Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Gregor Bizjak
Pozdrav vsem skupaj
Mene pa zanima če je prijava možna tudi brez zdravniškega spričevala?
Uporabniški avatar
 Loni
Od nas treh ga ni nihče zahteval.
Uporabniški avatar
 petka
Loni napisal/-a:Od nas treh ga ni nihče zahteval.

Jaz sem se tudi že prijavila in ni bilo treba potrdila.
Piše pa spodaj na prijavnici v angleščini, da bo treba podpisat izjavo, da si zdrav oz. sposoben preteči maraton.
Uporabniški avatar
 Loni
A ni tako na vseh italijanskih tekih? Itak jo sam napišeš, če jo res hočejo.
Uporabniški avatar
 petka
Loni napisal/-a:A ni tako na vseh italijanskih tekih? Itak jo sam napišeš, če jo res hočejo.

Prvič tečem v Italiji, ne vem kako je običajno. A potem običajno ni treba nič (pod)pisat? Še boljš. :D
 dragons
Gregor Bizjak napisal/-a:Pozdrav vsem skupaj
Mene pa zanima če je prijava možna tudi brez zdravniškega spričevala?

Izjavo podpišeš ob prejemu vrečke oz. startne številke.

Lep pozdrav!
Uporabniški avatar
 MihaPR
Če bo vse po planu pridemo mi trije, sicer gremo z avtom (logistika PRESS)
 rrupar
Odlično, tudi jaz sem za AVTOBUSNI prevoz!
 vlado
Jaz tudi pridem! Zanima pa me če kdo zbira za skupno prijavo.
Lep pozdrav vsem
Uporabniški avatar
 mateja.hribar
Super Bojanm! Jaz sem tudi kandidatka za bus!

Prijavit sem se nameravala preko Zavoda za šport iz Sežane, pa so rekli naj v ponedeljek pokličem, in ker nisem tako potrpežljiva, da bi do ponedeljka lahko čakala, sem se prijavila preko njihove strani http://www.activeeurope.com/Events/inde ... 88&LANG=IT
Hitro in enostavno.

Sem pa prebrala v njihovi zloženki, da nagrajujejo prijateljstvo. "Reci prijatelju naj se prvič vpiše na Maratono Evrope, zate bo vpisnina zastonj!"
Velja do 31.3.09.

Kako je pa s prevzemom čipov in štatnih, tisti, ki ste že bili?
Piše, da na dan teka za polmaraton od 7h do 7'30. A ni to rahlo zgodaj in malo časa??
Uporabniški avatar
 Gregor Bizjak
mateja.hribar napisal/-a:Super Bojanm! Jaz sem tudi kandidatka za bus!

Prijavit sem se nameravala preko Zavoda za šport iz Sežane, pa so rekli naj v ponedeljek pokličem, in ker nisem tako potrpežljiva, da bi do ponedeljka lahko čakala, sem se prijavila preko njihove strani http://www.activeeurope.com/Events/inde ... 88&LANG=IT
Hitro in enostavno.

Sem pa prebrala v njihovi zloženki, da nagrajujejo prijateljstvo. "Reci prijatelju naj se prvič vpiše na Maratono Evrope, zate bo vpisnina zastonj!"
Velja do 31.3.09.

Kako je pa s prevzemom čipov in štatnih, tisti, ki ste že bili?
Piše, da na dan teka za polmaraton od 7h do 7'30. A ni to rahlo zgodaj in malo časa??

ja jaz tudi mislim da je tole kar mal časa pa vprašanje a bomo z busam pravočasno prišli.no sej mogoče me pa po nepotrebnem skrbi :)
 MARDUK
Živjo!

Lansko leto sem tekel na 21 km v Trstu. Številko sem prevzel že v soboto tako da sem v nedeljo zjutraj samo parkiral avto v garažni hiši pri železniški postaji in odšel na bus, ki vozi iz neposredne bližine železniške postaje. Vse je zelo blizu na razdalji manj kot sto metrov. No sam cilj je kašnih dobrih 500 metrov naprej na velikem trgu. V darilni vrečki smo dobili kupon za cenejše parkiranje v garažni hiši. Mislim da je bilo 6 evrov za cel dan. Zelo malo ljudi dviguje številke v nedeljo zjutraj, tko da ni bilo neke hude gužve pri prevzemu štartnih številk. Časa je dovolj. Mi smo prišli z busom dobri dve uri pred štartom na štarni prostor. Tako da je dovolj časa za ogrevanje in še kakšen počasen ogled Devina (kraj kjer je štart). Imajo zelo lep grad tam. Dobro minutko stran je tudi morje oz. pomol, kjer lahko še malo uživaš pred štartom. Lansko leto je bilo že zelo zgodaj zjutraj kar vroče, kar je lahko zelo zavajajoče in je potrebno ves čas pred štartom uživat tekočino. Sama proga je malo hinavska. Na začetku se malo dvigne potem pa počasen spust ob morju, kjer malo bolj trpijo sprednje stegenske mišice. Na koncu še nekaj ravnine od gradu Miamara do cilja v centru Trsta. Če vse skupaj povzamem je to en zelo lep tek, ki ti ostane v spominu tako ali drugače :)
 bojanm
Lepo,Loni :!:
Smo že mal debatiral z italjani,zdej mam ene opravke,
naslednji teden sledijo,bolj konkretni podatki,vse ob času.
Trenutno kandidati za prevoz:
1.jest
2.bla_k
3.Gregor Bizjak
4.Laufer
5.Loni
6.inchi
7.Cormi
8.5rca
9.Lili
10.mazi
11.sandokan
12.maca56
13.ZdravkoC
14.tini
15.Stanko
16.Ana
17.rrupar
18.mateja.hribar
19.miroR
20.ero
21.ŽiČ
22-Luka M.
Tekaško bo navrst,tudi Trst
Uživajte v vseh dogotkih,tudi v teku.
Nazadnje spremenil bojanm, dne 01 Apr 2009, 21:08, skupaj popravljeno 3 krat.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA