prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 teja ulčar
Hej...ker sem začetnica, ne vem kakšno obutev si moram kupiti?mogoče ve kdo ki bi mi najbolj svetoval...
hvala,tejč
Uporabniški avatar
 pajo
Velja za vse, ki začenjate z tekom. Odhod v Tomas Sport, da vam točno povejo kako obračate nogo.Drugo pri ceni ne preveč šparati ker v večini primerov po 1 nakupu sledi še 2 nakup in ko oba skupaj daš so potem drage superge. Enako velja za ostalo tekaško opremo. Bolje 1x malo več kot...
Lep tek želim.
 uro_r
Pozdravljeni tekači,

tejč:
Edina pametna poteza je obisk TS. Tam pa tekaški test, posvet s prijaznim prodajalcem in "proba" primernih modelov. Vzemi si dovolj časa.
Sam sem to storil lani in mi ni žal. Pa ne "šparat" pri copatih. Sem pred letom in pol začel z enimi copati za 40 eur in si načel kolena.

Sicer pa je na forumu ogromno o tem...

LP
Uporabniški avatar
 stena
No pa da ne boš sedaj kupovala tenisk za 150€, ker dobre dobiš tudi po bistveno nižji ceni. Jaz sem bil do sedaj najbolj srečen (poleg sedanjih, ki so bile 87€) z nekimi adidaskami, ki sem jih kupil za takratnih 8 tisoč tolarjev. V njih nisem dobil niti enega žulja, kar pa ne morem trditi za naslednjih nekaj parov, ki so bili vsi približno trikrat toliko, pa so vsi prej ali slej končali v omari, ker so me enostavno žulili vedno in povsod.

Pojdi v TS na test potem pa pomeri čimveč parov in tisti, ki ti bo najbolj "sedel" ga vzemi in po vsej verjetnosti ti ne bo žal.
 luzr
teja ulčar napisal/-a:Hej...ker sem začetnica, ne vem kakšno obutev si moram kupiti?mogoče ve kdo ki bi mi najbolj svetoval...
hvala,tejč

Ker si ravno na forumu...
No, kako je bil oz nakupom opreme? ;)
 teja ulčar
hej...sva se z dragijem odpeljala en dan v italijo in kupla superge na blef...verjetno sem zadela, so čist hudo udobne...z njimi pretekla že veliko,tudi tek trojk,v soboto pa še DM...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA