me veseli, da ste vsi v dobri pshilofizicni kondiciji. Z zanimanjem sem prebral tele zadnje zapise iz mocvirja in ugotovil, da mi boste ravno prava druzba za naso skupno Golado, ki se bo zgodila

ta-daaaam!

12.3. ob (kdaj ze? 17h?) <--- tukaj me prosim popravite, nisam ja odavde

pipidi pipidi papapripapaaaa!

Vse vas prav prijazno vabim, da pribremzate zraven! Da vam razlozim, kako na Irskem ni klancev in kako sem zato moral malo hoditi po Golovcu, da se nauzijem te krasote (tek je mal prehiter, se mi zdi).

Bodite tekasko uspesni in come one, come all!
(pol pa se na cevape, ce bo kej interesa :) )

Vasa "ptica" selivka
Pegaz triperesni :)
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Ne me jebat, tole se pa ne sme zgoditi brez NM Bajsija.
Torej, dekleta in žene, izredna prilika je, da v živo spoznate legendo legend in glavnega TF požeruha (hja no, Tini zna biti celo večji) in ga pošlatate kjerkoli vam paše. Seveda v smislu, a je ta člouk sploh resničen!!

Torej, ja ob 17.00 se vidimo!
Uporabniški avatar
 Laufer
Glede na udeležbo, je prisotnost skoraj obvezna. Torej, se vidimo.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Da mi kdo danes slučajno ne pozabi na Golado. :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
raziskovalec napisal/-a:Da mi kdo danes slučajno ne pozabi na Golado. :wink:

OK, nismo pozabili na Golado. Čaoooo. :wink:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Vlajko napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:Da mi kdo danes slučajno ne pozabi na Golado. :wink:

OK, nismo pozabili na Golado. Čaoooo. :wink:

Tako je Vlajko, tudi duhovna prisotnost nekaj šteje. :wink: :lol:
Sicer bi si šteli še v večjo čast, če bi bila prisotnost tudi fizična, a vse je seveda na prostovoljni osnovi. 8)
Tema je pa le na vrhu, a ne. :D
Uporabniški avatar
 Laufer
:cry:
Problemi, na žalost me ne bo, pa tako lep sonček je zunaj.
Vsem lep tek in še boljši after.
 luzr
Hm, pa je laufer še včeraj tako načrtoval prihod.

Tudi meni najverjetneje ne bo uspelo sopihati v s soncem ožarjena golovška pobočja.

Ponižno se klanjam, po abecedi ;>.
Njegovi visokosti, nadvojvodi pegazu.
Njegovi Mastnosti Bajsiju.
 spela*
Po dolgem zmrzovanju na štartu (dolga je pot iz Irske) smo tudi tekli. S Simi sva krožili po ovalu (bobr, danes RES nisem šla v klanec! :lol: ), drugi so šli "počasi" v hrib. Posebej počasna sta bil Tini in miciM, ki sta v cilj pritekla v času okrog 50 minut. :twisted:

Luzr, dobro, da nekaj minut po uradnem štartu na forumu sporočiš, da ti ne bo uspelo priti. :lol:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) No, da se ne pozabi. Danes je četrtek. Ob 1700 na koncu GD. Pohod in tek. :)

Lp, oranzni slon

p.s.: Ja, sem dolžan še vsaj dva poročila. Za prvega lahko rečem, da je bil blaten in deževen. Sem pa srečal Avi-ja, ki se je najprej ogrel na Ovalu in potem udaril Levo. :)
Drugo poročilo se je zmešalo skupaj s čevapi, pivom, Irsko, ovcami, profesorji, doktorji v nekaj meglenega in štirikolesnega. :) Vem da je manjkala Njegava mastnost Bajsi (evo ti ene neopravičene) in da so manjkali na analizi različni izvajalci in Tini je bil tudi med njimi (vsezamaraton PRESS).
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Štirje smo enotno odtekli Golado. V dobri uri in ob prijetnem klepetu.
Uporabniški avatar
 še1PR
Mi je celo ob pravi uri uspelo priti na štart. Potem pa so ostali trije sogoladarji tekli moj podopustniški ZEN ZEN... Hvala! :cast: No na koncu se je izkazalo, da je bil vseeno skoraj moj PB... Očitno je počitek res pol treninga! :wink: :roll: :lol:

PS: Slonče, ne vem kako je z neupravičenimi, pa ukori pa to? A si boš sam kam pribeležil? :wink: :) :)
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
še1PR napisal/-a:..snip, snip... Očitno je počitek res pol treninga! :wink: :roll: :lol:

8) Itaq! Mi je bilo zelo žal, da smo se zgrešili. Narobe sem sklepal, da ste nažgali Levo. :) In tako sem stalno tekel za vami. :) In vas seveda nisem ujel.
še1PR napisal/-a:PS: Slonče, ne vem kako je z neupravičenimi, pa ukori pa to? A si boš sam kam pribeležil? :wink: :) :)

8) Draga Alja ali si ti že kdaj videla, da bi kdo ne sprejel pisnega opravičila, ki ga je pet minut prej napisal zase? :D Bajsi je pa kaliber zase :) in zato zasluži posebno obravnavo. :P Itak ste pa lahko srečni, da sem tekel sam. Sem tako vsaj v miru stresal slabo voljo samo nase. ;)

Lp, oranzni slon

p.s.: Lepo je vedet, da si spet doma. :) Srečno! ;)
 Klanfa
Živjo družba!

Sem se letos pridno začel udeleževat torkovega K-rožnika, me pa zanima kje pa kdaj se v četrtkih dobivate za tek na/okoli Golovca? Bi še mal k vam prišel pogledat, če bo čas...
:roll:
Hvala za odgovor in lep tekaški pozdrav vsem skupaj :wink:

klanfa
  • 1
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • 189
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA