Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 srebrni
Danes zjutraj ob 07:00. Po nevihti, Kranjska se koplje v soncu. Prisank, Razor...
Preiskusil progo za nedeljo, super, samo majčkeno gor in dol, malo usrana pri delovišču nove žičnice Podkoren.

Proti Zelencem, pogled na Ponco....čista uživancija!

Ljudje se vidimo!!!

OK, Miki, šlo je krepko čez eno urco (1:05) je bil pa užitek toliko večji! :D
 Lučko
Lojze, kva jst to berem :evil: . Kva si ti v službi zmeden :shock: , pr teh letih :?: :shock: Dej ti to zmedo na hit upedeni, v nedeljo pa de te vidm v bojni uniformi TF v K.G. A ti je jasn :!: :evil:

PS
Kdo pa še hod na dopust :roll: , jz grem laufat pa mam dopust :--
Uporabniški avatar
 Miki
lojzeP napisal/-a:Se dogajajo čudne stvari zadnje čase. Kar bi recimo tebe zanimalo je, da me ( verjetno ) v KG sploh ne bo ( zmeda na delovnem mestu, in s tem povezan dopust ), a to ne bo spremenilo teorije ( upam tudi prakse ), da boš uspešno nastopil na teku, in posledično ustrezno uredil "tekočo problematiko".

Mhm, lojzeP ... ne poznam te toliko, (te pa zato Lučko bolj) da bi lahko komentiral (on je svoje povedal kratko in jedrnato). Izgleda pa precej hudo, da ti takole še nedeljo uničijo. Ti želim, da boš poštimal zadevo, zagotovo boš... in bo vse OK.

Tudi če te ne bo v Kranjsko goro in če zadevo odtečem pod 55 min, sva v žlahti ... ko se spoznava/vidiva bova takoj poštimala zadevo :D v zvezi s tekočimi problemi.

srebrni napisal/-a:OK, Miki, šlo je krepko čez eno urco (1:05) je bil pa užitek toliko večji!

Srebrni, tole predhodno ogledovanje proge ti pa zavidam in glede na to, da si jo sedaj pregledal podolgem in počez, si v prednosti pred menoj :D.

Verjamem, da bova nekje tam blizu okoli ene ure ... morebiti kakšno minuto manj ... Predvidevam, da se človek na tekmi še bolj žene, kot običajno, tako da boš zagotovo tekel (zame velja enako) kakšno minuto manj kot sicer. 8)
Uporabniški avatar
 bigfrik
lojzeP napisal/-a:
Haloha, Bigfrik !!!
Ne morem verjeti, da si se tudi ti oglasil. Ni bilo dolgo časa nič o tebi slišati - smo se celo zbeli, da se ti je tek malo uprl, pa je videti, da ni tako. Uspešen povratek želim, zelo.

2x LP
Ne,ne nc takega.Nc bat,sam tle je ratal tok pisanja,da enostavn nimam casa kej prav velik prebrat,kaj sele pisat,se pa vsekakor vidmo na tekmah!
Uporabniški avatar
 srebrni
lojzeP napisal/-a:
Srebrni, ti pa škrnicelj imej kar s seboj - bo sigurno prav prišel. Pa naj ne bo prazen - kaj naj bo notri, pa ni treba tri krat ugibati, a. Predlagam samo to, naj bo v čimbolj hlednem stanju.

2x LP

lojzP:

škrnicel bom vzel s seboj. Če druzga ne bom pa "ta rdeč poštrihane" makarone domu nesu. A smo Gorenc a nismo!? Da nau "naš" treba večerje kuhat .
:idea:
Uporabniški avatar
 srebrni
Miki napisal/-a:
lojzeP napisal/-a:

srebrni napisal/-a:OK, Miki, šlo je krepko čez eno urco (1:05) je bil pa užitek toliko večji!

Srebrni, tole predhodno ogledovanje proge ti pa zavidam in glede na to, da si jo sedaj pregledal podolgem in počez, si v prednosti pred menoj :D.

Verjamem, da bova nekje tam blizu okoli ene ure ... morebiti kakšno minuto manj ... Predvidevam, da se človek na tekmi še bolj žene, kot običajno, tako da boš zagotovo tekel (zame velja enako) kakšno minuto manj kot sicer. 8)

Miki: jaz sem tam zraven doma. Progo poznam kot lasten...avto. Če bo kriza jo lahko mahneva po bližnici. Poj bo pa definitivno pod uro :lol:
Uporabniški avatar
 Tjaša
srebrni napisal/-a:Ljudje se vidimo!!!
OK, Miki, šlo je krepko čez eno urco (1:05) je bil pa užitek toliko večji! :D

Hoj, Srebrni, končno spet en, ki ne sodi v kategorijo "gamsov". Veš kaj, ti škrnicelj kar lepo doma pust, pa v družbo vzemi dve srebrni dekleti (generacija PRESS) :oops: , ki tud ne sodita v kategorijo gazel, pa boš vidu, da ti bodo fouš, pa cajt gor al pa dol! Smo pa že bolš punce, kot likvidni B vitamin. :wink: No, ja, tud ta mora bit :!:

Se vidimo,
Uporabniški avatar
 Barb
No čeprav bom v soboto še vedno "kripl" se vam bom seveda vseeno pridružla.
Filipid napisal/-a:se dejmo preštet kolk nas bo, da bo Barb lahko arhivirala, kajne Barb

...tko da, kr štejte se folk.

Me pa zanima, če bi me na progo spustili s kolesom?Da bi lahko vsaj malo sodelovala.
Uporabniški avatar
 Manika
Barb napisal/-a:No čeprav bom v soboto še vedno "kripl" se vam bom seveda vseeno pridružla.
Filipid napisal/-a:se dejmo preštet kolk nas bo, da bo Barb lahko arhivirala, kajne Barb

...tko da, kr štejte se folk.

Me pa zanima, če bi me na progo spustili s kolesom?Da bi lahko vsaj malo sodelovala.

Barb, tekma je v nedeljo popoldne, ne v soboto.
Uporabniški avatar
 tini
bigfrik napisal/-a:Tini a mi bos za zajca??? :twisted:

Vazi. Kot revansa za Radence :wink: !

Lptini
Uporabniški avatar
 Barb
Manika napisal/-a:Barb, tekma je v nedeljo popoldne, ne v soboto.

Ja zdej se pa res že vidi, da imam tekaško krizo. :cry:
Ja,al pa če vas preveč ne skrbi,da bi jaz že v soboto kaj spekla in prinesla v KG,pol bi pa turisti pojedl,ko vas še ne bi blo :wink:
Uporabniški avatar
 tini
Lučko napisal/-a:Kdo pa še hod na dopust :roll: , jz grem laufat pa mam dopust :--

Jaz pa pridem v KG specialno - z dopusta! :)

LpTini
Uporabniški avatar
 Barb
tini napisal/-a:Jaz pa pridem v KG specialno - z dopusta! :)

Ti si pa itak že kr ves čas neki na dopustu.Še dobr da so tekme, da se pol vsaj tam mal rekreiraš :P :wink: ,...pa seveda napolniš "baterije"z B vitaminom
Uporabniški avatar
 tini
Barb napisal/-a:
tini napisal/-a:Jaz pa pridem v KG specialno - z dopusta! :)

Ti si pa itak že kr ves čas neki na dopustu.Še dobr da so tekme, da se pol vsaj tam mal rekreiraš :P :wink: ,...pa seveda napolniš "baterije"z B vitaminom

Ne vem od kje ti te informacije - tukaj tecem 2x dnevno, poleg tega pa se tenis in basket (seveda brez lokalne kulinarike tudi ne gre). Vceraj sem naredu npr. 40km (10 zjutraj, pa 30 zvecer - tolk!)
 Lučko
Evo, Tini je živ primer in potrditev moje teze. :arrow: Tini zakva, si sploh šou na dopust :?: :shock: Laufat :?: :shock: Sej laufu, pa tenis, pa basket igrau, bi lohk tud v Lj :idea: Pa še neki: a včeri si jih naredu sam 40 km :shock: , a ni to mal :shock: , :arrow: glede na to, da si na dopustu :twisted: :wink:

PS
Pa kje hudiča je naša zmeda, sorči, Lojze :?: :shock: Pa ta člouk je res zmeden :arrow: CONFUSION MAN WALKING :--

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA