prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...

copate katere znamke uporabljate?

Adidas
103
12%
Asics
164
19%
Mizuno
218
25%
New Balance
30
4%
Nike
216
25%
Reebok
32
4%
drugo
92
11%
Uporabniški avatar
 Loni
Mislim, da čakajo modele 2009, ali pa se je meni kdo zlagal. Drugače pa se da bruksice dobiti tudi kje drugje, imam dokaz doma, a ne , Tomaž :wink: Pa še kdo drug tudi.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Loni napisal/-a:Mislim, da čakajo modele 2009, ali pa se je meni kdo zlagal. Drugače pa se da bruksice dobiti tudi kje drugje, imam dokaz doma, a ne , Tomaž :wink: Pa še kdo drug tudi.

SevedaLONI :wink: absolutno, absolutno in sigurno!
Lahkoten korak Vsem želim!
ČAO!
Uporabniški avatar
 timzl
jole hvala,ker se mi zdi da mi nike še najbolj paše na nogo.
grem pa jutri pogledat u lublano za superge pa upam da bodo imeli to kar ičem.
a ma kdo kšn nasvet kam po superge, razn, hervis, interspotr, tomas spotr...

tomaz.zupancic napisal/-a:
Loni napisal/-a:Mislim, da čakajo modele 2009, ali pa se je meni kdo zlagal. Drugače pa se da bruksice dobiti tudi kje drugje, imam dokaz doma, a ne , Tomaž :wink: Pa še kdo drug tudi.

ČAO!

a slučajno kdo ve kdaj pa jih bodo dočakali?
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
timzl napisal/-a:jole hvala,ker se mi zdi da mi nike še najbolj paše na nogo.
grem pa jutri pogledat u lublano za superge pa upam da bodo imeli to kar ičem.
a ma kdo kšn nasvet kam po superge, razn, hervis, interspotr, tomas spotr...

tomaz.zupancic napisal/-a:

ČAO!

a slučajno kdo ve kdaj pa jih bodo dočakali?

Sedaj so na poti proti Slovenij! :lol: :wink: !
Pa lahko me kontaktiraš na ZS in se domeniva kako in kaj bi jih dobil!
Lahko pa stopiš do MASEL D.O.O. Savlje 69 da bi jih dobil.
V glavnem se da do njih priti samo mal se obrneš in to je to :lol: !
RACETR ST3 jih je samo še nekaj komadov pod 40 št. in en par 46št.
Ostalo je vse pošlo :wink: !
Nekaj parov je še GLYCERIN 6, ADRENALINE GTS 8, IN PA SWITH, PA CASCADIA PAR PARČOV RES MOGOČE ŠE 5 PAROV NEKAJ TAKEGA SKRATKA ZA POČEKIRAT JE.
ČAO!
Uporabniški avatar
 timzl
no tako, probal sem 15 različnih copat in na koncu pristal na Nike Air Pegasus in še to znižane za 40%.
Uporabniški avatar
 TT1971
Sem nov na forumu in bi rad dodal moje izkušnje s copati. V mladih letih sem bil pristaš Adidasa. V vojski pa sem se bolj resno začel ukvarjati s tekom. Takrat sem tudi začel uporabljati Mizuno copate. Prvi model je bil Strada, kasneje Wave rider 7 in sedaj Wave rider 9. Slednje sem kupil, ko sem bil na Kitajskem. Obojni so se rahlo strgali spredaj na prepogibu. Zadnji model pa sem moral tudi na prstih malo zakitati, ker mi je ob teku po mokri cesti zalivalo notranjost. Posedla se mi je tudi peta na zunanji strani. Če primerjam z modelom Wave rider 7 krepko manj, pa sem uporabljal oboje isto dolgo.
Bom v kratkem prilimal nekaj slik.
Uporabniški avatar
 vencelj
TT1971 napisal/-a:Evo sliki superg.
Na prvi se vidi kje so bile šivane:
http://www.shrani.si/f/3y/3b/1hUfYJVa/mizunowaverider7.jpg

Tule pa se vidi, kako sem zakital odprtine na prstih, skozi katere mi je pronicala voda:
[url][url=http://www.shrani.si/?2b/JI/2yO2Tbvl/mizunovaverider9.jpg]Slika[/url][/url]

Ja, ja, se vidi, da je bila v Železnikih čevljarska industrija doma :wink: :D .

LP, vencelj
 Gorg
Zanima me če kdo ve iz kje bi se dalo naročiti Nike Elite 4 številko 45,5 (V Tomas Sportu letos niso naročili vmesnih številk, v drugih trgovinha še nisem bil), na evropskih Ebay-ih jih pa nikjer ne pošiljajo v Slovenijo.

Če kdo ve za kake online ponudnike superg se priporočam, še posebej iz VB, ker so tam superge zaradi nizkega funta res ugodne.
Uporabniški avatar
 Radolca
tečem v copatih Mizuno. Lani sem po neverjetno nizki ceni kupil Saocony Omni. Včeraj sem, čisto iz firbca, opravil s copati Saucony tek dolg 17km. Danes me mečne mišice močno bolijo od utrujenosti. Sicer sem že lani ugotovil, da ta tip copat Saucony ni za dolge teke, ampak sem moral to sam sebi še enkrat dokazat :?
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Radolca napisal/-a:tečem v copatih Mizuno. Lani sem po neverjetno nizki ceni kupil Saocony Omni. Včeraj sem, čisto iz firbca, opravil s copati Saucony tek dolg 17km. Danes me mečne mišice močno bolijo od utrujenosti. Sicer sem že lani ugotovil, da ta tip copat Saucony ni za dolge teke, ampak sem moral to sam sebi še enkrat dokazat :?

To je čisto od posameznika odvisno. V Saucony-ju je blaženje precej manjše kot v ostalih copatih pa tudi tehnika copata je taka da te potiska naprej k prstom. Pri meni je pa na primer ravno obratno, letos tečem v Elixir-u in me noge dosti bolj bolijo kot pa so me lansko leto ko sem tekel s Saucony-jem zato ga kljub precejšnji obrabljenosti še zdaj dosti raje vzamem pa tudi nove modele so vseeno dobili tako da razmišljam da bom letos kar isti model (sinister) izbral...
Aja pa tečem samo na dolge proge...
Uporabniški avatar
 Radolca
prav imaš uroč. tudi nisem medlažjimi tekači :D
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Pri copatih moraš ločiti copate za lažje in težje tekače.Se pravi da moraš upoštevati blaženje ki ti ga nudi posamezni copat ob posameznih distancah, na posameznih podlagah.Veliko je odvisno tudi od človekovega postavljanja na stopalo.
Veliko je faktorjev ki človeka odvrne lahko od tega ali kupiti ali ne kupiti :lol: :wink: !
18 aprila bom na BROOKS-ovem razstavnem prostoru pa se lahko tam oglasiš in ti svetujem s kakšnim dodatnim nasvetom.Pa seveda prinesi s seboj kak copat, ki te je spravil v tako voljo! :wink:
Lahkoten korak ti želim!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Radolca
tomaz.zupancic napisal/-a:18 aprila bom na BROOKS-ovem razstavnem prostoru pa se lahko tam oglasiš in ti svetujem s kakšnim dodatnim nasvetom!

hvala tomaž, 18. in 19.4. se bom na dunaju trudil 42-ko čim bolje "skos spravt"
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA