prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Marinka
Tako je, kot piše pri predstavitvi: Nike Zoom Elite je odličen model za hitre treninge in tekmovanja! Primeren za pronatorje. Uporabljam jih že od leta 2005, se mi zdi, šesti ali že sedmi par istega modela, ki se iz sezone le rahlo spreminja (lani so mu dodali še prostor za čip Ipod nano). Na nogo mi zelo dobro sedejo, tako da več ne poskušam s kakšnimi drugimi. :wink:
 Atejram
Kaj pa za malo bolj počasne :oops: in rekreativne treninge?
 Marinka
Kaj pa za malo bolj počasne in rekreativne treninge?

Primerni so za vse treninge, vendar jih je za to malce škoda... Meni zdržijo 500 - 700 km, potem pa se podplat spešta v palačinko. Če se le da, tečem po dežju s kakšnim starejšim modelom, tistega z najmanj kilometri pa šparam za hitre treninge in tekme.
Uporabniški avatar
 Jančika
Meni zelo ustrezajo, pa sem čisto navadna rekreativka :) . Sem šla v TS na izmero in svetovanje, ko sem rabila nove laufačke, te so prišle v ožji izbor in ker so mi najbolj sedle na nogo, so šle z mano. Ni mi žal.
 Atejram
Ojla, punce!

Hvala za odgovore, zdaj pa le še GAS... :D
Lepo se mejte in fajn tečte še naprej!
 luzr
Za približno 90€ se splača kupiti omenjeni model. ;) Hervis
Tudi za Nike structure triax boš odštela podoben denar, če vzameš starejši model. Intersport

Zakaj pronatorski model?
Če že poskušaš pronatorske modele, poskusi še nevtralni model nike air skylon.
Če si lažja tekačica, z manj kot 55 ali 60 kg, boš verjetno s tekmovalnima skylon ali zoom elite zadovoljna.
Koliko kilometrov bodo copati zdržali je odvisno od podlage in teže tekača.

Težave pri tem modelu nastopijo...
če te moti tista bedasta luknja za Ipod,
če imaš široko nogo ne bodo primerni,
če se začne trgati mrežica pri palcu ali mezincu
če žulijo na peti...
Uporabniški avatar
 Jančika
luzr napisal/-a:če imaš široko nogo ne bodo primerni,

Še jaz - imam zelo široko stopalo in mi je Zoom Elite super, Skylonk pa skoraj ne spravim gor, tako so mi ozke.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA