prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 raziskovalec
Klanfa napisal/-a:... me pa zanima kje pa kdaj se v četrtkih dobivate za tek na/okoli Golovca? Bi še mal k vam prišel pogledat, če bo čas...
....

Klanfa, ti kar pridi naslednji četrtek ob 17:00 na začetek ulice Goce Delčeva ob Ljubljanci.
Zemljevidi so nekje na začetku te teme.
 Klanfa
Super, hvala za odgovor...
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Hvala Razy za napoved. :) Samo, da se ne pozabi. :) V četrtek ob 1700 na koncu GD. :P Pohod in tek. :) (akosekomuhodi PRESS)
Srečno!

Lp, oranzni slon

p.s.: Morda ta teden prepričam Jusufa, da pusti tepih pri miru in gre raje tečt. :twisted:
Uporabniški avatar
 še1PR
iztrgano iz konteksta oranzni_slon napisal/-a:... da bi kdo ne sprejel pisnega opravičila...
mojega za ta teden pravkar oddajam! :wink: :D
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
Odločna še1PR napisal/-a:
iztrgano iz konteksta oranzni_slon napisal/-a:... da bi kdo ne sprejel pisnega opravičila...
mojega za ta teden pravkar oddajam! :wink: :D

8) Tole opravičilo bo sprejeto samo ob ustreznem ustno/pisnem (ustrezno obkroži) poročilu o dogajanju med odsotnostjo. :twisted: Naj v naprej opozorim, da bo komisija v sestavi Jusuf in oranzni_slon zelo stroga pri presoji. :P Predsednik omenjene komisije je seveda Jusuf Je'd Lsalam osebno. He, he, .... :twisted:

Lp, Jusuf
Uporabniški avatar
 še1PR
predsednik komisije za presojo upravičenosti do odsotnosti napisal/-a:Tole opravičilo bo sprejeto samo ob ustreznem ustno/pisnem (ustrezno obkroži) poročilu o dogajanju med odsotnostjo. :twisted: Naj v naprej opozorim, da bo komisija v sestavi Jusuf in oranzni_slon zelo stroga pri presoji. :P Predsednik omenjene komisije je seveda Jusuf Je'd Lsalam osebno. He, he, .... :twisted:
:oops: :lol: :lol: upam, da bo prisega pri ta zeleni knjigci pomagala pri podajanju poročil! :wink: :lol: in upam, da me ne bosta za ušesa! :wink: :)
Uporabniški avatar
 Sončka
Khm... če bo slučajno kdo prišel, bi šla tečt eno na izi goladico... pa če slučajno ne bo ornk deževalo... ker po dežju se pa ne grem več... :D :D
Lp, Sončka
 spela*
Sončka napisal/-a:Khm... če bo slučajno kdo prišel, bi šla tečt eno na izi goladico... pa če slučajno ne bo ornk deževalo... ker po dežju se pa ne grem več... :D :D
Lp, Sončka

Jaz bi prišla (če me le ne bo kaj zadržalo :roll: ), a se še nisem odločila, ali bi šla na Golovec ali na stadion.
Da greš "na izi", ti pa po Sežani kar težko verjamem. :lol:
Uporabniški avatar
 softi
Sicer ne pridem tečt, ker zaenkrat je Šmarna bolj zakon :D , ampak sva se pa z Lauferjem včerej pogovarjala o enih čevapih v Štepanjcu po Goladi. No, on je izrazil željo, pa ker je tko lačno pogledal... :wink: .

Če bi še kdo šel, vabljen zraven :D .

Se vidimo!

:D
Uporabniški avatar
 Loni
softi napisal/-a:Sicer ne pridem tečt, ker zaenkrat je Šmarna bolj zakon :D , ampak sva se pa z Lauferjem včerej pogovarjala o enih čevapih v Štepanjcu po Goladi. No, on je izrazil željo, pa ker je tko lačno pogledal... :wink: .

Če bi še kdo šel, vabljen zraven :D .

Se vidimo!

:D

A ni Laufer nekaj čez neke šlaufke jamral. Ne vem, kako čevapi na to vplivajo.
spela*, a spet cincaš? No, jaz tudi, pa sva že dve :lol:
Uporabniški avatar
 softi
loni, drastično hujšanje ni zdravo! Torej namesto 5-ih bo pojedu 4 čevape :wink:
Uporabniški avatar
 Sončka
Dobra ideja, priznam... Samo se bo moja varuška pritoževala, tko da po mojem čevapi odpadejo. Hmmm, Špela, če nikogar ne bo, pol bom prisiljena prit na štadion in ti delat družbo. Ne, ne, tvoja družba je super, štadion je večja muka... Jaz letos samo še počas tečem, edino seveda na tekmi me adrenalin pač zagrabi in včasih mi uspe presenetit samo sebe. :D Loni dej no, je treba za trojke trenirat. :D
Uporabniški avatar
 Loni
Sončka napisal/-a: :D Loni dej no, je treba za trojke trenirat. :D

No, saj pridem, vsaj zdaj tako kaže, samo zna se zgodit, da bo treba malo bolj dolgo ostat v službi, pa ker se ne vozim z avtom, nimam ničesar s sabo.

Pa da takoj potem ko zagrizem, če mene vprašate, skoraj gvišno v oval, takoj zrecitiram, kaj pravijo moje okončine.
Uporabniški avatar
 miciM
moja malenkost se bo najverjerneje tudi prikazala, ampak ne na štadionu

:wink:
  • 1
  • 186
  • 187
  • 188
  • 189
  • 190
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA