prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Venera
Oj,

mi hodimo tečt vsako nedeljo ob 10h izpred Mercator centra in načeloma kdor pride pride. Ampak jaz moram žal počivat vsaj do torka, ker imam poškodovano mišico od prejšnje nedelje iz solin. Vas pa pridem vsaj pozdravit.

lp
Uporabniški avatar
 Sončka
Aha! Dobr je to vedet, samo imamo tudi mi družinsko kosilo, pa je 10.00 že malo pozno. Drugič! Lp, sončka
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Venera napisal/-a:Oj,

mi hodimo tečt vsako nedeljo ob 10h izpred Mercator centra in načeloma kdor pride pride. Ampak jaz moram žal počivat vsaj do torka, ker imam poškodovano mišico od prejšnje nedelje iz solin. Vas pa pridem vsaj pozdravit.

lp

Super! Ko bom kdaj brez družbe v Grosuplju se oglasim.

Sončka, v nedeljo je slabo vreme napovedano. Tečeta tudi v dežju? Sporočita mi prosim!

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 Sončka
Hej, se te poskušala poklicat, pa si nedosegljiva... Na zs sem ti poslala moj gsm. V principu, če ne bi res močno deževalo, lahko gremo tečt. Kakšna kapljica nas res ne bo ustavila... Najpametneje je, da se jutri pred 9.00 slišimo. Lp.
 kei
živjo,
če bo kdo za tek v grosupljem v teh pomladnih dneh bom vesela družbe,sem nova na tem koncu
lp
 Venera
Fajn!
Zmeraj več nas je "novih"... jaz sem že kar nekaj časa v Grosupljem, pa se mam še zmeraj za "novo" ;)
Drgač bi blo pa boljše, če si na ZS zmenjamo telefonske.. ker jaz forum preverim vsake tolk časa in nisem čist na tekočem.
Včasih je fajn, da se na hitro s kom zmeniš.
No, jaz sem se odločila res mišico najprej ornk pozdravt, drgač sem fasala neko mikro-poškodbo in nebi rada, da bi iz tega ratalo "makro" ;)
Tako, da v Beograd bom šla bolj na izlet in verjetno ta-najmanjši tek, žal...
lp
Uporabniški avatar
 javaman
Mene bi tudi zanimalo. Je pa malo težje najti prosti čas, odkar se je tamali rodil.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA