prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 MajkelNajt
OK... vidim, da se v tej temi več dogaja, svetuje,... in bom tule vprašal..:

Moji Mizuno Wave Nemsis so že skoraj pri koncu... In ker sem zelo zadovoljen z njimi, bi rabil nekaj podobnega.... Tečem večino po asfaltu... recimo, da je 1/3 teka po poljskih poteh, gozdu...

Mi lahko kdo pomaga, kaj predlaga?
Uporabniški avatar
 Sweetie
Ker vidim, da ste strokovnjaki, bi vas tudi jaz prosila za mnenje.

Lani sem po testu stopal in nasvetu prodajalca kupila Asics GT2130. Sem rahla pronatorka (predvsem desno stopalo), pribl. 55kg in tečem predvsem po asfaltu in makadamu. Na začetku sem se morala navaditi na precej močno oporo na notranji strani copat, vendar mi je kasneje začelo zelo ustrezati.

Sedaj so copati že skoraj odslužili svoje in iščem nove. Najraje bi imela kar enak model. Zato me zanima, kakšna je razlika med tema dvema modeloma:

http://www.superge.si/html/svn/4699408-AA.shtml

http://www.superge.si/html/svn/4052319-AA.shtml

Moji stari so tile, a na žalost nimajo več št. 38 :

http://www.superge.si/html/svn/4052305-AA.shtml

Torej, ali gre zgolj za ''estetsko'' razliko, ali je dejansko kakšna razlika med omenjenimi modeli?

Pa še eno vprašanje. Po lastni neumnosti sem se na zimskih razprodajah pustila prepričati prodajalcu, ki mi je zagotavljal, da je omenjeni model zame - Mizuno Wave Precision 9. Če sem prav zasledila je to model za nevtralne tekačice oz. rahle supinatorke. Ali se motim? Potemtakem je ta copat popolnoma neustrezen zame?

Hvala za odgovore! :D
 diler
tkole...na hitro...to sta identična copata, le širini sta različni. Tisti pinki, kateri je na voljo v 38 številki, je 2A širina, ki je ožja. Ti si imela navadno širino, ki je širša od 2A, zato je možno, da ti tale zadeva 2A ne bo ustrezala. Lila copat pa je iste širine kot tvoj, ki ga že imaš, je le druge barvne kombinacije ;)
am, glede Precision je tko kot si ugotovila ja. Ni primeren zate. Copat v istem težavnostnem rangu, ki je zate, je Wave Elixir ;)
 diler
MajkelNight- nemesis je nevtralen copat, ki ni estremno drag..je bolj budget copat. v temu rangu je trenutno na voljo wave ultima, ki bo zadovoljila tvoje želje maximalno, vendar je malo dražja. drugače pa probaj par copatov za nevtralnega tekača, saj po omenjenem modelu sklepam, da to si. ;)

lp
Uporabniški avatar
 Sweetie
diler napisal/-a:tkole...na hitro...to sta identična copata, le širini sta različni. Tisti pinki, kateri je na voljo v 38 številki, je 2A širina, ki je ožja. Ti si imela navadno širino, ki je širša od 2A, zato je možno, da ti tale zadeva 2A ne bo ustrezala. Lila copat pa je iste širine kot tvoj, ki ga že imaš, je le druge barvne kombinacije ;)
am, glede Precision je tko kot si ugotovila ja. Ni primeren zate. Copat v istem težavnostnem rangu, ki je zate, je Wave Elixir ;)

Hvala za odgovor. Se pravi primeren model zame je svetlo roza XTN857 0190 GT2130 W WHT A, po ceni 87.49 EUR (saj tega si mislil z ''lila'' ane? :wink: )?

Očitno bodo mizuno samo za na kakšen kratek sprehod ali fitnes... :?
Joj pa ti prodajalci ... :evil:
 diler
XTN854 0109 GT 2130 W tale je primeren zate..tisit na prvem linku ;) aja, pa profajalci so čist ok...sam tapravi morajo biti...
Uporabniški avatar
 Sweetie
diler napisal/-a:XTN854 0109 GT 2130 W tale je primeren zate..tisit na prvem linku ;) aja, pa profajalci so čist ok...sam tapravi morajo biti...

Ja nekateri prodajalci so res super ja.
Nekateri pa... ali res nimajo pojma, ali pa dobijo kakšno provizijo od prodanih artiklov. Res ne vem... :roll:
 diler
eni smo pa pač taki, da mamo radi zadovoljne stranke in jim prodamo tisto, kar rabijo...oziroma jim svetujemo, kar rabijo, ne pa prodamo :)
Uporabniški avatar
 Sweetie
Edino prav. Takšne prodajalce imamo radi. :wink:
Konec koncev si tisti, ki gledajo zgolj na zaslužek, samim sebi delajo škodo, saj izgubljajo stranke.
Jaz v trgovino, kjer so me po domače povedano ''nategnili'', gotovo ne bom več šla kupovat tekaških copat. Ni tako poceni hec...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA