Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 zvone
Pozdravljeni MiroR, zdravkoC, Inot, Andrej in ostali ultraši ...

Iskrene čestitke vsem tudi z moje strani!

Kot sem pred kratkim že zapisal ... že zdaj ste v top formi...

Še naprej tako uspešno vam želim!

Lep pozdrav! Zvone
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Zvone hvala za čestitke
Boris je obljubljal neko poročilo, ko se naspi :shock: spanje si je res zaslužil. Test za Balaton je položil. Na koncu se mu je še pir zagravžal :D

Pa še sam ne vem, kaj čakam s čudovitimi fotkami, ki jih je naredil 50Cent :?:

Sebi je pa dala odlično idejo za popestritev konecletne čage na Pohorju. Tako je pravilno ..., da se pravočasno razmišlja. Zgleda, da bo letos kar prevzela delo v svoje roke. Ali pač ne bo šla v zelje polovički :wink:

Rad se hecam, menda pa je res, da bom odslej laufal v hrvaškem dresu, saj so mi ga podarili, medtem ko sem slovenskega še celo naročil, pa ga nisem mogel dobiti :D

Tale Čazma je tudi narodno zavestna.

Ej, Toni pa je bil zakon. Sredi Zagreba na štartu pred vsemi kamerami in fotoaparati potegne slovensko zastavo in maha :Fslo
Slika
Nazadnje spremenil ZdravkoC, dne 25 Mar 2009, 06:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 še1PR
ZdravkoC napisal/-a:...Test za Balaton je položil...
:clap: Se strinjam! :wink: :) 50cent je tudi vzorno poročal rezultate v :Fslo, samo žal nismo bile on-line, da bi tudi me sproti javljale na TF...

Čestitke vsem še enkrat! :cast: :laola
Uporabniški avatar
 INOT
Fifti je naredil odlične slike :D Vidim, da sem zadnjih 100m lebdel v zraku :rol: Očitno je Zebra zaradi hitrosti delal takšen veter. Letelo je krepko pod 4min/km :D
Uporabniški avatar
 klatez
Kaj na koncu pa je Fiftiju filma zmanjkalo, da ni fotkal še vajin zaključek... :twisted:
Uporabniški avatar
 INOT
klatez napisal/-a:Kaj na koncu pa je Fiftiju filma zmanjkalo, da ni fotkal še vajin zaključek... :twisted:

Ne na koncu sva še toliko pospešila, da čip sploh ni zaznal ciljne črte. Za fotoaparat sva pa bila absolutno prehitra :rol:
Uporabniški avatar
 50cent
klatez napisal/-a:Kaj na koncu pa je Fiftiju filma zmanjkalo, da ni fotkal še vajin zaključek... :twisted:

Baterija....... :wink:
Uporabniški avatar
 Sebi
@Fifti: a je baterije zmanjkalo tudi kje drugje, da poročilca ne napišeš?
Uporabniški avatar
 ZEBRA
Fifti bravo in hvala za lepe slike
pa še posebej hvala za besedo, dve, spodbude ob okrepčevalnicah...
...
Ob kateri od prihodnih prilik pa upam da si zraven v supergah :wink:
Uporabniški avatar
 Samo:-)
Čestitke vsem!
Maksi frajerji!
:clap: :laola

Toni je pa res zakon s :Fslo zastavo. 8)

Šprint Inota in Zebre zgleda ubijalsko. Tu je šlo zares... :shock:
Uporabniški avatar
 markor
50cent napisal/-a:

..no, no.. le glej, da se boš za Balaton dobro "oborožil" - in napolnil baterije.. :lol:
lp
m
Uporabniški avatar
 klatez
markor napisal/-a:
50cent napisal/-a:

..no, no.. le glej, da se boš za Balaton dobro "oborožil" - in napolnil baterije.. :lol:
lp
m

Za to nerodnost je sigurno ata Zdravc kriv, ker je kanon njegov. :wink:
Za kazen pa sedaj nima svojega prihoda v cilj dokumentiranega... :roll:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
klatez napisal/-a: Za to nerodnost je sigurno ata Zdravc kriv, ker je kanon njegov. :wink:
Za kazen pa sedaj nima svojega prihoda v cilj dokumentiranega... :roll:

Itak si fse trofo v nulo. A pazi ...
Baterijo nafilal pred Čazmo do fula, pa ni zdržala
@50Centu povedal, da lahko naredi preko 200 fotk, pa ni zdržal in jih je naredil preko 360
Za rezervni fotoaparat mu nisem povedal, ker bi še tega skuro do konca. Tega aparateka bi pa bilo res škoda, ker tak slabih fotk pa ne dela noben drugi :twisted:
Ja, hvala 50Centu za fotkanje in podporo na progi, pa Inotu za prevoz in Mirotu za družbo ter seveda še vsem, ki niso bili v našem vozilu.
Posebna čestitka velja Zebri, ki je dokazal, da se s pravo taktiko na ultri najlažje pride do lepega rezultata.
In še Olympus :arrow: http://picasaweb.google.com/zdravc58/ZGCazma09#

Slika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA