Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 janika
:roll: Sem v dilemi, kam naj dam otroke? Ampak se bo že našla rešitev.

Kdaj pa je sploh štart 4.8.? Ali je možno, da se jaz prijavim in pofočkam na štartu na začetku, potem pa se odpeljem po otroke domov in pridem na cilj čez 24 ur? :?:

6. Janika

Bom vprašala še Klavdijo!!!!

lp
Janika
Uporabniški avatar
 lojzeP
Štart je 4.8 ob 12.00, kdaj se konča je pa jasno.

Okrog izrabe netekaškega časa ni dileme - vsak dela kar mu pač ustreza. Predlagam, da več tekačev pride z enim avto, ker poceni vožnjo ( Gorenjska PRESS ),. tako, da je stvar dogovora, kako ostali med tem časom ...

2x Lp
Uporabniški avatar
 GaGa
Nisem prav hitra, sem pa pripravljena sodelovati ... Torej, če me vzamete, sem ta sedma :D :D :D
Uporabniški avatar
 Barb
lojzeP napisal/-a:Štart je 4.8 ob 12.00, kdaj se konča je pa jasno.

Lojze,a ne prehitevaš ti mal s tem? A ni štart 4.9.2004Ker pol bi moral tako rekoč že odlaufat :wink:
Uporabniški avatar
 ero
Hojla vsem, ki nameravate v Trst. dopoldne me je poklical Veselko (Senožeče) in povedal, da ima za Trst že pripravljeno zmagovalno ekipo. lani so bili namreč drugi, letos pa očitno štartajo na zmago.

no, za nas je bolj zanimiv njegov predlog, da bi po potrebi združili moči in tekače za morebitno drugo in tretjo ekipo, lahko tudi celotno žensko, če bi šlo. na ta način ni bojazni, da ne bi zbrali dovolj ljudi za udeležbo, ne?

vsekakor bo v prihodnjih dneh še dovolj priložnosti za dogovor. tudi Veselko nas bo še obveščal o dogajanjih...
NEKAJ SVEŽIH INFORMACIJ O TRSTU 4.9. OB 12. URI! :D

KRAJ: atletski stadion zraven nogometnega stadiona (sledite znaku ŽOGA) za Fernetiči takoj na avtocesto desno, slediš oznakam :arrow: Trst industrijska cona in znak ŽOGO za nogometno igrišče! Zraven je atletski stadion.

Veselko Španič iz Senožeč je organizator moške ekipe za Trst: 031-737-231 ali 05/ 765-61-60, ženske pa ima čez Ivanka Širca iz Postojne 041/281-915.

Le skupaj bi namreč lahko sestavili eno popolno žensko ekipo. :!: :!: :!:
Treba ji je javiti: Ime in priimek, letnico rojstva in uro kdaj lahko tečete dan in URO!

ZATO PROSIM, ČE LAHKO MENI NA PRIVAT E-MAIL JAVITE TE PODATKE, DA JIH POSREDUJEM IVANKI :!:

4.9.
12.00,
13.00,
14.00,
15.00,
16.00,
17.00,
18.00,
19.00
20.00
21.00
22.00
23.00
24.00
5.9.
1.00
2.00
3.00
4.00
5.00
6.00
7.00
8.00.
9.00
10.00
11.00

lp
Janika
Uporabniški avatar
 janika
Staša, Vanja, Mojca, Mačka (Nina), Daša, GaGa,...ostale punce, ki bi sodelovale v 24 x 1 urnem teku v Trstu 4.9.

Govorila sem z Ivanko, ki je še do ponedeljka na dopustu in sva se dogovorile, da najprej meni na privat e-mail ( :!: samo kot ZS=zasebno sporočilo): in pošljete DO TORKA 17.8. (potem grem še jaz plavat :D )naslednje podatke:

Ime in priimek
Leto rojstva
Dan in URA ko želiš teči: 4.9. 12.00 štart vsako uro do 5.9. do 11. ure!
še GSM (samo kot zasebno sporočilo :!: )

Jaz bi rada tekla bolj zvečer, saj gre 4.9. mož na juriš s kolesom na Vršič ob 11. uri in ga nas (z otroki) ne bo domov še do ene 20. ure.

Ne vem še ali bi šla na tek direkt iz Kranjske gore in me kdo pobere ali pa grem iz Ljubljane ob 20. uri. Tako da lahko tečem ponoči od 22. dalje.

lp
Janika
Uporabniški avatar
 MihaPR
Kako je pa kaj z moško oz. mešano ekipo?
 mojA
Živjo vsem skupaj!

Tako ste vsi pridni s pisanjem, da komaj sledim, kaj šele da kaj napišem. No, sedajle moram. Ali je to isti stadion kot lansko leto?

Lepo prosim tudi za stanje moške ekipe. Midva bi šla oba in se bi rada uskladila glede ure itd...

Pa en lep tekaški pozdrav vsem skupaj. :D
Uporabniški avatar
 lojzeP
Vidiš Močka, so ( ste ) se bolj ženske izpostavile, čeprav verjamem, da nas je tudi kar nekaj moških, ki bi šli tečt na isti stadion kot lani.
Menda je še malo zgodaj :shock: , pa se malo bojim, da se bomo ( boste ) začeli prepozno menit.
Če dobro zastopim, je sedaj Janika prevzela glavno vlogo in kontakte ( preštevanje ), tako, da je najbolje, da tako tudi ostane.
Logika, da bi v primeru enotne ženske ekipe TF in Primorcev sestavili tudi takisto moško ekipo ni tako zelo slaba. :D

Pa dajmo še malo času čas :idea:

2x LP
 mojA
ero napisal/-a:in zakaj sem sploh odprl tole najavo? da vzpodbudim vas, dekleta, da sestavite žensko ekipo Tekaškega foruma! alora?

HALO !!! ALORA, A FANTJE PA KAR PO FRANCOSKO, KAJ ? :twisted: REP MED NOGE , PA GREMO. :wink:

A ne bi še moško ekipo sestavili ? TF? Mogoče skupaj z Extremovci in Poletom? Upam, da Primorci grejo, da spet pokažejo, kaj se to pravi. :laola

Jaz sem pa mislila, da je moška ekipa že skoraj sestavljena :shock: :!:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Močka napisal/-a:Jaz sem pa mislila, da je moška ekipa že skoraj sestavljena :shock: :!:

Khm, khm, :oops: jaz bi pa tako cisto potiho vprasal kaksna je norma za vstop v mosko ekipo? :?: Koliko krogov ali metrov je treba obrnit v eni uri, da te ostali ne pribijejo na kriz? :shock: :twisted:

lp, oranzni slon
 mojA
Ni norme, edina je ta, da lahko tečeš eno uro nepretrgoma. Do sedaj sva se možem udeležila dvakrat v okviru mešane ekipe Extreme - Polet v kateri so bili odlični Extremovi tekači in tekači začetniki. Piškur je bil daleč najboljši. Obakrat je nastopila tudi odlična primorska ekipa v kateri so resnično sami dobri tekači. S tem, da so bili Primorci obakrat med zmagovalci! TUdi naša ekipa je bila dobra. Obljubim, da se zvečer bolje potrudim in več napišem. Sigurno pa je to čudovita tekaška izkušnja, teči med najboljšimi, opazovati kako te prehitevajo in kako ti prehitevaš druge. Ne se bat! Italijanske ekipe sploh niso hitre. Samo veliko jih je. Dejmo fantje! Korajža velja. :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) No, sem sel na stadion in probal, da bom vsaj vedel kaj ponujam. Po eni uri je bilo 30 krogov in se nekaj metrov. :) Toliko spravim iz sebe v zame najbolj nemogocih razmerah. (sonce, vroca ratanska steza, poln zelodec in dolgocasno korzenje po praznem stadionu) :)
Torej, premrli Alojz, ce ti pride prav za sestavo ekipe en tekac, ki lahko obljubi 12 km in se kasen meter za dobro vago, se javljam v ekipo. :D

lp, oranzni slon

p.s.: He, he, ce bos imel dovolj boljsih tekacev ti res ne bom zameril, da me pustis doma. :)
 Nataša
v vednost: sem se prištela k ženski ekipi in poslala ZS Janiki. Včeraj smo imeli v KG debato o tej ženski ekipi, ki še zdaleč ni popolna. Predlagam, da našim "babam" pošljemo še kakšne ZS-je ali SMS-je, ker v času dopustov marsikdo ne spremlja TF-ja tako, kot bi blo treba :oops: Z mano vred...

Torej, dejmo povprašat še Simi, Zarjo, šiškarce, Matejko...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA